Prijedlog - Tapatalk
- Kenan28: Siguran sam da nas ima dosta koji pristupamo forumu i preko mobitela, tako da bi pristup preko Tapatalk-a bio prava stvar za nas. Nije to neki posao za admine a nama bi znacilo. napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- tibor987: Podrzavam...milijun puta udjem preko moba i onda moram zoomat, pa pritisni, pa odzumaj an ekranu....:icon_rolleyes:
uglavnom, radite nesto :icon_wink: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica - ArminM: vala ja udjem preko moba i nista ne moram zumat, sve isto kao na racunaru:mrgreen::icon_cool::icon_cool::icon_cool: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- TROUBLE_MAKER: I meni je bas super preko mob. uci....normala!:icon_cool: napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- aServis: Za neke teleone na bazi androida taptalk valja kupit, postoji zamjena al.... napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- Kenan28: Mozes kupiti a mozes i sa Marketa skinuti aplikaciju 4shared, pa preko nje skinuti Tapatalk ili bilo koju drugu aplikaciju koja se placa. napisano prije 8 mjeseci i 1 sedmica
- DSA: Evo konačno tapatalk na bhtuning-u.. Ovo sam dugo čekao..hvala administraciji napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica