Street Race 16. i 17.07.
- TAXI-BAR: 16. i 17.07.2011. Gradiska
AK Taxi-Bar u saradnji sa AK Slavonija i SRCS organizuje Street race u Gradisci.
16.07. Street Race
17.07. Street Race, dB drag, Street Style
Vise informacija uskoro :) napisano prije 11 mjeseci i 3 sedmica - trizex: dobar datum da bolji ne moze bit :icon_cool: ocekujemo info :) napisano prije 11 mjeseci i 3 sedmica
- mahir_011: jedva cekam.... :D
napisano prije 11 mjeseci i 3 sedmica - marko_v: svaka cast...ovo se posjecuje... :icon_cool:
edit: kopirao sam i na cice.hr forum... :icon_wink: napisano prije 11 mjeseci i 3 sedmica - smajke: Makar na jedan da dodjem ove godine :) napisano prije 11 mjeseci i 3 sedmica
- Davor_: EDIT!!!
Datum mi je los sretno svima! napisano prije 11 mjeseci i 3 sedmica - kalkan: Vidjevši sve u Gradišci, ja osobno ne vidim razlog da ovo ne bude najjača trka u BiH zadnjih godina. Taxi-Bar ima znanje, želju i volju da napravi trku za pamćenje, a mi ćemo se potruditi da na stazi sve bude ekstra.
Pista je više nego solidna, sadržaja će biti gomila, dB i StreetStyle u TAXI stilu (više auta nego na našim trkama :) ), after party u Taxi-Baru ( a gdje drugdje..), a spominju se i neke curice iz svih okolnih zemalja..
Csaba i dragster? Pa naravno...
Kada vidim nekoga da ima želju nešto pokrenuti od nule, i napraviti pravu stvar ( a ne rasipati prazne riječi! ) nije nam teško opet zasukati rukave kao da nam je prva trka i krenuti još jače naprijed. I jako sam sretan što se BiH vraća na scenu, i to kroz velika vrata.
Vidimo se na startu! napisano prije 11 mjeseci i 3 sedmica - kavaz: s obzirom na ekipu koja radi na ovome ocekuje se stvarno dobra stvar ..
svakako cu se potrudit da to ne propustim :icon_wink:
Sretno organizatori ! napisano prije 11 mjeseci i 3 sedmica - Bekir_SA: [quote='TAXI-BAR' pid='921161' dateline='1307287772']
16. i 17.07.2011. Gradiska
AK Taxi-Bar u saradnji sa AK Slavonija i SRCS organizuje Street race u Gradisci.
16.07. Street Race
17.07. Street Race, dB drag, Street Style
Vise informacija uskoro :)
[/quote]
Kad sam ja reko da ćemo raditi najjači meet na Balkanu!!!!
:smajli27: napisano prije 11 mjeseci i 3 sedmica - Death_beat: [quote='kalkan' pid='921251' dateline='1307300129']
Vidjevši sve u Gradišci, ja osobno ne vidim razlog da ovo ne bude najjača trka u BiH zadnjih godina. Taxi-Bar ima znanje, želju i volju da napravi trku za pamćenje, a mi ćemo se potruditi da na stazi sve bude ekstra.
Pista je više nego solidna, sadržaja će biti gomila, dB i StreetStyle u TAXI stilu (više auta nego na našim trkama :) ), after party u Taxi-Baru ( a gdje drugdje..), a spominju se i neke curice iz svih okolnih zemalja..
Csaba i dragster? Pa naravno...
Kada vidim nekoga da ima želju nešto pokrenuti od nule, i napraviti pravu stvar ( a ne rasipati prazne riječi! ) nije nam teško opet zasukati rukave kao da nam je prva trka i krenuti još jače naprijed. I jako sam sretan što se BiH vraća na scenu, i to kroz velika vrata.
Vidimo se na startu!
