Automatik > Manuelni Golf IV 2.0
- ivanish: Pozdrav,
Planiram na svom golfu menjati menjac, sa automatskog na manuelni,pa me interesuje koliko je to pametno,isplativo i ako imate nekog ko bi to dobro i jeftino odradio...
Menjam cisto zbog zestine i brzine,nepravi mi probleme,al mi je malo dosadilo,za moj nacin voznje nekako lijen.
unapred hvala. napisano prije 10 mjeseci i 1 sedmica - bucky_mb@yahoo: ma ispod milje ako prodjes dobro je:icon_wink: napisano prije 10 mjeseci i 1 sedmica
- superman: odakle postoji sad 2.0 motor u golfa 4
PS: Vidim sad benzin napisano prije 10 mjeseci i 1 sedmica - allroad: [quote='superman' pid='943949' dateline='1310849429']
odakle postoji sad 2.0 motor u golfa 4
PS: Vidim sad benzin
[/quote]
2.0 8v, 85kW...
a ja to ne bi druze nista mijenjao :icon_wink: napisano prije 10 mjeseci i 1 sedmica - takac: [quote='ivanish' pid='943244' dateline='1310726167']
Pozdrav,
Planiram na svom golfu menjati menjac, sa automatskog na manuelni,pa me interesuje koliko je to pametno,isplativo i ako imate nekog ko bi to dobro i jeftino odradio...
Menjam cisto zbog zestine i brzine,nepravi mi probleme,al mi je malo dosadilo,za moj nacin voznje nekako lijen.
unapred hvala.
[/quote]
Ako si zainteresovan, javi se na PM, ja sam to kod sebe uradio :icon_smile:
napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica - karabaja55: imas li ti druze mjenjac, znam dobrog majstora nece ti puno uzeti, neki dan je mjenjao na audiju a6 sa automatika na manuelca napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica