Take this lollipop(samo za korisnike fb)
- mirza_90: http://www.takethislollipop.com/ ....Kliknite na ovaj link dopustite pristup vasim infirmacijama i uzivajte u videu ..Premocno uradjenoo :icon_wink::icon_wink: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
- phantom: sta se desi kad istekne vrijeme :mrgreen: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
- addo: Neku noc sam isto gledao ovo! Ludo odradjeno skroz! Svaka im cast na ideji! ALi sad se brinem za prijatelje, krenuo je po njih! :mrgreen: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
- mirza_90: [quote='phantom' pid='1000375' dateline='1320081884']
sta se desi kad istekne vrijeme :mrgreen:
[/quote]
hmmmm...neam pojma sta se desi ...evo stavio sam na cekanje pa cemo vidjeti sutra sta kako:icon_wink: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica - mirzy: Ja ludosti svaka im cast na ovom extra je
bas me posjeca na onaj film krvava romansa? napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica - Shelby: mocna furka...ne desi se nista,meni je vec 3x dolazio :P :lol:
moze li neko strucniji,da objasni otpr kako su ovo napravili,bas me interesuje... :icon_biggrin: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica - B.M - Floyd: Sad mi prijatelj posla,predobro odradjenoo :icon_cool: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
- lhasa_green_beast: Hocu li umrijeti ? :icon_question: Ali sam ga zajebo, treba traziti Ozzy Osbourna u Gainesville- u haha. Đe si Florida :lol::lol::lol::lol::lol: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
- mirzy: E jos da je mjesto ovog lika stavit Mevlida napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
- GolFanatiCars: :lol::lol::lol::lol::lol: ja se smijem a sestra pocela plakat :smajli16: kaze de stas to uradio s profila :lol::lol::lol: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
- OggyBoy: :icon_confused:
Ništa ne kontam, il' nešto neće da može:icon_question: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica - mirza_90: [quote='OggyBoy' pid='1000572' dateline='1320097394']
:icon_confused:
Ništa ne kontam, il' nešto neće da može:icon_question:
[/quote]
nece ti ,pokusaj ponovooo :icon_cool: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica - zAaKy: eto ga dolazi
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica - 0g1: hahahahahahaha
prejakoooo napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica - phantom: [quote='OggyBoy' pid='1000572' dateline='1320097394']
:icon_confused:
Ništa ne kontam, il' nešto neće da može:icon_question:
[/quote]
meni nije htjelo u mozili a u google chrome je moglo :icon_wink: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica - Dejan 16v: Aa ludnice, mocno mocno, odo curi poslati!:lol::lol::lol: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
- Deyo: http://apps.facebook.com/288033751224625/ evo nešto slično :icon_wink: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica
- tibor987: Kako sam se ismijao hahaha...mazi monitor, a profilka mi naguzena zenska, haj dobro kasnije kao pregledava slike, vidio sliku Fabije mi iz Karlovca kad se ufati za glavu i popizdi hahaha...a ne krivim ga i ja bi sam sebe htio ubiti da nemam onakvu Fabijanu hahaha :lol::lol::lol: jesam skroman haha :lol::lol::lol: napisano prije 6 mjeseci i 3 sedmica