OKUPLJANJE - CILJUGE
- haso: ekipa se dogovorila u nedjelju da se skupi malo na ciljugama, jest da je iskopan kanal pa se nemoze uci gdje se inace ulazilo na pistu ali ima neki put preko trave moze se polako uci:)
isto tako sam cuo da je i pista u losem stanju, trava izrasla ali eto vidjecemo ako bude bash losa nemoramo se potezati:P:icon_wink: napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica - GreenDevil: [quote='haso' pid='966162' dateline='1314426562']
ekipa se dogovorila u nedjelju da se skupi malo na ciljugama, jest da je iskopan kanal pa se nemoze uci gdje se inace ulazilo na pistu ali ima neki put preko trave moze se polako uci:)
isto tako sam cuo da je i pista u losem stanju, trava izrasla ali eto vidjecemo ako bude bash losa nemoramo se potezati:P:icon_wink:
[/quote]
nek prodje Trizex par puta i nek pokosi travu :lol::lol: napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica - ekrem_: bili proslu nedelju , mislim da se ni okolo ne moze uc s autom napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica
- haso: drug bio neki dan na pisti, uso je negdje okolo preko trave (a prilicno je nisko auto) znaci moze se uci polako:icon_wink: napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica
- Sarajlic: Ponesite dvije dobre fosne i preko kanala,ha ya :icon_biggrin: napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica
- haso: [quote='Sarajlic' pid='966190' dateline='1314437203']
Ponesite dvije dobre fosne i preko kanala,ha ya :icon_biggrin:
[/quote]
razmisljali smo i o tome:lol::lol: napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica - eldin84: Bili prije 2 sedmice tamo...usli dole skroz na kraju svi su bili Low...niko nije zagrebo,sad neznam kakva je situacija.
A da je staza losa trava i to Bgm jeste.
napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica - haso: ma hajd ako je pista losha nemoramo se potezati, reklamirat cemo se samo:lol: napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica
- Lija: Pa ponesete moticice male,metle lopate i sredite pistu da valja napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica
- fiat_hgt: povucu ja djipa pa cu vas vincati preko rupa.hahahah napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica
- adams: rusne kose i belegije i opleti :) napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica
- haso: ma snaci cemo se nekako.....ko moze nek naleti oko 17h napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica
- GreenDevil: vidicu s rajom iz Srebrenika pa da dodjemo, valjda bude kakvih starih dizela pa da se i ja s kim mogu potezat :lol::lol: napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica
- shurda: volio bi da dodjem al postim,,pa nez mozda navrnem,,hocel bit kakvih sa 1.3:lol: napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica
- haso: [quote='shurda' pid='966327' dateline='1314455342']
volio bi da dodjem al postim,,pa nez mozda navrnem,,hocel bit kakvih sa 1.3:lol:
[/quote]
bice naravno....imam jednog za tebe, samo se javi da ugovorimo:icon_cool: napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica - shurda: moze li na PM broj telefona ,,jer neznam ja doci do te piste,,znam da se skrene za dubrave onde poslije ljubaca lijevo na semaforu,,al kasnije neznam gdje skrenut,,ima ona pista gdje auta prolaze prema kalesiji ali nije to ta,,jel ima negdje prije skretanje:icon_question: napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica
- kavaz: skrenes tamo gdje pise dzamija <- :lol:
napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica - nermin suljagic: otici cu ja da vidim kakav je prilaz tamo(i kod mene je nisko ipak) a ako nista mozemo na basigovacko jezero svi(2 minute od piste),ima parking ispred a i lokacija je top za jedan skup(worthersee-samo u zivinicama)[hr]
[quote='shurda' pid='966360' dateline='1314458841']
moze li na PM broj telefona ,,jer neznam ja doci do te piste,,znam da se skrene za dubrave onde poslije ljubaca lijevo na semaforu,,al kasnije neznam gdje skrenut,,ima ona pista gdje auta prolaze prema kalesiji ali nije to ta,,jel ima negdje prije skretanje:icon_question:
[/quote]
prodjes ljubace,pa strasanj i na semaforu ides pravo,prodjes kroz zivinice i slijedeci semafor(koji nije u funkciji) odma posle vulkanizerske radnje skrenes lijevo i picis samo pravo( ima samo jedna krivina prije piste od tog semafora),prodjes pokraj pijace(s lijeve strane ostaje) i slijedecih 500m je pista...nemozes profulati jer je pista kraj puta odma :icon_wink:
nadam se da cu i ja moci doci,mada sam malo nagrebusio sa ambrozijom :icon_cry: napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica - shurda: [quote='kavaz' pid='966380' dateline='1314460167']
skrenes tamo gdje pise dzamija <- :lol:
[/quote]
e jesi mi i objasnio svaka cast:icon_biggrin: ja ozb. pitam
edit; hvala druze :icon_wink: napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica - nermin suljagic: slabo skroz....pista je sa dvije strane okopana,i tesko je doci do nje..ja se danas nisam usudio penjati preko prelaza :icon_sad:
a i ako ima neko da je hafifan na ambroziju(ja sam) neka nikako ne prilazi jer je puklo polje od nekih 20 duluma same ambrozije odma do piste,ja konto neko psenicu posijao,i vjerujte kad sam izasao iz auta da me je strefio slag ko motkom preko glave....evo jos me oci peku...
aaaaaali.. mozemo se dogovoriti da dodjemo na parking kod interex-a ili binga (ali bez divljanja :icon_mad: ) na sickom,velik je parking a i moze se kafa popiti unutra(klimatizirano je :mrgreen: ) kada nam sunce sprzi ovo malo mozga :icon_wink:
blizu nam je svima a lako je naci :icon_smile: napisano prije 8 mjeseci i 4 sedmica