POMOZIMO AJŠI HAJDAREVIĆ - TUZLA
- nenad: [b]Kao sto ste vjerovatno vec procitali temu koju je otvorio kolega Schumi, maloj Ajši je vise nego potrebna finansijska pomoc:
http://www.bhtuning.com/pomozimo-ajsi-hajdarevic-t-60618.html
Imam prijedlog za sve koji su raspolozeni, da napravimo mini meet u Tuzli i da skupimo nesto para (kao sto smo to vec radili par puta), jer iskreno mislim da je to puno bolja varijanta od poziva na ove humanitarne brojeve, koji bezdusno uzimaju ogromne procente od sredstava koja se skupe tim pozivima. Ovako se nadjemo, skupimo para, uplatimo na racun i to je to. Ne moraju to biti neke ogromne donacije, vec koliko ko moze, vazna je ljudskost, zelja i volja da se pomogne nekome kome je to jako potrebno, bilo to 5, 10 ili 50 km. Svi imamo 15-20 minuta slobodnog vremena da ovo realizujemo, pa hajde da to sto prije uradimo.
Isto tako bilo bi dobro da se isto uradi i u ostalim gradovima, gdje ima dosta clanova BHTuninga.
Pisite u ovoj temi kada bi vama iz TZ odgovaralo da se nadjemo, pa cemo naci neki kompromis.[/b]
napisano prije 10 mjeseci i 2 sedmica - trizex: ja sam za, kad god pocev od ponedjeljka napisano prije 10 mjeseci i 2 sedmica
- kavaz: nenade ako ces ti skupljat kad budes ovdje u ulici najbolje da ti tad dam, da se ne uklapam u ove termine, nisam bas s vremenom na ti :mrgreen: napisano prije 10 mjeseci i 2 sedmica
- roki_actros: Meni stima poslije 16 sati uvijek.. napisano prije 10 mjeseci i 2 sedmica
- nenad: [quote='kavaz' pid='941792' dateline='1310482673']
nenade ako ces ti skupljat kad budes ovdje u ulici najbolje da ti tad dam, da se ne uklapam u ove termine, nisam bas s vremenom na ti :mrgreen:
[/quote]
Nisam ja to mislio po kucama skupljat, vec kao sto sam vec napisao nadjemo se negdje i obavimo to... napisano prije 10 mjeseci i 2 sedmica - kavaz: nisam mislio bas tako, al ok, da ne idemo dalje u raspravu ako budem mogao kad se dogovorite naletim, ako ne usput mi je unicredit napisano prije 10 mjeseci i 2 sedmica
- pioneer_09: i ja sam za... da odredimo datum i vrijeme pa da to odradimo...
sto se mene tice, ja mogu stalno..
eto trizex moze od ponedjeljka, moze i u ponedjeljak onda. Da cujemo misljenja drugih.... napisano prije 10 mjeseci i 1 sedmica - nenad: Ima nas jos iz Tuzle i okoline...
Sto se mene tice najbolje je za vikend, a ja cu dat za Ajdina pa cemo se pokusurat, jer sto prije skupimo pare to bolje. Ako odlozimo za sljedecu sedmicu, to ce se razvuci na sljedeci vikend, jer vecina ljudi radi. napisano prije 10 mjeseci i 1 sedmica - semma: mozda nedjelja,ciljuge?? napisano prije 10 mjeseci i 1 sedmica
- pioneer_09: eto ako hocete mozemo u nedjelju? napisano prije 10 mjeseci i 1 sedmica
- roki_actros: Meni stima kad god hocete...Moze i subota i nedjelja.. napisano prije 10 mjeseci i 1 sedmica
- MR2GTI: Daleko sam... Al eto bar copy-paste na face. Niko ni koment nit like? jbg. napisano prije 10 mjeseci i 1 sedmica