Prijedlog, SQ - EMMA kod nas u BiH
- IGY: Da vidimo koliko ima zainteresovanih za ovu disciplinu, za sad pored mene tu je i Ersan i mozda jos jedan momak iz Sarajeva....
Ako nas bude vise da vidimo sa Muhom i ekipom iz ca.ba da na nekom od sljedecih takmicenja i to uvedemo....
Molio bi bez glupih pisanja itd, znaci samo ko bi isao, i ko ima setup za to nek se prijavi ovde da sta prodiskutujemo, naravno Muha ukljuci se i ti :icon_cool: napisano prije 2 godina - mirso: Konačno prava stvar! EMMA je ludnica i red je da se i u BiH organizuje jer je drag davno prevazidjen (uz dužno poštovanje) ...
Obavezno treba uključit takmičare iz ex Yu, onda bi to bila prava stvar...
Mene računaj :icon_cool: napisano prije 2 godina - 0g1: trebali ste objasnit sta je EMMA za one koji neznaju :) napisano prije 2 godina
- Adnan_1.8T: Ja sam za ,tako da imate jos jednog takmicara:icon_wink: napisano prije 2 godina
- Davor_: SQ-Sound Quality napisano prije 2 godina
- IGY: [quote='0g1' pid='684562' dateline='1273514334']
trebali ste objasnit sta je EMMA za one koji neznaju :)
[/quote]
EMMA je takmicenje gdje je sve bazirano na cistoci-kvaliteti zvuka, a ujdeno se ocjenjuje i vizuelni dojam auta, nesto kao style ali su rigoroznija pravila, primjera radi, stavis felge 19-ke a diskovi iza njioh ko cd mali , gubis bodove, stavis nesto sto ometa, npr cukice na a nosacu nisu stavljene kako treba nego samo nakacene gubis bodove, viri ti licna na kablu gubis bodove, itd, znaci perfekcija, a glavn adut je audio i video sistem[hr]
evo ima nas vec 5-6
da smo ranije mogli smo ubaciti ovo sad u Mostaru kad bude sr, kud mi prije nije palo na pamet :icon_confused: napisano prije 2 godina - zlajaaa: ovo je extra, nije važno ko je Loudest nego ko je Finest:icon_biggrin: svaka čast:icon_cool: napisano prije 2 godina
- marko_v: imaju li neka pravila za ovo sve,neki offishall link ?
i nemojte tako,nije ni dB drag isfuran,npr. igy,takmici se za SQ a pogledajte sta mu pise ispod nicka...citaj:brper u dusi :) napisano prije 2 godina - ArminM: to vam je extra stvar,koliko bi to samo bilo zanimljivo,nadam se da ce bit zainteresovanih:icon_wink::icon_wink: napisano prije 2 godina
- mirso: Samo treba dobro promovisat da dodje što kvalitetnijih auta i obezbjedit neke sponzore za malo dostojnije nagrade, EMMA je to...
A i mislim da bi ovo moglo uspjet, evo već nas je 6 interesanata, nek bude još po tolko iz Hrvatske i Srbije i imaš dobar event :icon_cool: napisano prije 2 godina - muha: i ja sam za za :)
mislim da imamo auta za jedno takmicenje
sudije imamo ( iduce godine i HeadJudge) tako da to nije problem,
ako neko ima znacajnije zainteresovan al ne da to bude sad hocu za mjesec necu nema problema...
hajde da vidimo zainteresovanost... napisano prije 2 godina - IGY: tooooooooo Muha samo tvoj odg cekam
evo ima nas dosta, mislim da bi i Eldar, evo i Niksa mi sad javlja da bi i on isto, Amela bi nagovorio nekako....
u Hr ima jako puno auta sa j*enim sistemima koji jedva cekaju neko ozbiljnije takmicenje napisano prije 2 godina - muha: da , scena u Hr je jako pala sto se tice autoakustike, sad da mi preuzmemo ????
Mozemo napraviti i neki standalone event
evo recimo California pravi krajem Maja u Sarajevu event, mozemo mozda ako oni budu htjeli tu napraviti prvo takmicenje, ono cisto radi informacija uvodno...
Sad je problem za Sudije jer koliko znam ima samo 1 aktivan (ja) ali za nesto ozbiljnije mogli bi se i iz Hr dovuci neki :) napisano prije 2 godina - mirso: [quote='muha' pid='685141' dateline='1273604593']
Sad je problem za Sudije jer koliko znam ima samo 1 aktivan (ja) ali za nesto ozbiljnije mogli bi se i iz Hr dovuci neki :)[/quote]
Imal Faris kao drugi, ne znam da li bi bio zainteresovan?! Znam da je sudio EMMA-u u Zagrebu... napisano prije 2 godina - IGY: moglo bi se Farisa smuntati nekako, i on je nesto radio na autu, ali ako bi se i on takmiciio kako bi sudio :icon_question:
Muha to ne bi bilo lose sa californijom da se odradi nesto sad, cisto da se raja malo upozna sa tim jer je to vecini nepoznanica :) napisano prije 2 godina