Kategorija STYLE, klasa SOFT TUNING - GLASANJE ZAVRSENO, POBJEDNIK M5 by Rinaldo
- edo_16v: Glasanje traje 7 dana. Mozete glasati za vise prijedloga. Anketa je anonimna tako da ne morate glasati za vaseg prijatelja :0
Slike automobila mozete pogledati na ovom linku:
http://www.bhtuning.com/kategorija-style-klasa-soft-tuning-nominacije-t-61010.html napisano prije 9 mjeseci i 1 sedmica - edo_16v: [color=#FF0000][b][size=x-large][color=#FF0000]GLASANJE ZAVRSENO
KATEGORIJA STYLE, klasa SOFT TUNING, POBJEDNIK M5 by Rinaldo[/color][/size][/b][/color] napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica - rinaldo: stigao pehar:icon_wink: tnx svima koji su glasali i BHTuning-u
napisano prije 8 mjeseci i 3 sedmica - pioneer_09: Ĩestitke:icon_wink: napisano prije 8 mjeseci i 3 sedmica
- Pike_gti: pfff nisam ni znao da sam nominiran... slike su mi katastrofa... jedna usputna druga photoshop :S ko je ovo postavio...
napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica - dellas: [quote='Pike_gti' pid='975068' dateline='1315858804']
pfff nisam ni znao da sam nominiran... slike su mi katastrofa... jedna usputna druga photoshop :S ko je ovo postavio...
[/quote]
Ja sam druze, jbg. mogao si mi javiti sledece godine da stavim bolje:icon_biggrin: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica