Auto emisije
- ZELA GTI: Evo jedna stranica gdje su posložene sve epizode najboljih auto emisija.
Top gear: Orginal, vrh vrhova:icon_biggrin:
Top gear America: Ne loša kopija, može se gledati iako je voditeljski trojac pomalo iritantan.
Top gear Australia: Po konceptu identična kopija orginala. Voditelji su katastrofalni, pogotovo onaj pederasti Australac sa brčićima i bradicom. Trebam biti dobro raspoložen da pogledam epizodu do kraja.
Fifth gear: Ozbiljniji pristup, dobra emisija.
http://www.finalgear.com/shows/
Uživajte. Pred vama su stotine giga auto materijala:icon_biggrin: napisano prije 1 godina i 4 mjeseci - ado_d: Neces vjerovat' al' upravo trazim po netu 15-u sezonu, sedmu epizodu. Evo izgleda da ima na ovom sajtu. Imas plus! napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- zen3dom: ooouuu zela svaka cast, prvih 13 sezona vec nakaceno za dw napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- sema911: evo down prvih 15 sezona top geara i sve one clarksonove emisije pa ako ko hoce tako da presnimi
a imate na b92 nedeljom top gear i jos nekim radnim danom[hr]
evo prije koji dan sam sve epizode se od nekod djecacica za cvaju kupil i sada uzivancija ak kome treba evo nek presnimi i jos oni svi gosp. clarkson-ovi filmovi
napisano prije 1 godina i 4 mjeseci - Nelle_G: Dobar dobar, Zela...
Meni se licno vise svidja Fifth Gear, imaju bolje vozace al' malo je vise humor na strani Top Gear, bar po meni.
Nekad je i Clarkson vise u zabludi engleskih automobila i cesto u testovima daje njima prednost, pa mi nije nimalo objektivan ... al' sve u svemu odlicno vodi emisiju:icon_wink: napisano prije 1 godina i 4 mjeseci - ZELA GTI: Tek kada pogledaš top gear Australia vidiš koliko su voditelji orginalnog top geara genijalni. napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- addo: Refresh :icon_cool:
Sinoc je prikazana jedna od najludjih epizoda Top Geara koje sam do sad gledao!
[url=http://flux.armed.us/?hash=CC7848FE316A05981B6DE1A3872E6DD6E30DD483]Top Gear Middle East Specials SD[/url]
[url=http://flux.armed.us/?hash=731EF089D30D55C9DA3CFDC950D887A514961BE9]Top Gear Middle East Specials HD[/url]
napisano prije 1 godina i 4 mjeseci - kAcA: Postavljao sam i ja ovu stranicu, ubjedljivo najjaca sto se tice ove tri emisije.
Ima i HD kvalitet za download :icon_cool: napisano prije 1 godina i 4 mjeseci - enesss: extra stranica zela , a ko ima novi real player , moze sve skidati u full kvaliteti napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- beZZa: Stvarno extra stranica. Danas bas skidao posljednju epizodu top geara, jedna od najludjih epizoda. Kad sam vidio stiga na kraju pao sa stolice :D napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- leoncupra: [quote='ZELA GTI' pid='799074' dateline='1293030828']
Evo jedna stranica gdje su posložene sve epizode najboljih auto emisija.
Top gear America: Ne loša kopija, može se gledati iako je voditeljski trojac pomalo iritantan.
Top gear Australia: Po konceptu identična kopija orginala. Voditelji su katastrofalni, pogotovo onaj pederasti Australac sa brčićima i bradicom. Trebam biti dobro raspoložen da pogledam epizodu do kraja.
Uživajte. Pred vama su stotine giga auto materijala:icon_biggrin:
[/quote]
:icon_rolleyes:
MOGUL SE SMIJAT?:lol::lol::lol::lol:
joj matere ti top gear tebi vrh?....kakav humor:lol:
sta nauci iz top gear-a svega ti sem licnih misljenja jednog COCKSONA koji pljuje X6 jer nemoze uzbrdo (navodno) , da je range rover najbolje auto , cool war? sta je to, neki challengi silni gdje auto otrese avion , gdje je mercedes sl black sranje od auta ....da si reko za rubriku HUMOR bilo bi ok , gledas li ti uopste prave auto emisije , jesil ikad gledo ista slicno? napisano prije 1 godina i 4 mjeseci - dellas: Svaka cast Zela, sve pohvale. Top Gear je Top Gear, mercedes medju auto emisijama,nema bolje :) Kad nedeljom pogledam sat plus na rts1,posle top geara, dodje mi da placem. Inace od domacih je top speed nekada bio dobar... napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- Vernes_AMG: [quote='leoncupra' pid='802626' dateline='1293497305']
[quote='ZELA GTI' pid='799074' dateline='1293030828']
Evo jedna stranica gdje su posložene sve epizode najboljih auto emisija.
Uživajte. Pred vama su stotine giga auto materijala:icon_biggrin:
[/quote]
sta nauci iz top gear-a svega ti sem licnih misljenja jednog COCKSONA koji pljuje X6 jer nemoze uzbrdo (navodno) , da je range rover najbolje auto , cool war? sta je to, neki challengi silni gdje auto otrese avion , gdje je mercedes sl black sranje od auta ....da si reko za rubriku HUMOR bilo bi ok , gledas li ti uopste prave auto emisije , jesil ikad gledo ista slicno?