[/quote]
koji optimizam i pozitiva, covjece. svaka ti cast. veliki respekt :icon_wink:
napisano prije 11 mjeseci i 3 sedmica - ArminM: volio bih da se i u nasoj zemlji pocne redovno organizirati jedna kvalitetna trka, na kojoj nece biti problema, propusta u organizaciji i slicnih problema
s obzirom na sastav koji organizira vjerujem da ce sve biti vrhunsko
i ja cu se sa par drugova potruditi da dodjem
vidimo se:icon_wink: napisano prije 11 mjeseci i 3 sedmica - junfer: Ja samo mogu reci hvala Bogu pa ima ljudi u ovoj drzavi koji su u stanju da se potrude oko necega kao sto je organizacija street-a,svaka vam cast.Obavezno cu doci.Ovako se organizuje jedan street.:icon_wink::icon_wink:
Street race Mostar-ZDRAVO:icon_mad: napisano prije 11 mjeseci i 3 sedmica - pioneer_09: :icon_cool::icon_cool::icon_cool:
takodjer cu se potruditi da dodjem... nadam se da me nece sta sprijeciti...
a organizatorima svaka cast... drago mi je da ovo cujem:icon_cool: napisano prije 11 mjeseci i 3 sedmica - dellas: Voleo bih doci ako ikako budem mogao,makar kao gledalac, vidim da od Beograda i Tuzle verovatno nema nista, jer su organizatori isti kao za Mostar. napisano prije 11 mjeseci i 3 sedmica
- menso: trebalo bi se ici a hocel uskoro opet sta u osijeku biti zna li neko... napisano prije 11 mjeseci i 3 sedmica
- silverstar: prica koja se neko vrijeme vrtila danas je konacno postala i zvanicna..
kao sto su radmila i kale ukratko napisali, bili smo danas u gradisci i uvjerili se na licu mjesta i u ozbiljnost domacina ( AK TAXI BAR i firma TAXI BAR ) ali i u potencijal staze..
reci cu samo jedno za sad..
potrudit cemo se zajedno da napravimo spektakl kakav BiH do sada jos nije vidjela !!
datum smo stavili na vrijeme kako bi svi mogli planirati dane, a sve ostale informacije ici ce uskoro...
ovaj vikend je pod moranje svima koji vole dobru zabavu, dobra auta, dobre (ili vise nego dobre..) hostese ;) i dobar show..
vidimo se ...
:123: :icon_cool: :123: napisano prije 11 mjeseci i 3 sedmica - kalkan: podloga je autoput, grubi sloj. Finalni još nije navučen.
[IMG]http://i542.photobucket.com/albums/gg408/kalkan/TAXI%20BAR/IMAG0213.jpg[/IMG]
mali ljudi za velika djela! :)
[IMG]http://i542.photobucket.com/albums/gg408/kalkan/TAXI%20BAR/IMAG0216.jpg[/IMG]
nadvožnjak ispod kojeg će biti start. Ovdje će biti VIP caffe.
[IMG]http://i542.photobucket.com/albums/gg408/kalkan/TAXI%20BAR/IMAG0219.jpg[/IMG]
pogled
[IMG]http://i542.photobucket.com/albums/gg408/kalkan/TAXI%20BAR/IMAG0217.jpg[/IMG]
Kad se ovo sve uredi, i napuni trkačima, stajlerima, dB-ovcima, kamionima (da, dobro ste pročitali..), motociklima, hostesama, gostima... ko preživi pričat će! napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica - ArminM: na ovo se mora ici, al ono bas mora napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica
- Mirza-GTI: ovo vam super izgelda sve samo tako nastavite :icon_wink: napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica
- nermin suljagic: hocu ja u V.I.P. caffe,valjda sam kao oldschool spamer zasluzio malo paznje :icon_cool:
sala na stranu,mislim da ce biti dobre zabave gore,ako mi obaveza dozvoli onda sam gore za makar jedan od datuma... napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica