Moj drift sta sam dobro sta lose uradio XD
- Golf_2_1.6_tdI: http://www.youtube.com/watch?v=-0FwGLxeUHg napisano prije 1 godina i 5 mjeseci
- haso: bgm dobro ti njeg zabaci :)))))) napisano prije 1 godina i 5 mjeseci
- Golf_2_1.6_tdI: moze se i sa prednjom vucom diftat isto ko sa zadnjom al samo ralika je u fealingu zadnja gotivnija :D napisano prije 1 godina i 5 mjeseci
- emir_89: [quote='Golf_2_1.6_tdI' pid='779115' dateline='1290850631']
[b]moze se i sa prednjom vucom diftat isto ko sa zadnjom[/b] al samo ralika je u fealingu zadnja gotivnija :D
[/quote]
hahahhaha :lol: napisano prije 1 godina i 5 mjeseci - nermin suljagic: ovo podvoznjak prema koksari,stari put prema puracicu? dobar drift buraze,ovo se zove "assdraging" :icon_wink: napisano prije 1 godina i 5 mjeseci
- -Suki-: dobro si ga zabacio...mogao si za moj ukus jedino malo prije ''zagristi'' zavoj i tada bi ti za FWD dao 5 zvjezdica :icon_cool:
btw kako kolega kaze to je assdrag....ne drift...
i ne...ne moze se sa FWD ni blizu driftat ko sa RWD :icon_smile: napisano prije 1 godina i 5 mjeseci - ArminM: dobar dobar,sad ce snijeg,pa ce biti raznoraznih klipova:icon_cool::icon_cool: napisano prije 1 godina i 5 mjeseci
- TROUBLE_MAKER: Lijepo...a kao sto i ovi gore pisu...driftati sa prednjom vucom,hmmmmmmm.... napisano prije 1 godina i 5 mjeseci
- -Suki-: [quote='Golf_2_1.6_tdI' pid='779115' dateline='1290850631']
[b]moze se i sa prednjom vucom diftat isto ko sa zadnjom[/b] al samo ralika je u fealingu zadnja gotivnija :D
[/quote]
evo ti novi domaci zadatak :icon_wink:
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XO-jY2uGX_8[/video]
napisano prije 1 godina i 5 mjeseci - ArminM: Suki ti fkt hoces da covjek pogine,,kad sutra bude razbio auto odjavi se sa foruma,jebat ce ti sve po spisku:lol::lol::lol::lol: napisano prije 1 godina i 5 mjeseci
- Davor_: Suki ovo slideshow! napisano prije 1 godina i 5 mjeseci
- djogi86: Lose si uradio mnogo toga a recicu ti prvo da si uzeo auto od starog koji jedva odrzava da se ti izdrkavas na njega, druga stvar jako blizu si bio da se razbijes ko kanta u taj stub od mosta i to u svoja vrata gdje te bog ne bi mogao spasitil.
Trece, prebrzo si usao u zavoj i jos na cesti koja ima kontra nagib gdje uvijek moras racunati da ce te auto vise izbaciti nego sto ti hoces a vrlo lako i da izgubis kontrolu.
Cetvrto auto zanosi na osnovu svoje rucne kocnice onoliko koliko ti zelis i koliko ces moci odrzati kontrolu a ne da se zanosis na osnovu brzine pa ga malo cimnes i on te zabaci, vjeruj tada nemas kontrole nikakve.
Peto, tvoj auto je jako slab i ne moze te izvuci naprijed pri ovakvim situacijama tako da nemoj da sanjas da mozes ovako inace ulijetat u krivine.
Sad kad dodje snijeg, na neki poligon, naprijed stavi dobre gume a nazan neke malo losije pa se steli ali sve sa jako malim brzinama gdje te auto sa tvojom snagom moze izvuci kad ti se zabaci zadnji kraj.
Nemoj vise ovakve gluposti praviti posebno ne na ovakvoj cesti jer bi te moglo puno kostati. napisano prije 1 godina i 5 mjeseci - DuloX_ : [quote='djogi86' pid='779188' dateline='1290859279']
Lose si uradio mnogo toga a recicu ti prvo da si uzeo auto od starog koji jedva odrzava da se ti izdrkavas na njega, druga stvar jako blizu si bio da se razbijes ko kanta u taj stub od mosta i to u svoja vrata gdje te bog ne bi mogao spasitil.
Trece, prebrzo si usao u zavoj i jos na cesti koja ima kontra nagib gdje uvijek moras racunati da ce te auto vise izbaciti nego sto ti hoces a vrlo lako i da izgubis kontrolu.
Cetvrto auto zanosi na osnovu svoje rucne kocnice onoliko koliko ti zelis i koliko ces moci odrzati kontrolu a ne da se zanosis na osnovu brzine pa ga malo cimnes i on te zabaci, vjeruj tada nemas kontrole nikakve.
Peto, tvoj auto je jako slab i ne moze te izvuci naprijed pri ovakvim situacijama tako da nemoj da sanjas da mozes ovako inace ulijetat u krivine.
Sad kad dodje snijeg, na neki poligon, naprijed stavi dobre gume a nazan neke malo losije pa se steli ali sve sa jako malim brzinama gdje te auto sa tvojom snagom moze izvuci kad ti se zabaci zadnji kraj.
Nemoj vise ovakve gluposti praviti posebno ne na ovakvoj cesti jer bi te moglo puno kostati.
[/quote]
de pusti cojka nek drifta :mrgreen::mrgreen: napisano prije 1 godina i 5 mjeseci - menso: đeš na ovom makadamu od ceste driftat ondje ima rupa ispod podvoznjaka vise nego na sumskom putu ali svakako si predobro to odradio...svaka cast... napisano prije 1 godina i 5 mjeseci
- Bravo 16v: :lol: Svasta! Mogao si ga malo "zadriftati" u ovaj podvoznjak pa da to tek video bude,ali sreca pa nisi! :lol: Ako vec hoces da radis tako neke gluposti onda kao sto djogi rece nadji neki poligon,a ne ovako nesto! Nek ti je Bog na pomoci! :123: napisano prije 1 godina i 5 mjeseci
- kaseljxxx: super extra!!!! :D :D :D
a Suki je svakako za pohvalu. :D napisano prije 1 godina i 5 mjeseci - selva: Dobra dizla možeš uzeti za nju bruka para i fino kupit kakvog bmw-a pa se onda nagledamo klipova abd...
inače kao što kaže djogi86 mojne ako je od starog... bezze ti to pravo... napisano prije 1 godina i 5 mjeseci - edo_benz: al ga odera zamalo u podvoznjak,po meni prebrzo ulijetanje,il pre kasno povlacenje rucne napisano prije 1 godina i 5 mjeseci
- 0g1: bgm i ja reko slupa se
nemoj se ti zezat mani se driftanja
kad je kisa il snijeg odes fino na poligon gdje nemozes
udarit i uci vjezbaj zajebaji a po meni je ovo glupost
nedo Bog da si se slupo :(
ne zezaj se napisano prije 1 godina i 5 mjeseci - Golf_2_1.6_tdI: Moje je auto a nije bas tako kako kazete jest opasno i preblizu al sam imo kontrolu jbg znam svoje auto a ne poricem da nisam bio u situaciji da sam izgubio totalnu kontrolu pa se samo molio nemoj hehe al sve u svemu hvala vam svima i nije ovo za zajebanciju al kad se sutelis nemozes je nepovuc dok jednom neroknes >:D napisano prije 1 godina i 5 mjeseci