Auto Klub "69 Team" REGISTROVAN
- Jasmin001: [align=center]Zadovoljstvo mi je obavjestiti vas da je Auto Klub 69 Team registrovan :icon_smile:[/align]
[size=xx-large][align=center][size=x-large][b]Naime, Auto Klub "69 Team" upisan je u registar udruzenja Federacije Bosne i Hercegovine 05.09.2011 god. [/b][/size]
[/align][/size]
[align=center] http://mpu.ks.gov.ba/reg_udruzenja/regudrlist.php?start=1 [/align]
[align=center]:icon_cool::icon_cool::icon_cool:[/align] napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica - ArminM: svaka vam cast:icon_cool: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- mokeBass: svaka cast.... sretno u daljem radu, primjetio sam golfa keca u vasem klubu, bijeli kec.... perfektan, bude na ilidzi napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- BMW 316i 90god: Nek je sa srecom :icon_cool: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- soova: Nek je sa srecom :icon_wink: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- Davor_: [quote='soova' pid='976183' dateline='1316023676']
Nek je sa srecom :icon_wink:
[/quote]
napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica - Dottore: :icon_cool::icon_cool::icon_cool: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- B.M - Floyd: Nek je sa srecom :icon_cool::icon_cool: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- nedim98: Nek je sa srecom :icon_wink: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- Jasmin001: Hvala svima :icon_smile::icon_smile::icon_smile: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- sub3r: :icon_cool::icon_cool: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- Liga: Sretno momci... :icon_wink: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- semma: Cestitke, neka je sa srecom :icon_wink: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- funky: sretno momci, svidja mi se vas klub, dobro izgledate na okupljanju :icon_wink:
samo nastavite.. napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica - MagNum_VTDI_GTI: evo jos jednom cestitke ispred AMK VENOM, neka je sretno puno pehara i nagrada, i dobre saradnje :icon_cool: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- arminnn: [quote='B.M - Floyd' pid='976237' dateline='1316028211']
Nek je sa srecom :icon_cool::icon_cool:
[/quote]
napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica - Fele: Sad nam mozete i neko takmicenje organizovat :icon_cool: sretno :icon_wink: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- kAcA: Sve pohvale i sretno u nastavku :icon_cool: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- JD.: sretno :icon_wink: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- GOLF TZ: nek je sa srecom.. a broj 69 mi je posebno drag :mrgreen: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica