24h Lemansa
- VR6Boki: Evo danas startala trka, imate prenos na EuroSportu.
Bio vec i jedan znacajniji udes, jedan od vodeca 3 Audija se skrsio...
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p2Nb0Ienv6k[/video] napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica - AnDel: u jbte ode u tri picke materne i vrati se, nista mu nebi:icon_eek:
sretnici su ovi iza ograde bili uhh napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica - VR6Boki: Ko se vrati ba? :mrgreen: napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica
- AnDel: [quote='VR6Boki' pid='924674' dateline='1307807416']
Ko se vrati ba? :mrgreen:
[/quote]
vozac, nista mu nebi :icon_wink: napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica - Nexus: ja kontam vratio se u voznju:mrgreen: napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica
- VR6Boki: I ja kontam, rek'o sta pise ovaj... :icon_biggrin:
Ev trenutno...
1. Peugeot
2. Audi
3. Peugeot
4. Peugeot
5. Audi
Moglo bi biti zanimljivo :icon_biggrin: Ovdje imate live rezultate, ko hoce da prati.
http://www.lemans.org/en/races/24h-du-mans/live-2011/live-timing.html napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica - Vernes_AMG: Sutra u 14h je kraj. Evo Prosche izletio napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica
- GTI FAN: Bolje da se Audiji stuku jer ovako nije zanimljivo,ulozili su u sasiju jedno 10 puta vise love od ostalih konkurenata i onda se ku.ce. napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica
- VR6Boki: Evo jos jedan Audi se razbio, opet mu neki Ferrari uletio u putanju i izbacio ga, pri nekih 300 il koliko vec km/h, zabio se direktno u ogradu.
Od auta nista nije ostalo, al evo izgleda da je vozac okej, jos se ne zna sigurno... napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica - GTI FAN: [quote='VR6Boki' pid='924811' dateline='1307825554']
Evo jos jedan Audi se razbio, opet mu neki Ferrari uletio u putanju i izbacio ga, pri nekih 300 il koliko vec km/h, zabio se direktno u ogradu.
Od auta nista nije ostalo, al evo izgleda da je vozac okej, jos se ne zna sigurno...
[/quote]
Izgleda da sam ih ureko,necu vise nista pisati da nebi kojeg vozaca nosio na dusi.
napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica - VR6Boki: Udes drugog Audija, pocinje negdje na polovini ovog videa.
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YAu3pMgmvpU[/video]
Ostao jos 1 Audi u trci, ali na prvom mjestu. Proganjaju ga 3 Peugeota, najblizi kasni 2 minute i par sekundi. napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica - GTI FAN: A u pm,gadan udes,nadam se da je vozac ok. napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica
- AnDel: audi ce ostati bez auta , to ih jedino moze sprijeciti da uzmu titulu :icon_cool: napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica
- VR6Boki: Ne znam, najbrzi Audi je ostao u utrci, al evo Peugeot preuzeo prvo mjesto, a i treci prijeti da prestigne Audija. Evo pola 5 ujtro, Peugeot jos nema nikakvih problema sa autima, a ni Audi sa ovim "prezivjelim". Peugeoti poceli voziti najbrze krugove u trci, pucaju 3:27, sto je samo 1 sekundu sporije od kvalifikacionih krugova. Sve do sad su vozili 3:30+, tako da je ovo extra. Ako ovako ostane, bit ce neizvjesno do kraja... napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica
- koki+: Evo 8:30 Audi ponovo na 1.mjestu,vozi Treluyer 1.25 , gusto ce biti bas interesantno, od 12h su danas najavili neke oblake sa kisom
evo kako stanje stoji po klasama
[b]LMP1[/b]
Audi
Peugeot
Peugeot
[b]LMP2[/b]
Nissan
Nissan
Honda
[b]
GTEPro[/b]
Ferarri 458
Corvette c6
BMW m3gt
[b]GTEAm[/b]
Corvette c6
Porsche 911
Porsche 911
napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica - GTI FAN: Ja definitivno navijam za Peugeot iako nemaju sanse ako se i ovaj Audi ne slupa.Audijevci su ulozili 10 puta vise love zbog reklame cak su i neka pravila mjenjana zbog njih. napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica
- ZELA GTI: Dobio sam informacije iz Peugeotovog tima da neće odustajati do kraja. Citiram: "Pi*kice iz Audija će biti satrane."
Go pug, go:mrgreen: napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica - Lija: [quote='ZELA GTI' pid='924963' dateline='1307868081']
Dobio sam informacije iz Peugeotovog tima da neće odustajati do kraja. Citiram: "Pi*kice iz Audija će biti satrane."
Go pug, go:mrgreen:
[/quote]
sto me ovo podsjeca na Repine izjave :lol::lol::mrgreen: napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica - Vernes_AMG: Peugeot vodi za sad. 2.7km iza se nalazi Audi [hr]
11:38 , Audi prelazi u vodstvo :icon_cry: napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica - ELVIR__T: najaci mi je kamerman il je tonac u prvom videu sto trci ispred gume heheheh napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica