potrebna krv
- Sarajlic: MOLIM SVE PRIJATELJE KOJI IMAJU KRVNU GRUPU " B+ ", ILI AKO POZNAJU NEKOGA SA TOM KRVNOM GRUPOM DA SE JAVE NA TRANSFUZIOLOGIJU UKC TUZLA JER JE U OPASNOSTI ZIVOT MAJKE TEK RODJENE BEBE.KRV JE POTREBNA AMIRI SALKANOVIC!!!MOLIM SVE DA STAVE OVO NA SVOJ PROFIL NA FEJSU KAKO BI STO VISE LJUDI VIDJELO PORUKU!!!UNAPRIJED HVALA
sorry sto je velikim slovima ali nije mi se dalo prekucavat jer je c/p,ugl et tuzlaci ko moze neka pomogne jer stvarno je hitno kako sam cuo napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica - pioneer_09: na zalost A+ sam, inace bi ujutro odmah otisao u UKC, ali vjerujem da ce se tuzla i okolina javiti na transfuziologiju... napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica
- ZELA GTI: Ja sam B+. Inače dajem krv al sam predaleko. napisano prije 11 mjeseci i 2 sedmica
- Sarajlic: Pa zzar niko od tuzlaka jos nema,cak se i mostarac javio a tuzlaka nigdje :icon_question: napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica
- panajotis: mogu li ja sa b+ dati nekako u sarajevu? napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica