Opel Astra, Sarajevo
- edo_16v: [attachment=344][attachment=345]
[attachment=346][attachment=347] napisano prije 5 godina i 3 mjeseci - Fele: Auto kultura, fino odradjeno i dosta para ulozeno u njega. Svaka cast momku. napisano prije 5 godina i 3 mjeseci
- JD.: odlicna, nema sta...
i samo nesto da vlasniku zivce kidam ... --> oprugeeeeeeeee hihihi :lol: :lol: napisano prije 5 godina i 3 mjeseci - nismo: dobra dobra kultura napisano prije 5 godina i 3 mjeseci
- cenga: odlicna :) samo slab motor napisano prije 5 godina i 3 mjeseci
- Schumi: nice,nice...lijepe felge napisano prije 5 godina i 3 mjeseci
- jojo: Joj samo da joj stavi onu crnu masku bila bi ko avion! napisano prije 5 godina i 3 mjeseci
- JD.: cilj je bio da se napravi na njoj sve kao na Astri OPC zato masku nije mjenjao napisano prije 5 godina i 3 mjeseci
- emirEX_sa: [quote=jojo]
Joj samo da joj stavi onu crnu masku bila bi ko avion!
[/quote]
jesi li saznao gdje ima kupit onu masku sto si govorio napisano prije 5 godina i 3 mjeseci - enesss: fino izgleda,vozio sam se u puno ovakvi astri,tvrde i neudobne su za strahu,nemislim na opruge il ..... nego inace takve su,al motor je za 10 napisano prije 5 godina i 3 mjeseci
- emirEX_sa: Auto je extra a sto se tice motora svaki im je dobar. jojo ima 1.7TD i extra je iako je dizel. napisano prije 5 godina i 3 mjeseci
- daki: Jel on bio dino sa vama, onda kada ste u TZ bili kod Amera ?
Auto je preeeeedobar. napisano prije 5 godina i 3 mjeseci - Fiesta_Boy: auto je prva liga,mjera... napisano prije 5 godina i 3 mjeseci
- JD.: @daki jest, kad smo isli u karlovac na opel meeting ;) napisano prije 5 godina i 3 mjeseci
- IGY: auto je strava, kulturno sredzen napisano prije 5 godina i 3 mjeseci
- Sporting: [i]Cista 10-tka! A znaci nije OPC verzija, vec je samo radjena na uzor nje? Koji je motor u njoj, i za koliko bih se love mogla uzeti ovako uradjena Astra?[/i] napisano prije 5 godina i 3 mjeseci
- Fele: Motor koji je neznam, koliko znam svi dijelovi su naruceni i sve je sa OPC modela, puno bi te ovo doslo skroz. Ovaj zadnji spojler je oko 1300-1500KM napisano prije 5 godina i 3 mjeseci
- Sporting: [i]U to da je skupa nisam ni sumljaoo...[/i] napisano prije 5 godina i 3 mjeseci
- Sporting: [i]Ovo je negdje vani radjeno, pretpostavljam?
Kod nas se nema nista slicno ovome nabaviti...[/i] napisano prije 5 godina i 3 mjeseci - Fele: Neznam, moze se naruciti preko Opel-a koliko ja znam. napisano prije 5 godina i 3 mjeseci