ukraden golf
- Ajdin999999999: Neki dan ispred cevabdzinice Zmaj na Z stanici ukraden golf 2 od mog druga,tablice O87-K-...
golf crne boje,naprijed duboka karambolka,nazad obicna,blago zatamnjena stakla,i ne bas ocuvano auto,po zadnjoj tablici ima crne boje,blago zafarbana zadnja tablica,novija tipa(nema granicnik na prednjim staklima),felge obicne od dvojke,celicne,s malom ratkapom u sredini(koja je ofarbana u crno),etooo SLUCAJNOOO,ako gdje ko vidi da se voza takvo auto,da je negdje ostavljeno ili bilo kakvu info ,nek se javi 062-169-287 ili 061-867-284 napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica - mokeBass: nek on malo razgelda po otpadima, ili jos bolje nek obidje kiseljak i pale napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- lhasa_green_beast: Obidji cigansko naselje. Tu smo ja i tata nasli kad su odveli naseg. napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- c0d14c: e jbm ako je vec ukraden napisi tablice kako treba vec je steta nanesena napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- dino_ze2: [quote='c0d14c' pid='974574' dateline='1315779688']
e jbm ako je vec ukraden napisi tablice kako treba vec je steta nanesena
[/quote]
:icon_cool: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica - Ajdin999999999: [quote='c0d14c' pid='974574' dateline='1315779688']
e jbm ako je vec ukraden napisi tablice kako treba vec je steta nanesena
[/quote]
problem je sto su i dokumenti ukradeni,a tablice znam samo prve,ne znam citave napamet,nisi valjda pomislio da necu da ih napisem ?! napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica - zen_3dom: ako su i dokumenti otisli, bukvalno si "poklonio" auto, moze ga regati regulare i sve, nemas dokaza da je tvoje (cije li vec)...... jebena situacija, u MUP i mozda se pri reg nadje, ali kako za dalje :icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- Nelle_G: ja opet ne kontam koji lik moras bit i ostavit dokumente u autu ???:icon_question::icon_question:
sretno u potrazi... napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica - mokeBass: bracika kako ja znam nemoze on prevesti auto na sebe bez kopije licne:icon_smile: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- Ajdin999999999: [quote='Nelle_G' pid='974934' dateline='1315844441']
ja opet ne kontam koji lik moras bit i ostavit dokumente u autu ???:icon_question::icon_question:
sretno u potrazi...
[/quote]
u pitanju je bila minuta,uzme nesto i izlazi,dokumenti su igrom slucaja ostali u autu,i ti sigurno kad izadjes iz auta na trafiku ili na pumpu stanes,sve povadis iz auta,plocicu,poneses sve,stavis 3 zastite,daj baa napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica - kurbla2005: prijavi kradju i nemoze ga niko prevest to bi naj bolje bilo sam bi se predao imas li barem vlasnicku knjizicu napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- Nelle_G: [quote='Ajdin999999999' pid='975874' dateline='1315960814']
[quote='Nelle_G' pid='974934' dateline='1315844441']
ja opet ne kontam koji lik moras bit i ostavit dokumente u autu ???:icon_question::icon_question:
sretno u potrazi...
[/quote]
u pitanju je bila minuta,uzme nesto i izlazi,dokumenti su igrom slucaja ostali u autu,i ti sigurno kad izadjes iz auta na trafiku ili na pumpu stanes,sve povadis iz auta,plocicu,poneses sve,stavis 3 zastite,daj baa
[/quote]
Ne bih da pametujem sad,nestalo je auto i sretno ti u potrazi...
Kod mene su svi dokumenti u torbici, a plocica se lagano skida i stavlja u torbicu...torbica ide lagano na rame i klik alarm...to je to i nikada nisam ostavio nesto u autu pogotovo dokumente od vozila...
napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica - salchin: ja nikad nisam izvadio dokumente iz auta :icon_confused: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- sub3r: eh, pa vrijeme ti je da ih pocnes vaditi :icon_wink: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- Nexus: [quote='salchin' pid='976529' dateline='1316072324']
ja nikad nisam izvadio dokumente iz auta :icon_confused:
[/quote]
ja mislim da bi trebao:icon_wink: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica - elmir: kad ce se sranje desit desit ce se, ni ja nikad u zivotu ni u jednom autu nisam vadio dokumente, zna se gdje im je mjesto :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: starom su ukrali prije 9-10 god golfa 2 isto dokumenti bili u autu i pa-pa od auta:icon_wink: nek moli boga da ga nadje :icon_cry::icon_cry: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- Nelle_G: Ostavite i zeleni karton i policu osiguranja u autu, po mogucnosti vlasnicku knjizicu...manje ce te briga kasnije imat!!:icon_wink: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- saledoboj: Ma to je uzeto il da se odradi neki posao jer je auto neupadljivo, il cisto iz koristoljublja. Naravno ovo ce odradit neka djecurlija pripravnici il neko iz donjeg sloja hranidbenog lanca, jer neko ko marise auta od 20-30 milja nece dic ni G4 a ne 2, moze jedino ako mu ona treba kao pomocni alat u kradji skupljeg vozila.
Sto se tice dokumenata i sl, ja sve dokumente nosim u dzepu ima ona knjizica od osiguravajcueg drustva u njoj je licna, vozacka, saobracajna, polisa osiguranja ma sve i ima jos onih pregrada moze se stavit jos 2-3 dokumenta. Bilo kad da izlazim iz auta uvjek ga zakljucam, bez obzira bile ne bile kamere, jedino nekad ako mi je dobro poznat kraj i ljudi koji se njime krecu onda ne zakljucavam. Sto se tice unutrasnjosti najbolja stvar je original navigacija i radio sa integrisanim funkcijama. Narkicu nece past na pamet da to ukrade, jer se u startu sjebe kad skonta da mora izvalit skoro komplet konzolu da izvadi to dvoje plus zna da mu skoro to niko kupit nece, kad bi ga javno prodavo zna da ce fasovat degenek jer su to rjetke stvari.
Uglavnom pamet u glavu, dokumente ni pod razno ne ostavljat u autu cak i kad je auto u garazi. Gdje se parkira,kakav ima sistem zastite, cjenu auta, sta imate u autu (muzika od 3-4 milje, dvd od milju...) i sl takodje zadrzite za sebe ili sebi blizak krug prijatelja koji nisu mahaluse, time niko nece sprijecit kradju auta ali ce umanjit mogucnost za njenu realizaciju. napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica - apostol: Pred kućom maksimalna zaštita: kapija s lancem, reflektori, alarmi, el blokada i sl. Tmamo gdje imam vikendicu večina ostavlja i ključ i dokumente (daih ne zaborave u autu). napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- Ajdin999999999: Auto pronadjeno u Travniku,moze lock !! napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica