6-sta brzina
- madmono: Da li bi bilo moguce prepraviti mijenjac sa 5 brzina na 6 i ko to radi??? napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- KingP: Ja koliko znam to nije moguce uraditi...nek me isprave grijesim napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- Lexillium: Nije moguće... napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- Lija: negdje smo vodili raspravu na nekom Opel forumu bas kao jeli moguce ubaciti petu u mnjeac sa 4 brzine,pa ako sta zanimljivo za tebe nadjem kopirat cu ti..ugl neko je govorio da je moguce neko da nije napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- pioneer_09: ja mislim da nije moguce... jer treba ti komplet drugi mjenjac koji ima 6 brzina...
da je moguce mnogi sa golfovima dvojkama cetverobrzinci bi prepravljali da imaju 5 brzina:icon_wink: napisano prije 1 godina i 2 mjeseci - madmono: Ma u pitanje je nissan 200sx S13 tesko cu naci mijenjac za taj auto ovdje hehehe oki hvala na informacijama :icon_smile: napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- takac: Ako je moguce na automatik (provijereno i moguce je automatic sa 3 brzine prepraviti da ima 4), onda bi trebalo da bude i na manuelca, samo pitanje je koliko ta igra dodje... napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- madmono: [quote='takac' pid='867622' dateline='1300287012']
Ako je moguce na automatik (provijereno i moguce je automatic sa 3 brzine prepraviti da ima 4), onda bi trebalo da bude i na manuelca, samo pitanje je koliko ta igra dodje...
[/quote]
A jbg dodze posto moram kupiti mijenjac sa 6 brzina i pebaciti sve u moj mijenjac neznam johs nista ako budem imao vise inforamcija napisacu.:icon_smile: napisano prije 1 godina i 2 mjeseci - VR6Boki: Mozes zamjeniti mjenjac, prepravka je moguca, al ne tebi, nego nekome ko ima sve masine da izradi potpuno novi mjenjac.
Nekad je i nemoguce u kuciste mjenjaca sa 5 brzina smjestiti 6 brzina... napisano prije 1 godina i 2 mjeseci - madmono: [quote='VR6Boki' pid='867702' dateline='1300293533']
Mozes zamjeniti mjenjac, prepravka je moguca, al ne tebi, nego nekome ko ima sve masine da izradi potpuno novi mjenjac.
Nekad je i nemoguce u kuciste mjenjaca sa 5 brzina smjestiti 6 brzina...
[/quote]
Ma dobro drug kazem ti da sam nasao semu za to da izvodivo je samo je pitanje para.. napisano prije 1 godina i 2 mjeseci - takac: [quote='madmono' pid='867706' dateline='1300293647']
[quote='VR6Boki' pid='867702' dateline='1300293533']
Mozes zamjeniti mjenjac, prepravka je moguca, al ne tebi, nego nekome ko ima sve masine da izradi potpuno novi mjenjac.
[/quote]
Ma dobro drug kazem ti da sam nasao semu za to da izvodivo je samo je pitanje para..
[/quote]
a sto ce ti 6-a brzina ako nije tajna ? Kod raje sto ih ja znam a imaju 6 brzina, razlika potrosnje je zanemariva tako reci, tako da ne vidim sto bi to radio ? napisano prije 1 godina i 2 mjeseci - nedzadr: Moguce je,al ako ubacis mjenjac od 6 brzina :icon_smile:
Cisto sumnjam da se moze doraditi da sa 5 predze na 6 brzina,ali opet nikad ne reci nikad :icon_rolleyes: napisano prije 1 godina i 2 mjeseci - madmono: [quote='takac' pid='868139' dateline='1300351187']
[quote='madmono' pid='867706' dateline='1300293647']
[quote='VR6Boki' pid='867702' dateline='1300293533']
[/quote]
Ma dobro drug kazem ti da sam nasao semu za to da izvodivo je samo je pitanje para..
[/quote]
a sto ce ti 6-a brzina ako nije tajna ? Kod raje sto ih ja znam a imaju 6 brzina, razlika potrosnje je zanemariva tako reci, tako da ne vidim sto bi to radio ?
[/quote]
Pa imam ja neke velike planove za svoje auto i da bi sve to uradio. Znaci da postignem zeljeni efekat treba mi 6 brzina ocajno! napisano prije 1 godina i 2 mjeseci - KingP: Pa jednostavno kupis mjenjac sa 6 brzina napisano prije 1 godina i 1 mjeseci
- nedzadr: I ja mislim da je najpametnije je kupiti mjenjac od 6 brzina,ha ya,bez pametovanja i prepravki. napisano prije 1 godina i 1 mjeseci
- Lija: aha JEDNOSTAVNO...a gdje ga naci i po kojoj cijeni,a mislim i da nepostoji 6-brzinski mjenjac za SX napisano prije 1 godina i 1 mjeseci
- nedzadr: Ama sesta ti brzina ionako samo smeta,ja koristim samo 3 :icon_smile:
A mislim da je lud rizik prepravljati 5 brzinac na 6 brzinac,do sad nisam cuo,al opet kazem,sve je moguce napisano prije 1 godina i 1 mjeseci - madmono: [quote='Lija' pid='878926' dateline='1301588404']
aha JEDNOSTAVNO...a gdje ga naci i po kojoj cijeni,a mislim i da nepostoji 6-brzinski mjenjac za SX
[/quote]
E bhas tako ne postoji o tom se i radi sto znaci mora ici prepravka :)) napisano prije 1 godina i 1 mjeseci - Lija: [quote='madmono' pid='879783' dateline='1301670075']
[quote='Lija' pid='878926' dateline='1301588404']
aha JEDNOSTAVNO...a gdje ga naci i po kojoj cijeni,a mislim i da nepostoji 6-brzinski mjenjac za SX
[/quote]
E bhas tako ne postoji o tom se i radi sto znaci mora ici prepravka :))
[/quote]
jedino da nabacis od skyline-a u njeg je 6-br ako se nevaram,pa da njega ubacis..al ipk mislim da ces prije bingo dobit :mrgreen: napisano prije 1 godina i 1 mjeseci - madmono: [quote='Lija' pid='879797' dateline='1301672572']
[quote='madmono' pid='879783' dateline='1301670075']
[quote='Lija' pid='878926' dateline='1301588404']
[/quote]
E bhas tako ne postoji o tom se i radi sto znaci mora ici prepravka :))
[/quote]
jedino da nabacis od skyline-a u njeg je 6-br ako se nevaram,pa da njega ubacis..al ipk mislim da ces prije bingo dobit :mrgreen:
[/quote]
:icon_smile: Pa recimo da vec imam bingo na neki nacin sto se tice tog skayline :123::123::123: napisano prije 1 godina i 1 mjeseci