dB Tuzla – PIEMONTE - 11.10.2009
- Liga: [b]REZULTATI dB TAKMICENJA[/b]
dB Tuzla – PIEMONTE - 11.10.2009
[b]1. 145.6 Dragan Kulic
2. 144.0 Darko Stanijevic - dB Team Doboj
3. 143.1 Ivica Culap - AMK Carbon
[/b]4. 139.9 Adnan Spreco
5. 133.4 Danijel Mid
6. 131.3 Nermin Suljagic
[b]Top Ten Competitors[/b]
1. 146.0 Darko Stanijevic
2. 145.6 Dragan Kulic
3. 143.1 Ivica Culan
4. 139.9 Adnan Spreco
5. 133.4 Danijel Mid
6. 131.3 Nermin Suljagic
[b][color=#800000]CESTITKE SVIMA PRVENSTVENO NA DRUZENJU, A I NA OSVOJENIM NAGRADAMA...[/color][/b] :icon_wink: napisano prije 2 godina i 7 mjeseci - ivica: j*emte frljava liga:mrgreen: neznas ni pisat :mrgreen: napisano prije 2 godina i 7 mjeseci
- Liga: [quote='ivica' pid='512612' dateline='1255291423']
j*emte frljava liga:mrgreen: neznas ni pisat :mrgreen:
[/quote]
Ma jarane umoran... samo prepisao i odo spavati pa cemo se sutra smijati... :lol::lol::lol: napisano prije 2 godina i 7 mjeseci - ErRoR: Cestitke i od mene, a tko je ovaj jaro No1, koje auto? napisano prije 2 godina i 7 mjeseci
- Davor_: Rez od 146.0 dovoljan ja sam tu zbog takmicenja a ostalima sretno u pobjedama ;) napisano prije 2 godina i 7 mjeseci
- ivica: clan antares je prvi.... :icon_wink: napisano prije 2 godina i 7 mjeseci
- Got2b: [color=#FF0000]Cestitke svim ucesnicima u DB-u.....[/color]
[color]amk Piemonte[/color] napisano prije 2 godina i 7 mjeseci - Liga: [quote='Davor_' pid='512621' dateline='1255291724']
Rez od 146.0 dovoljan ja sam tu zbog takmicenja a ostalima sretno u pobjedama ;)
[/quote]
Drug bio si najjaci... steta sto je ovaj rez od 146 dB bio u polu finalu... al nema veze na greskama se uci... poz i idemo dalje... :icon_wink: napisano prije 2 godina i 7 mjeseci - marko_v: dB team doboj......146.00-drugo mjesto po nekim lijevim pravilima :icon_question:
cestitke antaresu (momku sa takmicarskim duhom) na osvojenom prvom mjestu.....sa 145.00 u finalu :mrgreen: napisano prije 2 godina i 7 mjeseci - Liga: [quote='marko_v' pid='512642' dateline='1255292979']
dB team doboj......146.00-drugo mjesto po nekim lijevim pravilima :icon_question:
cestitke antaresu (momku sa takmicarskim duhom) na osvojenom prvom mjestu.....sa 145.00 u finalu :mrgreen:
[/quote]
U pitanju je sistem eliminacije... u svakom krugu moras biti glasniji od svoga protivnika... kao sto sam rekao, Davor je bio najglasniji u ukupnom poredku... al je u finalu izgubio... nema tu lijevih pravila... to je to i drugacije ne moze drug... :icon_wink:
p.s.
