Golf 2 16v. Gorazde
- edo_16v: [img]http://img523.imageshack.us/img523/5149/311419228fullfb5.jpg[/img]
[img]http://img523.imageshack.us/img523/8538/311419239fulltu4.jpg[/img]
[img]http://img201.imageshack.us/img201/8012/311419234fullxj8.jpg[/img]
Motor :
- 1.8, 16v , 102 kw , 1990
- custom made zracni filter
-osvjezen, ispoliran usis,izduv.
Eksterijer :
- Baglambo vrata
- Duboke karambolke
- Sportski pragovi
- Prosireni blatobrani
- Zatvorene steke i brave na autu ( gepek, rezervoar , vrata )
- Maska bez znaka s dva fara ( custom made )
- Zatamnjeno komplet auto
- Spusten ( sportski plinski amortizeri s H&R oprugama )
- m3 look retrovizori
- Kristalne stopke
- Kristalni FK smoked angel eyes farovi
- Kristalni zmigavci
- Daljinsko zakljucavanje
- Remus auspuh
- 15'' OZ Canova
- 15'' Fulda 195/50 R15
- Xenon 8000k ( by Edo )
Enterijer:
- Unutrasnjost od Golf 3;
- instrument tabla,
- sportska gti sjedista
- Sportski mali volan
"Muzika"
- kenwood 4x50 mp3 player
- 2X Kenwood zvucnika napisano prije 3 godina i 6 mjeseci - Eko: nije sto je moj al je odlican :icon_cool:
naravno ima tu jos da se radi, naruceni su distanceri 4 cm, xenoni uskoro , radi ce se jos malo na unutrasnjosti .. i ono najbitnije na motoru .. ako se stigne sve preko zime :)
LP napisano prije 3 godina i 6 mjeseci - IGY: naravno odlican
jedina moja zamjerka je na gepek, ali posto sam nacuo da ces vratiti stari izgled gepeka oprosteno je napisano prije 3 godina i 6 mjeseci - Veko Skoda: ma sta reci nego odlicnooo.......nema daljee...i sretno brate u daljim radovima i do godine aBd da stanemo na liniju :lol:
pozz napisano prije 3 godina i 6 mjeseci - Eko: [quote='IGY' pid='196360' dateline='1226066882']
naravno odlican
jedina moja zamjerka je na gepek, ali posto sam nacuo da ces vratiti stari izgled gepeka oprosteno je
[/quote]
da jbg nisam to ja radio... da se ja pitam uradio bih kako kod Dado-e.. ako stignem uradim i to :icon_cool:
hvala drug[hr]
[quote='Veko Skoda' pid='196362' dateline='1226067009']
ma sta reci nego odlicnooo.......nema daljee...i sretno brate u daljim radovima i do godine aBd da stanemo na liniju :lol:
pozz
[/quote]
hvala i zDogovoreno! :icon_wink: napisano prije 3 godina i 6 mjeseci - bilosto: eeee, ovo moradoh da pogledam, a moram i da komentiram... nisam neki veliki golf-lover, ali ovaj je lijep! jos da mi obecas da ces me provozati koji krug, ja ono da izbacim ruku kroz prozor i gdje ce mi kraj!
:icon_cool:
samo nastavi... da te dogodine ovjencaju peharima! bar dva vise nego ove! napisano prije 3 godina i 6 mjeseci - Faya_M5: auto sam vec negdje komentarisao...i stvarno lijepo...uzivo vidio, isto tako lijep...
HDR mi se svidja...lijepe slike...samo dalje kako si zamislio uradi... napisano prije 3 godina i 6 mjeseci - dadao_style: extra golf sretno i čuvaj ga malo je ovakvih napisano prije 3 godina i 6 mjeseci
- emir_89: golf odlican, momak prava raja, sve u svemu cista desetka... :icon_wink: napisano prije 3 godina i 6 mjeseci
- Trozic: fino urađen :icon_wink:
i dobra su kolica na drugoj slici :mrgreen: napisano prije 3 godina i 6 mjeseci - emirEX_sa: to sam ti vec imao priliku licno reci ali reci cu i ovdje. extra braca nema sta. malo neobican sistem za otvaranje vrata al boze moj ako se tebi svidja i meni se svidja napisano prije 3 godina i 6 mjeseci
- Eko: Velika hvala na finim komentarima! Doduse nisam ni sumnjao u raju s foruma :icon_cool:
LP napisano prije 3 godina i 6 mjeseci - Har3: Djelim misljenje sa kolegama koji su postali iznad :D
Ej, a bi l mogao da okacis neki video kako ova vrata funkcionisu ? :D Bas me zanima :D napisano prije 3 godina i 6 mjeseci - Death_beat: lijepo auto pravo..ova vrata mi se bas svidjaju...a boja je odlicna, pogotovo presijavanje na suncu :icon_wink:
nest mi posebno drago vidjeti sredjeno auto na street race trkama..bas je potpun ugodjaj.. napisano prije 3 godina i 6 mjeseci - Iceman: Mislim da sam sve rekao na Termama kad je bila dodjela za style:icon_wink: napisano prije 3 godina i 6 mjeseci
- edoze: ovo nije golf,ovo je bolid
respect napisano prije 3 godina i 6 mjeseci - .nOKe: xtra je
jos je bolji kad ga ja scepim hahaha :D
i ja bih taj gepek sredio, a sve ostalo je VRH :) napisano prije 3 godina i 6 mjeseci - DiAbLo: Ma ja bi ga nasuo i vozo samo :icon_biggrin:
Kume , znash moje misljenje o tvom golfu , suvishno je bilo sta pricat !
[b]VRH[/b]
Eko ljuti , a Golf josh ljući :icon_cool: (L) napisano prije 3 godina i 6 mjeseci - BLACK KNIGHT: Fin autek, nekad aBd da stanemo i na crtu :icon_wink: napisano prije 3 godina i 6 mjeseci
- stefan: vec sam rekao golf je pravo dobar:icon_wink: napisano prije 3 godina i 6 mjeseci