Rezultati dB-a Zivinice 10.10.2010.
- eddo: Street A:
1. Mahir Keskinovic
2. Harbas Senad
3. Amel Selimovic
Street B:
1. Dragan Kulic
2. Davor Blaskovic
3. Bahrudin Goralija
Street C:
1. Mladen Jovanovac
Open:
1. Amar Gotovac napisano prije 1 godina i 7 mjeseci - IGY: Cestitke takmicarimo, no ne bi lose bilo kad bi i rezultati bili :) napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- marko_v: da naglasim...mahir,davor i mladen @ 40 Hz... :) cestitke svima! napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- stefan: cestitke pobjednicima ;) napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- Davor_: [quote='marko_v' pid='743432' dateline='1286737262']
da naglasim...mahir,davor i mladen @ 40 Hz... :) cestitke svima!
[/quote]
Davor na 39Hz :) osnovacemo novi tim :D napisano prije 1 godina i 7 mjeseci - nenad: [quote='Davor_' pid='743504' dateline='1286739458']
[quote='marko_v' pid='743432' dateline='1286737262']
[/quote]
Davor na 39Hz :) osnovacemo novi tim :D
[/quote]
Da nisi imo onu naljepnicu od 1db protiv BAHRO_BAKY -a ne znam sta bi :mrgreen: napisano prije 1 godina i 7 mjeseci - Davor_: hahaha da da nisam ja to dzaba stavio :D napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- eddo: MJENJAJ SPONZORA!!! :mrgreen: napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- c.f.s.:
[quote='marko_v' pid='743432' dateline='1286737262']
[/quote]
Dečki čestitam:icon_wink:
Još samo rezultati u db..
napisano prije 1 godina i 7 mjeseci - Nexus: cestitke momci :icon_wink: napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- Babn Babn: cestitke takodjer, bilo najbolje na db ko uvijek :icon_cool: napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- nermin suljagic: cestitke svim ucesnicima,a posebno mojim jaranima koje sam jutros zatekao i upoznao... ((( Doboj ))) bounce bounce... napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- Davor_: [quote='eddo' pid='743606' dateline='1286742203']
MJENJAJ SPONZORA!!! :mrgreen:
[/quote]
Ma ok i ovako sam JAK!
[quote='nermin suljagic' pid='743647' dateline='1286743105']
cestitke svim ucesnicima,a posebno mojim jaranima koje sam jutros zatekao i upoznao... ((( Doboj ))) bounce bounce...
[/quote]
op op [hr]
[quote='Babn Babn' pid='743635' dateline='1286742841']
cestitke takodjer, bilo najbolje na db ko uvijek :icon_cool:
[/quote]
Pa znas i sam ekipa na nivou napisano prije 1 godina i 7 mjeseci - dulegti: Čestitke svima..Vi sa niskim frekvencijama ćete od sada brpati sa kapije..Ovako na blizinu sjebete i monitor i lap top..hehe..Bilo OK...Eddo,oni ćevapi su te na kraju izvukli da ne vičem puno na tebe što si samo sedeo i nisi ništa radio...Pozz do sledećeg vidjenja... napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- eddo: jbga ovaj TI dule, to je stvarno najmanje sto sam mogao uradit za TEBE i TVOG sinčinu ... koji je ako smijem dodat, stvarno raja :) ... nebi ni dobio cevapa da ti njeg nije bilo :lol: ... sala naravno :) napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- Davor_: Eddo sledeci puta ti kradem mikrofon ko mrtva baba si, mora to zivlje i ludje i ne mozes voditi event TREZAN to ce ti Alex jednim prilikom objasniti napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- eddo: hahahahahaha ... dacu ti mikrofon samo ako ces pjevat, u suprotnom nema ti mikrofona :lol: ... napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- Davor_: Kada popijem radim svasta (idem na death match!) :D napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- TROUBLE_MAKER: NIsam znao da si ti Davore-e sa onim kecom!Imam neki klip od tvog golfica...da je malo jaca muzika,mogao bi od keca napraviti kabriolet!:-D napisano prije 1 godina i 7 mjeseci
- Davor_: He eh ehe Sledeci puta pridji i objasni ko je da popijemo koju!
A ajde ako ti nije sta uploaduj na YouTube video pa postavi link da skinem si :) napisano prije 1 godina i 7 mjeseci