Veliki Show u Loznici
- BoroLO: Evo obavestenje i ovde, sutra ce biti dodatak o detaljima i svemu...
Manifestacija traje 2 dana, i pozivam sve clanove foruma da nam se pridruze :)
Svi ste dobro dosli kod mene :)
[img]http://img685.imageshack.us/img685/6424/flajerboraizmenacopy.jpg[/img] napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica - zen_3dom: zar nisi juce otvorio istu temu :icon_question::icon_question::icon_question::icon_question: napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica
- BoroLO: Jesam u Okupljanima, ali sam primetio da niko ne gleda...
Pa sam ipak i ovde okacio.
nadam se da nije problem :icon_cool: napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica - zen_3dom: ma no frke neg rekoh sto dvije teme djaba, da se nisi zeznuo :icon_wink: napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica
- BoroLO: Jel to niko sa foruma nije zaniteresovan da nas poseti ? :icon_question: napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica
- ArminM: iskreno ja bih volio doci, rado bih dosao, ali visa sila ne dopusta majku joj napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica
- BoroLO: Loznica - Sarajevo 160km....
Loznica - Tuzla 65km
Uopste nije daleko, nemoj da se plasite ;) :123: napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica - marko_v: mozda dodje neko od nas...ima jos dosta vremena do toga... napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica
- BoroLO: Stvarno bi voleo da bude dosta gostiju iz Bosne, jer okupljam i sve Klubove iz Srbije...
:icon_wink: napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica - ArminM: jbt pa ja nisam znao da je to tako blizu:icon_eek:
jesam neznalica jbt, znaci meni dodje 150km u jednom pravcu, malo dalje nego do sarajeva
steta bogami, volio bih doci, vjerujem da ce vama biti odlicno:icon_wink: napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica - BoroLO: Pa da bre, na granici je Loznica... Kod Zvornika-Bijeljina-Janja... :)
:)
napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica - BoroLO: Radi lakseg i boljeg kvalifikovanja za styling, i radi lakseg ocenjivanja...
I lepseg programa doslo je do izmena u styling klasama... Sto mozete videti gore na eventu
Pozdrav! napisano prije 10 mjeseci i 3 sedmica - mahir_011: moglo bi se doci i udarit neki novi rez...u street A...al jos je to na dugom stapu...potrudit cemo se napisano prije 10 mjeseci i 3 sedmica
- pukim48: na moj klub racunaj :icon_cool: napisano prije 10 mjeseci i 3 sedmica
- mladjo22: ja dolazim u nedelju 90%,ali turisticki...nagovaram jos neke Brčake pa ako budu imali vremena.
kad u nedelju počinje ? napisano prije 10 mjeseci i 1 sedmica - BoroLO: Nedelja je ceo dan ;) Do kasni sati u noc :)
napisano prije 10 mjeseci i 1 sedmica - BoosT666: Uff mogli bih doci ja i frend mozda...Al me kilometraza zajebavaa uff xD :D Budemo gledali nest ;) napisano prije 10 mjeseci i 1 sedmica
- BoroLO: Pa drugar nema mnogo 290km :)
Skupljajte ekipu i dolazite :) napisano prije 10 mjeseci i 1 sedmica - BoroLO: [b]pocetak:[/b] Subota (6.08) u 12h
Druzenje uz neka funny takmicenja I burnout ( za burnout mogu da se prijavi svi prisutni koji zele, bice obezbedjeno mesto za to)
paradna voznja gradom: Pocinje u 14h, krece se sa mesta okupljanja voznja do grada-kroz grad, I vracanje na mesto okupljanja. Paradnu voznju regulise saobracajna Policija Loznice.
[b]Zurka Dj party”[/b]: Pocinje u 22h I :)))) Zabava na otvorenom uz lepe devojke I automobile, sve to ce da prati nekoliko Dj-a.
[b]Nedelja (7.08): [/b]
Prijave za styling I db traju do 12h, kotizacija styling-a u db-a je 5e(500din) prijave se vrse na ulazu na parking.
Svi ostali koji zele da izloze svoje automobile a ne zele da se takmice ulaz se ne naplacuje.
[b]Sexy car wash:[/b] Takodje je jedno od nadmetanja klubova, svaki klub treba da prijavi jedan svoj auto I svoje devojke koje ce da ga peru. Klub sa najboljim curama nosi kuci “nesto”.
[b]Funny Competition:[/b] Sto se tice tog programa cisto radi zabave clanova klubova. Npr: Turiranje 1na1 (dva auta stoje jedan pored drugog, turiraju. Publika aplauzom ocenjuje koji ima bolji zvuk I sve tako na ispadanje), bacanje gume u dalj(svaki klub moze da prijavi jednog clana koji ce da za taj klub baca gumu). Ler Drag ( guranje 2 auta, 2 clana iz klubova pa ko brzi na ispadanje) I tako jos neke stvari cisto radi zabave prisutni gostiju. Itd…..
[b]Napomena:[/b] Ucesnici u Stylingu I Db placaju kotizaciju, sve ostalo je free.
Posle celokupnog programa uvece se nastavlja opet uz Dj-a I Zurku na otvorenom :))
[b]Smestaj:[/b] Hotel “EM” u Banji Koviljaci 1000dinara sa doruckom po osobi (rezervacije/kontakt +381 15 820 322)
Ili iznajmljivanje Apartmana od agencije po ceni od 1500dinara po apartmanu, apartmani su za vise osoba ( rezervacije/kontakt +381 62 87 56 750 )
vise informacija na mail: klubstreetlife@gmail.com
Ili se obratiti meni ovde :) napisano prije 10 mjeseci - marko_v: rezultati ? :icon_rolleyes:
Duleeeeeeeeeeee... :mrgreen: napisano prije 9 mjeseci i 2 sedmica