pa i na trkama ne pobjedi uvjek najbrzi... a nek Davor sam kaze jesam li u pravu... :icon_wink: napisano prije 2 godina i 7 mjeseci - ivica: [quote='marko_v' pid='512642' dateline='1255292979']
dB team doboj......146.00-drugo mjesto po nekim lijevim pravilima :icon_question:
cestitke antaresu (momku sa takmicarskim duhom) na osvojenom prvom mjestu.....sa 145.00 u finalu :mrgreen:
[/quote]
da ali nijee 146 na finale......vec u finale 144 i nesta jeel tako? a antares u finalima je nabio 145XX :123: napisano prije 2 godina i 7 mjeseci - marko_v: zar se ne mjeri najveci rezultat :icon_question:
ili je trebao postojati spisak pravila koja se ne postuju :icon_rolleyes: napisano prije 2 godina i 7 mjeseci - ivica: pa citaj pravila..... napisano prije 2 godina i 7 mjeseci
- marko_v: ja :icon_question: pravilo fino kaze:najveci izmjereni rezultat :icon_exclaim:[hr]
[quote='Liga' pid='512656' dateline='1255293419']
[quote='marko_v' pid='512642' dateline='1255292979']
[/quote]
U pitanju je sistem eliminacije... u svakom krugu moras biti glasniji od svoga protivnika... kao sto sam rekao, Davor je bio najglasniji u ukupnom poredku... al je u finalu izgubio... nema tu lijevih pravila... to je to i drugacije ne moze drug... :icon_wink:
p.s.
pa i na trkama ne pobjedi uvjek najbrzi... a nek Davor sam kaze jesam li u pravu... :icon_wink:
[/quote]
sve je to ok.......ali to niko nije pomenuo prije takmicenja :icon_mad: dosada je uvjek bilo prvi je najglasniji......tako je rekao muha jednom prilikom........
i nije uopste vazno sto je dB team doboj drugo mjesto.....vec sto pobjednik sa jako izrazenim takmicarskim duhom nije pristao da ponovi mjerenje kada ga je Davor pitao.......zasto :icon_question: zato sto bi bio donji i to odlicno zna :lol: napisano prije 2 godina i 7 mjeseci - IGY: cek a kako je Davor drugi a imao je jaci rez
mislim malo ste pogresno onda shvatili to prva tri mjesta
valda se uzima prvi najveci rez pa onda ostalo, a vi ste isli na ispadanja :icon_question:
al hajd nebitno bitno je da vam je bilo super
i naravno cestitke takmicarima napisano prije 2 godina i 7 mjeseci - Kende: Samo da cestitam najboljim a i ovim najmokrijim !!! ;) pozdrav svima ;) napisano prije 2 godina i 7 mjeseci
- marko_v: pa fino igy.......izbacili 146.00,aku bili ispraznjeni,nisu ni minut dopunjavani,koga briga,izbacili smo 146.00......kad oni jos jedno mjerennje,ajd sta ima veze,kontamo,pobjeda je sigurica 146.00......i drugo mjesto....logika :icon_question: napisano prije 2 godina i 7 mjeseci
- IGY: tako bi trebalo, jer ako nije bilo klasa, nego se islo na prva tri mjesta, tri najbolja rezultata, onda je tako trebalo da bude
mislim nisam bio tamo pa ne znam kako se i sta odvijalo, al samo iznosim svoje misljenje napisano prije 2 godina i 7 mjeseci - marko_v: fino sam ja rekao da je trebao biti spisak pravila koja se ne postuju......... napisano prije 2 godina i 7 mjeseci
- Davor_: [quote='Liga' pid='512633' dateline='1255292490']
[quote='Davor_' pid='512621' dateline='1255291724']
Rez od 146.0 dovoljan ja sam tu zbog takmicenja a ostalima sretno u pobjedama ;)
[/quote]
Drug bio si najjaci... steta sto je ovaj rez od 146 dB bio u polu finalu... al nema veze na greskama se uci... poz i idemo dalje... :icon_wink:
[/quote]
hvala i idemo samo dalje i vise:lol:[hr]
Ma ovako mjerio sam 146 i isto kontam nema klasa i gotovo i kao ajd jos jedno, ja ajd reko kad vec imam pobjedu malo gain da dignem i probam medjutim DEBELO odem u klip i nisam htjeo silim opremu misleci da imam pobjedu u dzepu medjutim....
Ali nije ni bitno ja vidim pise 146 best score i mirna bosna ODLICAN :icon_wink: napisano prije 2 godina i 7 mjeseci