Zagreb auto show 18.-28.03
- IGY: Vodeći Salon automobila u našoj Regiji,
18.-28.03.
Zabava i natjecateljski duh, uz mnoštvo pratećih sadržaja:
probne vožnje
auto i moto slalom
automodelarske i karting utrke
Off road show
Oldtimer show
Car Audio & Tuning Show
nagradna igra za posjetitelje
Program izlaganja:
Auto show, Moto show, Audio show, oprema i dijelovi
osobni automobili
sportske izvedbe i prerade automobila
terenski i dostavni automobili
motocikli, skuteri, dijelovi, oprema i pribor
oprema, pribor i tuning vozila
njega i održavanje vozila
rezervni dijelovi i servisna oprema
usluge.
http://www.zv.hr/sajmovi/163/index_hr.html napisano prije 2 godina i 3 mjeseci - CoL3: gore sam od 19-og do 22-og vec ugovoreno:icon_cool: napisano prije 2 godina i 3 mjeseci
- funky: ide li iko iz BiH ? napisano prije 2 godina i 3 mjeseci
- black_devil: Naravno da ide :) napisano prije 2 godina i 3 mjeseci
- Colman: 27. i 28. aBd... napisano prije 2 godina i 3 mjeseci
- IGY: ako Bog da :icon_cool: napisano prije 2 godina i 3 mjeseci
- black_devil: Al to ce bitii malo vece skroz mislim da nece svako moci upasti svakim autom..Organizacija je na nivou...Nije kao kod nas... napisano prije 2 godina i 3 mjeseci
- Nexus: morat cu i ja otici abd napisano prije 2 godina i 3 mjeseci
- Death_beat: nesto sam citao, da slabo ide sa prijavama izlagaca...a mozda su to samo mahalske price. :icon_question:
steta sto je daleko..bilo bi gotivno otici.. napisano prije 2 godina i 3 mjeseci - Amel SF2: Ako bog da i 2010 idem na sajam jer je 2008 bilo pravo...:icon_cool: napisano prije 2 godina i 3 mjeseci
- CoL3: 2008 mi je bio prvi put i rekao sam obavezno za 2 godine,bilo je strasno dobro,mnooogo izlagača,za 1 dan nisam uspio pola obici:icon_cool: napisano prije 2 godina i 3 mjeseci
- SašaCRX: i ja planiram iz Bg-a lagano autoputem jedan dan.... :icon_smile: napisano prije 2 godina i 3 mjeseci
- almir_gr: Putuje li neko sa podrucja TZ kantona, da mu platim na gorivo i sta zatreba nije nikakav problem? Ja nemam sa cime da idem, otac mi je preuzeo auto preko zime za posla, a drugo ne vozi nikako. napisano prije 2 godina i 3 mjeseci
- CoL3: koliko vam je karta,iz Mostara je oko 70km,mada na index dođe mi oko 50,vise mal[hr]
povratna,naravno napisano prije 2 godina i 3 mjeseci - CrueL: jooooojjjj,,,,bio sam ja zadnji put,,,ono je ludilo,,nisam se htjeo vise vratit,,,,morat cu pokusat otic i ove godine :icon_smile: napisano prije 2 godina i 3 mjeseci
- Death_beat: ma kriticno sa busem, dugo se putuje, a nema se tamo smjestaja..
do beograda se moze otici busem napisano prije 2 godina i 3 mjeseci - Astra: idem 100%... napisano prije 2 godina i 3 mjeseci
- almir_gr: [quote='CoL3-99' pid='604286' dateline='1264712344']
koliko vam je karta,iz Mostara je oko 70km,mada na index dođe mi oko 50,vise mal[hr]
povratna,naravno
[/quote]
Ma ne ide mi se busom sam da lutam po Zgrebu, zaj*i to, nije to mal grad kao ovaj sto zivim, svakakvih budala ima po ulicama, bio sam par puta vec! Nije sve oko auta, ima i druzenja, sad da sam odem, budem tamo sam, i vratim se sam, nije ni to fazon, radije bih da se skupi raje pa da se dogovrimo placanje goriva i cega jos treba radi druzenja, jedino tako bih i volio otici! napisano prije 2 godina i 3 mjeseci - RedLine: Ja sam isao na prvi 2006 i od tada ne propustam Zagreb hehehe,idem aBd :) napisano prije 2 godina i 3 mjeseci
- hakkler: [quote='almir_gr' pid='604436' dateline='1264716379']
Ma ne ide mi se busom sam da lutam po Zgrebu, zaj*i to, nije to mal grad kao ovaj sto zivim, [b]svakakvih budala ima po ulicama[/b], bio sam par puta vec!
[/quote]
A gdje nema ? :icon_question:
Imaš tako loša iskustva ili sam potenciraš takvo iskustvo? napisano prije 2 godina i 3 mjeseci