Ukoliko primjetite probleme u radu foruma PISITE OVDJE
- edo_16v: ... napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- DuloX_ : kada neko meni salje poruku pise mu da korisnik nije registrovan... napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- srdjo: kliknem da otvorim neku temu i izbrise mi se sve, ostane samo ova boja pozadine...:P napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- elmir: evo pokusao duloxu poslat poruku pise i meni da nije regan.. :( napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- CoL3: slike jel se mogu rijesiti da nije ogromna rezolucija napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- DuloX_ : cital ovo neko ili stoji onako radi reda....:icon_question: napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- CoL3: citamo mi koji imamo probleme:mrgreen:
nadam se da uzimaju u obzir probleme:icon_smile: napisano prije 1 godina i 4 mjeseci - emir_89: meni izgleda nesto usporeno, cas normalno otvara, cas nece da otvori... ne vjerujem da je do mene, jer mi sve ostale stranice normalno otvara... napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- darko13: Meni uopšte nije htjelo otvoriti stranicu u zadnjih sat i možda malo više...ostale otvara normalno... napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- emir_89: meni nece da otvori, pa onda nakon nekog vremena otvori, i sve tak miksa :mrgreen: napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- edo_benz: a sto tesko radi ko da nosi vrecu cementa napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- MTR: sporo prebacuje ko da sam na dial up konekciji napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- pioneer_09: verglam 45 minuta i nikako da udje na forum... i na guranje nekako upali ;);) napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- darko13: da se nadovežem sad kad sam uspio ući sporo otvara sve živo po 5,6 minuta napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- menjic: Veceras nesto spor forum, a mislim da nije do mene :mrgreen: napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- AmmaR84: otegao se forum ko gladnom godina nikad otvorit :D napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- menjic: Evo sad radi savrseno.
Ne diraj sad nista !
:mrgreen: napisano prije 1 godina i 4 mjeseci - SeJo: sporo skroz ... kasni ko penzija :mrgreen: napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- pioneer_09: hoce li se napraviti auto resize slika??? napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- menjic: [quote='pioneer_09' pid='801675' dateline='1293375299']
hoce li se napraviti auto resize slika???
[/quote]
U Operi izgleda nece :)
A opet malo sporo radi na momente, ne znam jeli to do prometa na serveru ili do istovremenih korisnika, ali na momente otvori cim kliknes a vecinom stoji i nikad zavrsiti. napisano prije 1 godina i 4 mjeseci