[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/502/911zj.jpg/][IMG]http://img502.imageshack.us/img502/677/911zj.jpg[/IMG][/URL] napisano prije 6 mjeseci i 4 sedmica
sUx: svaka cast kralju :icon_cool: napisano prije 6 mjeseci i 4 sedmica
lov2xlr8: uh,strasno
cestitke :icon_cool::icon_cool: napisano prije 6 mjeseci i 4 sedmica
dellas: Ludilo:icon_eek: napisano prije 6 mjeseci i 4 sedmica
Iceman: :icon_wink::icon_wink::icon_wink: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
arminnn: ko zna,zna :icon_cool: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
rale_cazin: :icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
TuLe: mislim da je svaki komentar suvisan:icon_wink: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
spico007: Vidio ga uzivo,al steta nisam vidio uzivo kako ide....:icon_cry: napisano prije 6 mjeseci i 2 sedmica
enesss: reputacija ti samo raste , svaka cast za ovo :icon_wink: napisano prije 6 mjeseci i 2 sedmica
rinaldo: Auuuu Doktore , svaka čast :icon_cool: napisano prije 6 mjeseci i 2 sedmica
VW_freak: zna cojk svoj poso :icon_wink: respect!!! napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica
bucky_mb@yahoo: respect:icon_wink: napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica
Astra: bravo srle :icon_cool: napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica
BoosT666: Da ti bem zvecku :O svaka cast srdjane :)
napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica
SM chip tuning: Koliko moze da ide ne znam,ali ubrzava stalno :):icon_wink:
napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica
Salle: brate svaka ti čast za ovo... ludilo ovooo
prelazis u ove profi-tunere šteta je što malo ljudi u BiH raspolaze sa ovakvim autima, a tu bi se stvarno mogao dobro pokazati...
RESPECT :icon_wink: napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica
rinaldo: Doktore svaka čast po ko zna koji put...:icon_cool: napisano prije 5 mjeseci
chaky93: [quote='SM chip tuning' pid='1032856' dateline='1324057760']
Koliko moze da ide ne znam,ali ubrzava stalno :):icon_wink:
[/quote]
auuuuuuuuuu što ovo može da ide:icon_cool: :icon_cool:
msm svaka čast, respect auto zvijer :lol: :lol:
:icon_wink::icon_wink: napisano prije 4 mjeseci
HrSupra: auto ide jebeno ali cisto sumnjam da ima te konje jer od 100-200 na videu ubrzava za oko 9 sekundi. svakako respekt na što ste dobili u ruke takav auto da radite :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci