Drift radišići
- George: Obratite pozornost na snimateljeve sandale :lol:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=N_4NFD3pI0A]VIDEO[/url] napisano prije 1 godina i 1 mjeseci - dellas: :lol::lol::lol: Joj vidi sandale i čarape :icon_cool: Ovi nisu bas "u vinklu"... napisano prije 1 godina i 1 mjeseci
- edoze: hahahha,ovi su ludi 100 na sat napisano prije 1 godina i 1 mjeseci
- G2_1.6B: [quote='George' pid='890210' dateline='1302963889']
Obratite pozornost na snimateljeve sandale :lol:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=N_4NFD3pI0A]VIDEO[/url]
[/quote]
:icon_rolleyes:
IMA BUDALA ! cccccc napisano prije 1 godina i 1 mjeseci - George: Ma kraljevi upišao sam se :lol: napisano prije 1 godina i 1 mjeseci
- CoL3: :lol::lol::lol: mislim da je scener jednom stavljao ova 2 videa,ludi ludi:mrgreen: napisano prije 1 godina i 1 mjeseci
- bmwscaner: ovo je moja ekipa tu iz sela :D nazalost nije snimljeno kad se prikolica otkacila :D napisano prije 1 godina i 1 mjeseci
- CoL3: [quote='bmwscaner' pid='890219' dateline='1302964752']
ovo je moja ekipa tu iz sela :D nazalost nije snimljeno kad se prikolica otkacila :D
[/quote]
:icon_eek::icon_eek::lol::lol::lol: napisano prije 1 godina i 1 mjeseci - zAaKy: hahahahha, kako niko nije uspio snimiti
A i ne otkačila se kakvi su hajvani na njoj, joši i oni se trude da se prikolica otkači i prevrne
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: napisano prije 1 godina i 1 mjeseci - edo_benz: :lol: :lol: :lol: :lol: ludilo napisano prije 1 godina i 1 mjeseci
- ArminM: :lol::lol::lol::lol::lol: bas su ludi, iskreno ocekivao sam da se nesto sjebe na prikolici,al nista:lol::lol::lol: napisano prije 1 godina i 1 mjeseci
- GolFanatiCars: :lol::lol::lol::lol::lol: preludi su al su se i uzivili
@ armin kud ces vise nego sto je se prikolica otkacila samo nije snimljeno ili je mozda bio short CUT :mrgreen: napisano prije 1 godina i 1 mjeseci - George: To je BiH bob ekipa pripreme za olimpiadu 2011 :lol::lol::lol::lol: napisano prije 1 godina i 1 mjeseci
- bikeralex: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ovi su ludi sto posto,i ja sam samo gledao kad ce se nesta desiti i na kraju nisam mogao vjerovati da su zivi sisli.... napisano prije 1 godina i 1 mjeseci - bmwscaner: eh eh ovo je nista kakvi snimaka ima tj. kakvi je bilo :D
npr 150 kmh na cesti prema blidinju dok sjedimo na tanjuru od satelitske antene zavezani za auto , skokovi sa garaze u draču i slicne izvannastavne aktivnosti pod dejstvom alkohola hahaha napisano prije 1 godina i 1 mjeseci - zAaKy: [quote='bmwscaner' pid='890355' dateline='1302977924']
eh eh ovo je nista kakvi snimaka ima tj. kakvi je bilo :D
[color=#FF0000][size=large]npr 150 kmh na cesti prema blidinju dok sjedimo na tanjuru od satelitske antene [/size][/color]zavezani za auto , skokovi sa garaze u draču i slicne izvannastavne aktivnosti pod dejstvom alkohola hahaha
[/quote]
:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Pa to je za psihijatrije ubilo se bgte
:lol::lol::lol::lol:
napisano prije 1 godina i 1 mjeseci - pioneer_09: http://www.bhtuning.com/smijesni-video-clipovi-t-53383.html napisano prije 1 godina i 1 mjeseci