Spisak radara u BiH
- muha: spisak svih mjesta sa postavljenim radarima cijelom BiH, mozda moze pomoci...
Mapa radarskih kontrola i stacionarnih kamera:
[size=large][url]http://webarto.com/radar[/url][/size] napisano prije 3 godina i 3 mjeseci - Mrva: Dobar dobar nema sta
ja na ovom spisku nisam vidio onaj u Kiseljaku, pa se pripazite ;) napisano prije 3 godina i 3 mjeseci - mato19E: m17 zepce kod zovkine pumpe je jos u pripremi napisano prije 3 godina i 3 mjeseci
- jaha: Ooooo thanks............. napisano prije 3 godina i 3 mjeseci
- IGY: ovo je vrlo korisno i stavicemo pod sticky napisano prije 3 godina i 3 mjeseci
- Pike_gti: jos bi bilo dobro da svako od nas ko je u mogucnosti slika pozicije... evo kod nas npr potrduti cemo se da slikamo ovu tuzlansku... napisano prije 3 godina i 3 mjeseci
- Schumi: Svaka čast za ovo,više nego korisno napisano prije 3 godina i 3 mjeseci
- šakal40: [quote='muha' pid='270269' dateline='1233687391']
spisak svih mjesta sa postavljenim radarima cijelom BiH, mozda moze pomoci...
[/quote]
E svaka ti dala :lol::mrgreen::lol: napisano prije 3 godina i 3 mjeseci - mato19E: evo je Zepce M17 Zovkina pumpa
[attachment=14376] napisano prije 3 godina i 3 mjeseci - muyke: ovo je odlicno, svakako moze pomoci:icon_wink: napisano prije 3 godina i 3 mjeseci
- edoze: u zenici na petlji cesto bude radar,ogranicenje 70,gotovo stalno su policajci,prpazite...donja vraca-kamera:icon_wink: napisano prije 3 godina i 3 mjeseci
- knoxville: [quote='Pike_gti' pid='270326' dateline='1233689923']
jos bi bilo dobro da svako od nas ko je u mogucnosti slika pozicije... evo kod nas npr potrduti cemo se da slikamo ovu tuzlansku...
[/quote]
upravo to :icon_cool: ja danas slikam ako stignem napisano prije 3 godina i 3 mjeseci - arminnn: pravo korisno, samo treba nadopunjavat temu cim neko sazna napisano prije 3 godina i 3 mjeseci
- stefan: svaka cast za temu, dosta mi je placanja kazni :icon_wink: napisano prije 3 godina i 3 mjeseci
- LudoA: Imate li slike gdje su postavljene kamere?
Hajde prilozite... pa da sve fino sastavim ;) napisano prije 3 godina i 3 mjeseci - admir jahic: U LIVNU Radar kamera snima i vezanje i pretjecanje:icon_mad::icon_mad::icon_mad: napisano prije 3 godina i 3 mjeseci
- Pike_gti: [quote='admir jahic' pid='273680' dateline='1233968979']
U LIVNU Radar kamera snima i vezanje i pretjecanje:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
[/quote]
mislim da ti je to dezinformacija totalna... napisano prije 3 godina i 3 mjeseci - admir jahic: [quote='Pike_gti' pid='274551' dateline='1234124409']
[quote='admir jahic' pid='273680' dateline='1233968979']
U LIVNU Radar kamera snima i vezanje i pretjecanje:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
[/quote]
mislim da ti je to dezinformacija totalna...
[/quote]
uslikat cu pa vidit ces gdje se nalazi i znaci prodjes a on snimi da se nisi vezao i kazna 30km napisano prije 3 godina i 3 mjeseci - dohc24v: Ma kakva slika za pojas:lol:...nema toga...i ja i ti bi ih onda imali pun sepet koliko puta dnevno prodjemo pored kamere....veceras je okinula nekog frza...proletio brzo kroz zeleno kad pocrveni cijela raskrsnica:lol: napisano prije 3 godina i 3 mjeseci
- admir jahic: [quote='dohc24v' pid='274681' dateline='1234129443']
Ma kakva slika za pojas:lol:...nema toga...i ja i ti bi ih onda imali pun sepet koliko puta dnevno prodjemo pored kamere....veceras je okinula nekog frza...proletio brzo kroz zeleno kad pocrveni cijela raskrsnica:lol:
[/quote]
ozbiljno ti kazem tako pise napisano prije 3 godina i 3 mjeseci