Pomoc ako neko zna... HITNO!
- TDi Power: Molio bih sve clanove BH Tuninga ako zna iko da se prodaje auta od 2000g [b]Seat Leon[/b][b] 1.8T,Golf 4 GTI 180ps,VW Bora GLI 1.8T[/b],a da nije na pik-u jer sve sam preletio i nisam bio zadovoljan... :icon_sad: ,mozda znate neka auto-kuca ili sl.Rekli su mi da negdje oko Viteza ima neka 2 Leona:icon_confused:
Mislim nasao sam sebi jednog golfa svima vama mozda poznat,ali ovo radi reda da ne bih se poslije kajao :icon_smile: zelim auto za sebe duze da ga zadrzim...
Sve info mozete pisati ovdje ili na e-mail [b]eclipse-gs@hotmail.com[/b] ili na br [b]062/958-975[/b] Endi
Hvala vam unaprijed...
napisano prije 1 godina i 8 mjeseci - dario18: Ja sam jucer gledao leona u Vitezu, samo sto je dizel, sve crveno, 2003 god, presao 170 000 km, ima servisnu, koliko sam skontao udaran je naprijed u lijevu stranu, cijeni ga 14 000, eto ako sam ti ista pomogao napisano prije 1 godina i 8 mjeseci
- elmir: ima ti predobar siv leon u novoj biloj, kad ides iz sarajeva na desnoj strani, tdi je s 150ks, ja bio s jaranom on ga probavao auto otkida, preludo auto, nove gume, SVE SVE IMA!! cijena je nekih 15k ali je auto ludilo napisano prije 1 godina i 8 mjeseci
- s1ck: momak je fino BOLDIRAO 1.8T napisano prije 1 godina i 8 mjeseci
- GTi_Freak: u Vitezu su oba leona TDi makar za ove sto ja znam da se prodaju, bio je jedan crni 1.8T ali nije bas za preporucit napisano prije 1 godina i 8 mjeseci
- TDi Power: Ma ganjam turbaka benzinca da je dobar i naravno da je mladje godiste,a za tog sivog mi je puno izbrojati te pare...Za 11500KM mogu kupiti golfa 4 ARL ...
Ali hvala vam ipak na odgovorima,ali potraga jos traje... napisano prije 1 godina i 8 mjeseci - TDi Power: . . . . napisano prije 1 godina i 8 mjeseci
- Little Dragon: Sigurno mislis na Feletovog golfa , ja da imam pare odma bi ga kupio , prosli vlasnik koliko su mi ljudi rekli se jako dobro brinuo o njemu jest malo stariji al je bolji od pola ovih iz 2000/01 godine napisano prije 1 godina i 8 mjeseci
- TDi Power: [quote='Little Dragon' pid='726685' dateline='1285026675']
Sigurno mislis na Feletovog golfa , ja da imam pare odma bi ga kupio , prosli vlasnik koliko su mi ljudi rekli se jako dobro brinuo o njemu jest malo stariji al je bolji od pola ovih iz 2000/01 godine
[/quote]
Vec dogovoreno drug,al et cisto radi reda:icon_wink: napisano prije 1 godina i 8 mjeseci - Little Dragon: extra , ako je uzmes nek je s srecom mislim da bi ti jos i ostalo love za malo dotjerivanja , sve u svemu ne volim VW-a al onu cvrku bi vozio stvarno je elegantna i po PS-u ;) napisano prije 1 godina i 8 mjeseci
- milanelo: ja bih radje jos malo pricekao i pretrazio po bih nekog leona od 180ks,jer si golfa vec imao :icon_wink: sretno napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- TDi Power: Ma nema Leona nigdje da valja sve sto sam gledao nisu ok :( napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- menso: jebo leona uzmi novog pola sad ce i kod nas doci u prodaju ako vec nije 1.4 TSI zvjerka jedino ako mozes tolko para izdvojit... napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- TDi Power: Ma ne bih nikada kupio novo auto,a i ne bih mogao izdvojiti toliko novca.Hvala ;) napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- edoze: momak od moje priajteljice je prodavao leona,1,8T
govorio je da ima preko 200KS,provjerim jel otisao
crni,ima dosta opreme,petokrake falcare,zlatno srce,poliran falc
zatamnjen sav,pojava na cesti
napisano prije 1 godina i 7 mjeseci - TDi Power: Jeli bio u Maglaju??? napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- edoze: nemam pojma,momak ga je vozao po zenici... napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- nermin suljagic: nazalost ona cetvorka sto si me maloprije upitao je prodata 100% i nema joj trenutno traga,maloprije sam zvao momka koji je best friend od ex-vlasnika tog golfa i kaze da je bio oko mjesec u sarajevu i da je otisao dalje... napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- TDi Power: Jbg...edo hajde vidi to pa mi javi molim te,mozes li kako to provjeriti sada??? napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- edoze: nista bez naredna 2-3 dana,nemam broj od prijateljice,dok je vidim na faxu
a momak ima jos i motor i jos jedno auto,pa slabo voza leona,tako da njega ne mogu vidjet s tim autom,nema ga po zenici napisano prije 1 godina i 7 mjeseci