Ukradena crvena octavia!!
- SpidiBrate: Ukradena jutros crvena octavia 2005 godiste
Registracija :444-T380
Na sofersajbi imaju 2 naljepnice,jedna je ona sto se kupi kad se ide u crnu goru..
I na zadnjem staklu ima naljepnica "AUTORAD" Pelagicevo
Na desnom zadnjem braniku (na cosku)ima naljepnica BiH jer je bio ogreban...
[img]http://static.nearly-new-cars.co.uk/images/car_pix/DSC01452_412212144.jpg[/img]
A felge su ovakve
[img]http://cdn.anunt.auto.ro/images/skoda/octavia/626x471/skoda-octavia-2255584.jpg[/img] napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica - guster: Gdje je ukradena? napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica
- Lija: jarane pun kurac takvih,crvenih i sa tim felgama..al svejedno Sretno ti bilo napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica
- Amer-civic: Daj da je nađeš, ali gledajući realno piši propalo.
Iz ove drzave treba selit sve stoka živa.:icon_mad::icon_mad: napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica - _Leta_AvantGarde_: Ma u Brckom, znam ovu oktaviju, vidjao sam je po gradu! Ma to je vjerovrno rastureno u dijelove, jer ima dosta oktavija, potraznja je za dijelivima, opet srecno, nadam se da ce te je naci! napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica
- laki_grcica: u brckom ukradena ? ja sam iz brckog ,ak je vidim javim ti...
mogu mislit osjecaja kad ti ukradu auto :icon_sad: napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica - Dejan 16v: Pa jeli imala ikakvu zastitu? napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica
- djogi86: Mozda ce te uskoro zvati da im platis otkup!! napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica
- SpidiBrate: Curin je auto,sto je najgore sad je trebala da polozi tek..:icon_cry:
Imala je lavlju kandzu al u gepeku :icon_mad:
Mojoj profesorici su ukrali superb stariji pa su je nasli...
Daj boze da zovnu... napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica - pioneer_09: oktavije pocele opasno da se kradu... rodjaku u tuzli ukrali novu octaviu fl prije mjesec...
jbg ove tipe idu sigurno u dijelove, jer sve je to isto kao i golf tako da je potraznja velika...
sretno:icon_wink: napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica - SpidiBrate: [quote='laki_grcica' pid='928067' dateline='1308314692']
u brckom ukradena ? ja sam iz brckog ,ak je vidim javim ti...
mogu mislit osjecaja kad ti ukradu auto :icon_sad:
[/quote]
Lazo spidi je bolan
napisano prije 11 mjeseci i 1 sedmica - Erko-VR6: jarane vidio sam oktaviju koja odgovara tvom opisu sa naljepnicama kako si opiso i sa istim felgama u gradu Goraždu prije sat vremena samo se ne poklapaju registarski br tablica ostalo sve ima kao sto si napiso :icon_confused: napisano prije 9 mjeseci i 2 sedmica
- SpidiBrate: [quote='Erko-VR6' pid='954441' dateline='1312649112']
jarane vidio sam oktaviju koja odgovara tvom opisu sa naljepnicama kako si opiso i sa istim felgama u gradu Goraždu prije sat vremena samo se ne poklapaju registarski br tablica ostalo sve ima kao sto si napiso :icon_confused:
[/quote]
Imala naljepnicu Bih na karambolci na desnoj strani? napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica - 0g1: posle toliko mjeseci mogla je i u Americi zavrsit napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica
- SašaCRX: Ih, to je isti dan u Sabcu rastureno :mrgreen: napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica
- tvrdoglavi: ja kad bi vidio auto koje odgovara opisu ukradenog ne bi nista pisao po forumu,mobitel i nazvao bi policiju da provjeri :icon_wink:
al kako vidim,sad vise strance kradu :icon_rolleyes: napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica - adi187: Kolko je proslo mjeseci sto Ogi rece mogla je i u Americi do sad zavrsit a ti se sad javljas na forumu ponovo :icon_rolleyes:
Jesil barem dobio sta od osiguranja :icon_question: napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica - SpidiBrate: [quote='adi187' pid='1030942' dateline='1323789649']
Kolko je proslo mjeseci sto Ogi rece mogla je i u Americi do sad zavrsit a ti se sad javljas na forumu ponovo :icon_rolleyes:
Jesil barem dobio sta od osiguranja :icon_question:
[/quote]
Ma neki izvori su provalili da je u sarajevu i da je neki cica voza al nista od tog nije provjeravano,vjerujte da ne znam zasto
Auto nije moj tako da ne znam
napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica