2DIN pitanje?
- Little Dragon: Poz narode , imam neke sheme oko novog izgleda konzole pa ako upali zanima me da li Alpine , JVC , pioneer ili kenwood imaju neke 2 DIN uredzaje a da se nesto skida kao zastita , malo je glupo da citav ekran stavljas u neku ogromnu futrolu pa me zanima da li su sta izmislili protiv kradze takvih uredzaja napisano prije 7 mjeseci i 1 sedmica
- __minel__: ask google for best solution..:D napisano prije 7 mjeseci i 1 sedmica
- IGY: 2din ostaje full u konzoli
skidas samo tanku plocicu, bez koje ( u alpine slucaju) mozes se popisati na njega :icon_wink: napisano prije 7 mjeseci i 1 sedmica - Little Dragon: koji je to model? napisano prije 7 mjeseci i 1 sedmica
- IGY: svi :icon_biggrin: napisano prije 7 mjeseci i 1 sedmica
- Little Dragon: de mi ubaci slikicu ako ti nije mrsko kako to izgleda , sta se skida jer ja nisam mogao naci napisano prije 7 mjeseci i 1 sedmica
- technoGeek: http://www.farenheitusa.com/IMAGE/acvent.jpg
Mislim da bi se to moglo nabaviti, taj poklopac, da se odvojeno prodaje. Najbolje na ebayu potraziti, ima sigurno :icon_wink: napisano prije 7 mjeseci - muha: ja ti imam ovo ako moze pomoci ...
Istina cijena je malo veca al-..
http://www.phonocar.it/it/adattatori-autoradio/altoparlanti/adattatori-vano-autoradio/protezione-autoradio-doppio-din-nero-/3-508.html napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica - Little Dragon: niste dobro svatili moje pitanje , jako jednostavno da li postoji od navedenih marki 2Din koji ima neki svoj vid zastite bez ovih imitacija klime i low budzet playera , svatam da je glupo da citav ekran odvajas od plocice zato i predpostavljam da nema al et sta znam vise na ovaj vakat sta ljudi prave napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
- muha: imas security code opciju koju mozes aktivirati, a koje player trazi kad ga ponovo ukljucis nakon sto si ga skinuo sa stalnog napajanja, recimo mjenjas akku ili slicno...
naravno dok je u autu i spojen na akku nece traziti prilikom starta ovaj code... napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica - Little Dragon: aha hvala na odg. napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
- eLd1n: Kakve koristi od koda??
Sta zna lopov ima li on kod ili ne....
Kakva je tebi korist kad ti razbije staklo,ukrade taj uredjaj i nemoze ga kasnije koristiti....
Najbolje zastita je ta da uopste nevidi takav uredjaj! Odvojivi ekran,plocica i sl.. napisano prije 3 mjeseci i 3 sedmica - Little Dragon: ma naravno zato cu i ostatti pri ovoJVC-u dvd-us to imam beze se patiti napisano prije 3 mjeseci i 3 sedmica