DEBLJINA ZICE PREPORUCIVA ZAZVUCNIKE?
- VWClub: Kao sto sam gore vec naveo imam 2 zvucnika kao po 120W i primetio sam da mi je zica koja vodi od CD playera do zvucnika jako tanka 1mm e sada da li bih trebala deblja zica jer cuo sam da treba deblja zica za ove moje zvucnike? Hvala unapred :icon_wink: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
- eddo: pa ako si cuo onda stavi deblju zicu ... jel tebi isto kad pijes na skroz tanku slamcicu i kad pijes na normalnu slamcicu :lol: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
- VWClub: [quote='eddo' pid='998309' dateline='1319735622']
pa ako si cuo onda stavi deblju zicu ... jel tebi isto kad pijes na skroz tanku slamcicu i kad pijes na normalnu slamcicu :lol:
[/quote]
Ajoj znas druze ima tu zajebancije oko plastika moram silu skinuti da bi stavio druge deblje :)
Al ako je tako morat cu staviti deblje hvala. napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica - SoundLunatic: ide sa cd playera? nema potrebe za debljom zicom tj kablom iako su zvucnici "120w" napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
- VWClub: [quote='SoundLunatic' pid='998446' dateline='1319743933']
ide sa cd playera? nema potrebe za debljom zicom tj kablom iako su zvucnici "120w"
[/quote]
Isla je ali je prosli vlasnik ovog auta stavljao neku tanju :icon_confused:
Pa zbog toga rekoh da stavim deblje? napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica - SoundLunatic: prvo treba definisat to "tanju" ako je bas kao konac tj npr kao na slusalicama :mrgreen: onda mjenjaj. napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
- VWClub: [quote='SoundLunatic' pid='998461' dateline='1319744596']
prvo treba definisat to "tanju" ako je bas kao konac tj npr kao na slusalicama :mrgreen: onda mjenjaj.
[/quote]
Hehe pa rekao sam druze tanka je skroz sa izolacijom mozda ima nesto malo vise od 1mm :)
Jako tanka :icon_confused: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica - mokeBass: stavi 1.5 ili 2 mm i vozdra... bice dovoljo, al ipak ima veze i kakva je kvaliteta zice... bolje plati skuplje i rahat si...:icon_smile: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
- ST200: stavi ti deblji kabal da smanjis otpor , oko 2mm uzmes i nemas problema.i jesil primijetio da li se grije kabal ? :icon_wink: napisano prije 2 mjeseci i 1 sedmica
- emirEX_sa: 2.5 kvadrata je mjera i nemas sta da brines. :icon_wink: napisano prije 2 mjeseci i 1 sedmica
- mdeebosna: Ali se ozivljavaju teme :lol::lol::lol: Jbg ako nije za pola godine provukao zice nece ni sada :lol::lol: napisano prije 2 mjeseci i 1 sedmica