Mostar Pista Meet
- sandy_mo: [u][b]Ovdje cemo se dogovarati o okupljanjima, da se moderatori ne zale sto svaki put otvaramo novu temu !!![/b][/u] napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- antrax: [quote='sandy_mo' pid='737495' dateline='1286115057']
Da vidim kako ste raspolozeni iduci vikend tj nedjelja 10.10. ako AK Hercegovina ne napravi SR, da se malo skupimo, i naravno ako bude fino vrijeme, da rostilj napravimo i sl. da ponovimo onaj meet od prosle godine kad smo rostiljalji i sl. :)
[/quote]
Živinice su slijedeći vikend... :icon_wink: napisano prije 1 godina i 7 mjeseci - IGY: i de malo stanite sa tim tememama o okupljanjima
otvorite jednu temu
npr
okupljanja Mostar i tu se dogovarajte sve sta i kako a ne 100 tema za okupljanje za svaki vikend
bar je tako bilo prije za okupljanja u Sarajevu
bice preglednije a i nece se forum zatrpavati jednim te istim temama
cak sta vise ne bi lose bili ni da se otvore podforumi za okupljanja po vecim gradovima napisano prije 1 godina i 7 mjeseci - CoL3: da,ovo igy dobro kaze,cak sam to davno mislio,al reko da adini se ne budu bunili...
mislim da cu moci valjda,doc ce mi rodica jer imaju neke svatove,al mogu je odvest u nekog do podne :icon_cool: napisano prije 1 godina i 7 mjeseci - bmwscaner: cole ako je rodica starija od 16 i mladja od 30 ja cu je pricuvati :) napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- sandy_mo: Da vidim kako ste raspolozeni iduci vikend tj nedjelja 10.10. ako AK Hercegovina ne napravi SR, da se malo skupimo, i naravno ako bude fino vrijeme, da rostilj napravimo i sl. da ponovimo onaj meet od prosle godine kad smo rostiljalji i sl. :) napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- CoL3: hahhaa jest scaneru,malo starija od 16,za sandya taman :P
ovaj vikend bih vec mogao,iduci,odnosno 17.10 odo u zenicu,a ovaj fin vikend najavljuju :) napisano prije 1 godina i 7 mjeseci - sandy_mo: Haha super eto onda cu je ja cuvat obecajem nece joj nista falit haha napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- ZELA GTI: Možda bi bilo bolje bez roštilja. Samo potezanje i čuvanje coletove rodice:mrgreen:
Ja sam za. Ostali? napisano prije 1 godina i 7 mjeseci - CoL3: hahahahhahaahhaha ja budale :P
viva la rostilj :icon_cool:
kako god ocete,ja se potezat sa svojim špretom nemogu,rostilj nikad nije visak :mrgreen: napisano prije 1 godina i 7 mjeseci - ADO MOSTAR: ako neodem u Živinice tu sam a bolje da smo se dogovorili da idemo u Živinice sa sa par auta napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- antrax: [quote='ADO MOSTAR' pid='738710' dateline='1286271198']
ako neodem u Živinice tu sam a bolje da smo se dogovorili da idemo u Živinice sa sa par auta
[/quote]
Tako je Ado, i ja sam za... ako ništa onda dole malo druženja... ali bolje bi bilo otići do Živinica ;) napisano prije 1 godina i 7 mjeseci - sandy_mo: Hmm.. sumnjam da bi se moglo skupit auta za Zivinica... a ako ima zainteresiranih i ja bi se pridruzio ako ce ic vise auta, Repo ide u Subotu, idu na sajam u BL, pa bi mogli svi sa njima da grupno odemo podrzimo Repu i vratimo se napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- bmwscaner: kakva bola sandya ja fino reko cuvam sve sta je preslo 16 godina :) napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- ADO MOSTAR: kasno je za odlazak i dogovor bolje onda pista meet i gotovo napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- antrax: [quote='ADO MOSTAR' pid='739012' dateline='1286298683']
kasno je za odlazak i dogovor bolje onda pista meet i gotovo
[/quote]
Prijatelju kasno je krenuti u Živinice poslije 7 ujutru, sve ostalo nije kasno... mene fax koči, hebeni fakultet vikendom izgleda ima smao moj smjer.
Ako bude kako treba palim za Živinice, ako ne... onda sam na pisti svakako s faxa svratim ;) napisano prije 1 godina i 7 mjeseci - ZELA GTI: I? Hoću u Živinice ili na pistu?:mrgreen: napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- sandy_mo: Ajmo u Zivinice :)
Izgleda nista od piste, slaba zainteresirnost za ovaj vikend :) napisano prije 1 godina i 7 mjeseci - ADO MOSTAR: Ja ću doći na pistu iako kad bih znao da će Braća Bulčić i Perić doći u Živinice išao bih gore napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- sandy_mo: Ja cu danas znati ocu li ici u Zivinice, ako ne odem vidimo se na pisti napisano prije 1 godina i 7 mjeseci