Kupovina ljetnih guma...
- Bravo 16v: Moram uzeti dvije gume 215/45 R17 pa sam gledao cijene Sportive i Nankang ns 2 model! Ima li neko iskustva sa ovim markama? Ovaj Nankang je bas jeftin u odnosu na druge gume! Takodje i neke druge opcije u cijeni do 200km po komadu dolaze u obzir i da gdje su u Sarajevu najpovoljnije gume,gdje vi uzimate? napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- OggyBoy: I sam planiram uzeti Nankang. Dovoljan razlog je što pola Švabije vozi na njima i kažu da su odlične, a ima i ljudi kod nas dosta koji su rekli da ništa više neće kupovati dok postoji Nankang.:icon_wink: napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- superman: ja vozim na nankang 195 50 15 prezadovoljan napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- Bravo 16v: Znaci dobra guma! Gdje uzeti kod nas Nankang? napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- Limpi: nankang je ok guma, za prosjecnog korisnika :icon_wink: da je extra nije, nije djaba vise nego duplo jeftinija od gy... jeste nankang tvrdi, plastican, vidjec ces ako ga budes skidao sa felge, niskoprofilnu, patnja poprilicna... al sluzi svrsi za svoje pare...
opet napominjem, kako kome, neko je hvali i uzdize, neko pljuje, zavisi sta hoces od gume. ja sam ih imao, eto nastojim sto objektivnije reci kakve su bile, ono ok guma, solidna ako ne trazis nesto bolje i ne mislis ulijetat i silit ih, pogotovo po mokrom, prljavom... napisano prije 1 godina i 2 mjeseci - Bravo 16v: E ne znam evo ima dobra ponuda za Dunlop sport maxx izadje oko 220 komad! Opet ne znam sam,bolje malo vise dati,a bar znas sta imas onda! napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- lov2xlr8: uzmi gume kako treba,goodyear,dunlop,continental,michelin,te nankang koliko god bile dobre ne mogu biti dobre kao ove ostale,nek se samo brze trosi to ti je dovoljan razlog da kupis neku od boljih guma napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- ZELA GTI: Popričao sam sa par vulkanizera o nankang gumama. Svi su rekli da se tope kao maslac. napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- smajke: Nankang imas na www.mzm.ba al sad dal ih imaju na stanju neznam, ja sam slao mail al niko ne odgovara, vjerovatno ih nisu imali na stanju.... napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- vladica85: A Nokian,valja li to cemu:icon_question: napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- Bravo 16v: E ne znam ni ja sam sta da kupim i gdje u Sarajevu da nadjem! Ponuda je nikakva trenutno! napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- Grga: cini mi se da ima makbelguma ili tako nesto, ukucaj u google, imaju stranicu napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- Fiesta_Boy: [quote='superman' pid='865745' dateline='1300102793']
ja vozim na nankang 195 50 15 prezadovoljan
[/quote]
koliko si ih :icon_cool:placao zivota ti napisano prije 1 godina i 2 mjeseci - Bravo 16v: [quote='Grga' pid='865991' dateline='1300120857']
cini mi se da ima makbelguma ili tako nesto, ukucaj u google, imaju stranicu
[/quote]
Gledao sam Makbel! Od pristupacnijih nude tigra,sportivu! Tigra ne bi,a za sportivu nemam pojma kakva je! A ove Nankang ns 2 imam po 125 km po komadu! napisano prije 1 godina i 2 mjeseci - beZZa: Otidji u Gumi Market na stupu, ja sam danas isao. Uzimao jaran P zero nisu imali na stanju al' za 5-6 dana dolaze. Imaju pravo veliki izbor. napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- Stilo: Ma brate kupi Tigar gume i miran si!ja mislim da je komad oko 180KM :icon_wink: napisano prije 1 godina i 2 mjeseci
- Bravo 16v: [quote] Ma brate kupi Tigar gume i miran si!ja mislim da je komad oko 180KM
[/quote]
Ma brate jednom sam imao tigar ljetnu i nikad vise! Zimska ok,al ljetna je odron!
[quote]Otidji u Gumi Market na stupu, ja sam danas isao. Uzimao jaran P zero nisu imali na stanju al' za 5-6 dana dolaze. Imaju pravo veliki izbor.[/quote]
Gdje se nalazi to na stupu? napisano prije 1 godina i 2 mjeseci - bmwscaner: za nankang mogu reci da je auto od 170 ks na zadnjoj vuci nevozljivo sa tom gumom to samo cvili i drzi nikako
sportiva prebrzo otvrdne i gubi svoja svojstva
a tigar nemoj ni pod razno uzimati
govorim jer imam iskustvo sa tom dimenzijom gume i to sa svim navedenim markama.
Kontaktiraj Taxi bar oni povoljno daju hankook gume to kupi i miruj
napisano prije 1 godina i 2 mjeseci - Bravo 16v: [quote='bmwscaner' pid='866044' dateline='1300125088']
za nankang mogu reci da je auto od 170 ks na zadnjoj vuci nevozljivo sa tom gumom to samo cvili i drzi nikako
sportiva prebrzo otvrdne i gubi svoja svojstva
a tigar nemoj ni pod razno uzimati
govorim jer imam iskustvo sa tom dimenzijom gume i to sa svim navedenim markama.
Kontaktiraj Taxi bar oni povoljno daju hankook gume to kupi i miruj
[/quote]
Bi ja to rado,jer sad imam hankook ventus i beton su gume,samo su vec malo pogubile sare! Ali nema TAXI-BAR jos nista u ponudi! :icon_cry::icon_cry:
Nasao sam bio cjene od prosle god bio je hankook oko 170km cini mi se! napisano prije 1 godina i 2 mjeseci - ZELA GTI: Uvoznik je neka firma iz Banja Luke. Kada sam se raspitivao cijena je bila 94 km za 195/45 r15
U Mostaru sam dobio sljedeće povoljne ponude:
Sportiva
195 50 r15 za 80 km
195 45 15 za 105 km
napisano prije 1 godina i 2 mjeseci