King of Europe 2010
- IGY: Rd 1 - Serbia Kragujevac - 08-09/05
Rd 2 - Romania Cluj - 15-16/05
Rd 3 - France Mirecourt - 26-27/06
Rd 4 - Spain Andorra - 03-04/07
Rd 5 - Hungary Mariapocs - 28/07-01/08
Rd 6 - Slovakia Brasov - 07-08/08
Rd 7 - Greece Sparta - 09-10/10
Final - Crete Heraklion - 16-17/10 napisano prije 2 godina i 4 mjeseci - badboy: hajmo ekipa nek vam je sretno ko bude isao:icon_wink: napisano prije 2 godina i 4 mjeseci
- vladica85: ooo pa fino,ako bog da opet otici u Kragujevac,prosle godine je bilo odlicno:icon_cool: napisano prije 2 godina i 4 mjeseci
- BMW-GTI: :lol: Srbija otvara prvenstvo...nek je sa srecom svima... napisano prije 2 godina i 4 mjeseci
- IGY: Jedva cekam ponovo :icon_cool::icon_cool::icon_cool: napisano prije 2 godina i 4 mjeseci
- M A R E X: Ako bude kakav organizovan odlazak iz BiH valjalo bi otici :icon_smile: napisano prije 2 godina i 4 mjeseci
- IGY: [quote='M A R E X' pid='585072' dateline='1262988034']
Ako bude kakav organizovan odlazak iz BiH valjalo bi otici :icon_smile:
[/quote]
Druze prosle godine se javilo oko 20 clanova iz Sarajeva da ce ici
na kraju iz Sa islo 5 auta i u svakom autu samo vozac, znaci 5 ljudi otislo :icon_eek: napisano prije 2 godina i 4 mjeseci - M A R E X: E to je lose,sigurno nisu mogli zbog financija ili neceg drugog... napisano prije 2 godina i 4 mjeseci
- ljuboje: marex ti svakako nailazis na bijeljinu...[/align]
i onda picimo na Bg pa Kg...a mislim da ce biti velika ekipa iz bg-a... napisano prije 2 godina i 4 mjeseci - M A R E X: Hehe...ako bi ko isao ili htio da ide ko od crankshat-cana mozda bi se i dalo nesto izskombinovati...
Bilo bi to ludo i nezaboravno :icon_cool: napisano prije 2 godina i 4 mjeseci - funky: [quote='IGY' pid='585204' dateline='1262997913']
[quote='M A R E X' pid='585072' dateline='1262988034']
Ako bude kakav organizovan odlazak iz BiH valjalo bi otici :icon_smile:
[/quote]
Druze prosle godine se javilo oko 20 clanova iz Sarajeva da ce ici
na kraju iz Sa islo 5 auta i u svakom autu samo vozac, znaci 5 ljudi otislo :icon_eek:
[/quote]
a od tih vozaca niko nije rekao da moze sa njim jos 1 pa da se srede troskovi zajedno, zato i jesu sami isli :icon_wink: napisano prije 2 godina i 4 mjeseci - IGY: ja sam nudio ko hoce sa mnom da ide niko nije htjeo
bilo ih je par koji su govorili da hoce a na kraju odustali par sati prije nego sam krenuo :icon_wink: napisano prije 2 godina i 4 mjeseci - M A R E X: U slucaju da idem sa nekim, ja licno sam uvjek za podjelu troskova to jeste gorivo i putarina... ;) napisano prije 2 godina i 4 mjeseci
- ljuboje: ja cu najvjerovatnije morati striktno na auto put...
jer kada stvaim 13" i kada ga spustim,necu biti par cm od zemlje...
voznja 80km/h... napisano prije 2 godina i 4 mjeseci - M A R E X: Jos zakaci prikolicu i utrpaj par setova feluga i stavi na stand.... :mrgreen::mrgreen: napisano prije 2 godina i 4 mjeseci
- ljuboje: ha,ha ne mogu radi granice... :icon_wink:
uglavnom ja bih volio ekipno da idemo,
i da! kod mene nema divljanja i jurcanja po putu..
ili penzionerska voznja ,ili idem sam... napisano prije 2 godina i 4 mjeseci - guster: [quote='ljuboje' pid='590387' dateline='1263485490']
ha,ha ne mogu radi granice... :icon_wink:
uglavnom ja bih volio ekipno da idemo,
i da! kod mene nema divljanja i jurcanja po putu..
ili penzionerska voznja ,ili idem sam...
[/quote]
ubaci VR-a pa ces i ti hehehe :icon_cool: napisano prije 2 godina i 4 mjeseci - ljuboje: nije fazon u motoru...
vec u visini auta... :icon_wink:
i nemoj da mi diras dizela... :icon_cry:
reci cu te mom tati! napisano prije 2 godina i 4 mjeseci - Dino: Nesto ste se usutili na ovoj temi. Blizi se KOE :)
Ima li kandidata za odlazak? napisano prije 2 godina i 1 mjeseci - Davor_: Eh ove godine se ide :icon_wink: bacit neki pis i brp i cug i kucaaaaa:lol::lol: napisano prije 2 godina i 1 mjeseci