[/quote]
:lol::lol::lol: Sad cekamo "zela style" odgovor :lol: ja mislim da covjek ne moze doci sebi nakon ovoga :lol: napisano prije 1 godina i 4 mjeseci - addo: [quote='leoncupra' pid='802626' dateline='1293497305']
sta nauci iz top gear-a svega ti sem licnih misljenja jednog COCKSONA koji pljuje X6 jer nemoze uzbrdo (navodno) , da je range rover najbolje auto , cool war? sta je to, neki challengi silni gdje auto otrese avion , gdje je mercedes sl black sranje od auta ....da si reko za rubriku HUMOR bilo bi ok , gledas li ti uopste prave auto emisije , jesil ikad gledo ista slicno?
[/quote]
Samo cu reci da su umjetnici u odnosu na ostale! Oni se ne porede ni s kim! Oni su na vrhu a sve ostalo su auto emisije!:icon_cool:
napisano prije 1 godina i 4 mjeseci - edo_benz: leoncupra sta to uradi hahaha :) napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- ZELA GTI: Leon cupra: Kada pogledaš većinu njegovih emisija, pročitaš par njegovih knjiga javi se. Humor na stranu, malo je novinara koji mogu odraditi test kao Clarkson. Naravno da je top gear emisija zabavnog karaktera. Nekome su oni skupina zabavnih šarlatana, meni su jako dobri auto novinari koji mogu prenijeti utisak o nekom autu kao nitko drugi. Njihova velika karizma i odličan humor su samo dio toga. Za ljude koji to ne kuže ili ne shvataju su sasvim dovoljne obične auto emisije sa dosadnim voditeljima i surovim podatcima. Da bi stvorio sliku o nekom autu je potrebno pogledati par testova različitih novinara. Naravno da gledam i ostale auto emisije, no samo epizode top geara sa užitkom pogledam po nekoliko puta. Auto industriju aktivno pratim 9-10 godina.
Nije mi ništa čudno da ti top gear ne paše. Da bi bio pravi fan moraš biti osoba prosječne inteligencije. Za tebe je ipak previše da razlučiš običnu zayebanciju sa pravom porukom njihovih testova. O tvom nivou sam sve rekao na tvojoj reputaciji. Ne obraćaj mi se više s tim debilnim komentarima. Osjećam se kao da komuniciram sa retardiranom osobom.
p.s. MOLIO BIH MODERATORE DA NE DIRAJU MOJ POST:mrgreen: napisano prije 1 godina i 4 mjeseci - leoncupra: joj jest laklo uvrjedit ovog zelu....evo osjecam se i ja da komuniciram sa jako ne-inteligentnom osobom (i osjetljivom) i uvrjedljivom....jel to bio copy and paste komentar sa nekog drugog foruma posto sumnjam u ovako dobro srocen odbranbeni text top geara hm..
krenimo redom , a sta ti vidis u poruci za x6? sl? rr? da je auto uvjek najbrze? (od voza , aviona , helikoptera?) i jos brdo segmenata .nelogicninh. sad mi je jasno kakvim osobama pase COCKSON...bas takvim Cocks kao tebi.
mislis stvarbo da si najpametniji ovdje i sto ti si maltene p. ovdje i slazu se s tobom.
a ja bi molio moderatra da malo spuste ovog gti-ja , leti visoko , kao i top gear. i cockson.
i joj nemoj molim te da si ti cito njegove knjige...nemoj to molim te...iso sam i ja juce u tunis okupo se u moru s ajkulom i vratio se u istom danu. daj ba halo napisano prije 1 godina i 4 mjeseci - addo: Ne svidja ti se, stisni [b][color=#FF4500][size=large]X[/size][/color][/b] i uredu je!
Nama se svidja a ti je nemoras nikad ni pregledati! :icon_wink: napisano prije 1 godina i 4 mjeseci - olensoner: We love you Leon Cupra <3 :mrgreen: napisano prije 1 godina i 4 mjeseci
- ZELA GTI: [quote='leoncupra' pid='803200' dateline='1293578825']
joj jest laklo uvrjedit ovog zelu....evo osjecam se i ja da komuniciram sa jako ne-inteligentnom osobom (i osjetljivom) i uvrjedljivom....jel to bio copy and paste komentar sa nekog drugog foruma posto sumnjam u ovako dobro srocen odbranbeni text top geara hm..
krenimo redom , a sta ti vidis u poruci za x6? sl? rr? da je auto uvjek najbrze? (od voza , aviona , helikoptera?) i jos brdo segmenata .nelogicninh. sad mi je jasno kakvim osobama pase COCKSON...bas takvim Cocks kao tebi.
mislis stvarbo da si najpametniji ovdje i sto ti si maltene p. ovdje i slazu se s tobom.
a ja bi molio moderatra da malo spuste ovog gti-ja , leti visoko , kao i top gear. i cockson.
i joj nemoj molim te da si ti cito njegove knjige...nemoj to molim te...iso sam i ja juce u tunis okupo se u moru s ajkulom i vratio se u istom danu. daj ba halo
[/quote]
:lol::lol:
Ništa ti ne kontaš. Učini svijetu uslugu i skoči sa zgrade. Šteta zraka koji udišeš. napisano prije 1 godina i 4 mjeseci