URADI SAM.... BBS RS
- Mirza-GTI: evo jedan clip od mene kad sam raklapo bbs rs felge mozda nekoga zanima ovo :icon_cool:
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JmtLW4qIsB4&feature=channel_video_title[/video]
napisano prije 7 mjeseci - GolFanatiCars: like it :icon_cool:
de mi usput pjesmu :icon_smile: napisano prije 7 mjeseci - Mirza-GTI: [quote='GolFanatiCars' pid='995493' dateline='1319304554']
like it :icon_cool:
de mi usput pjesmu :icon_smile:
[/quote]
evo ovdje je pjesma
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q&feature=artist[/video] napisano prije 7 mjeseci - GolFanatiCars: hvala ;)
:icon_exclaim: napisano prije 7 mjeseci - enesss: a ovo je tvoj uradak , gledao sam prije , svaka cast :icon_wink: napisano prije 7 mjeseci
- Dzoni3: Svidja mi se :) napisano prije 7 mjeseci
- Golf2gti16v: ajd sada ubaci jedan video kada sastavljas ;) napisano prije 2 mjeseci i 4 sedmica
- bmwscaner: sljedeci put aku busilicu uzmi rastavis ih za pola sata sve :D ovako se izavizi na gedorici :D i nemoras se muciti sa grijanjem fenom gumeni cekic radi posao :D napisano prije 2 mjeseci i 4 sedmica
- Mirza-GTI: [quote='Golf2gti16v' pid='1071964' dateline='1329984193']
ajd sada ubaci jedan video kada sastavljas ;)
[/quote]
ehh one su davno sastavljene to bi bio sat vremena video eheh [hr]
[quote='bmwscaner' pid='1071968' dateline='1329984625']
sljedeci put aku busilicu uzmi rastavis ih za pola sata sve :D ovako se izavizi na gedorici :D i nemoras se muciti sa grijanjem fenom gumeni cekic radi posao :D
[/quote]
problem je sto sa busilicom mozes sjebati sarafe i cak slomiti se mogu a to sto sam grio malo samo da odma spadne sve napisano prije 2 mjeseci i 3 sedmica - Golf2gti16v: a cime premazujes sastave,ima li neka posbna masa ili moze malo bolji silikon? napisano prije 2 mjeseci i 3 sedmica
- bmwscaner: ljepilo za sajbe top stvar za felge sastaviti napisano prije 2 mjeseci i 3 sedmica
- Mirza-GTI: [quote='Golf2gti16v' pid='1072905' dateline='1330100025']
a cime premazujes sastave,ima li neka posbna masa ili moze malo bolji silikon?
[/quote]
malo bolji silikon i nema frke :icon_wink: napisano prije 1 sedmica i 4 dana