Mozda interesantno za sve clanove
- elvis_h: jutros sam nesto malo guglao i naletih na jedna njemacki forum gdje su svi su svi Ĩlanovi dali sebi napravit male tablice sa svojim nickom i onda se bez problema mogu raspoznavati na cesti jer kod velikih foruma tesko je upamtit ko kakvo auto vozi, pa ako ima zainteresovanih i ako ima neko ko bi mogao odraditi takve tablice bujrum...pozdrav...
napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica - tibor987: I gdje ih drze ? Za sajbom ? :icon_question: napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica
- elvis_h: zasto da ne :icon_question::icon_question: napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica
- Death_beat: pa godilo bi mozda da se uradi pa da se te tablice koriste na nekim skupovima, race-ovima itd. ali svaki dan..poruzno je to za koristit napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica
- OggyBoy: [quote='Death_beat' pid='1017821' dateline='1321440824']
pa godilo bi mozda da se uradi pa da se te tablice koriste na nekim skupovima, race-ovima itd. ali svaki dan..poruzno je to za koristit
[/quote]
:icon_wink: napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica - elvis_h: pa nemoraju biti one velike kao kod kamiondzija nego neke male onako diskretne al da se ipak vide... napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica
- NeverMind: sto da ne .... napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica
- pioneer_09: to se komotno moze odraditi na magnetu... napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica
- elvis_h: e jos kad bi bilo malo vise zainteresovanih al jbg tako to ide kod nas :icon_wink: napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica
- A20DTH: [quote='pioneer_09' pid='1017874' dateline='1321452151']
to se komotno moze odraditi na magnetu...
[/quote]
I negdje na vidljivijem mjestu, radi lakseg uocavanja u voznji napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica - mokeBass: ma brate nekom se nesvidja... ima jedan decko iz mog naselja tablicu sa natpisom svog nadimka... nekako mi djeluje isto ko neki kamiondzija.... napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica
- NeverMind: pa ajde dad skontamo ko to moze odraditi :icon_wink::icon_wink: napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica
- mokeBass: mozes odraditi na bascarsiji... jaran mi je pricao, htjeo on starom na kamion da stavi... et pogledajte dole:icon_wink: napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica
- GolFanatiCars: koliki mi je nick nebi mi maska od cvaje pomogla :mrgreen: da stane
dobra ideja i vrlo lagano za odradit ;) ko sto pionir rece uradit na magnetu pa ako vec negdje ides postavi :icon_smile:
napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica - A20DTH: [quote='GolFanatiCars' pid='1017882' dateline='1321452530']
koliki mi je nick nebi mi maska od cvaje pomogla :mrgreen: da stane
dobra ideja i vrlo lagano za odradit ;) ko sto pionir rece uradit na magnetu pa ako vec negdje ides postavi :icon_smile:
[/quote]
Mozda magnet i nije najbolje resenje:icon_question:
Neces ga lijepit na haubu ili krilo a od zada nema efekta tolikog koliki bi imalo da se stavi naprijed??
Mozda naljepnica?? napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica - GolFanatiCars: u velicini male svicarske tablice napravit natpis - nick dvije rupice na plasticnoj plocici i platicne vezice stavis ispod ili pored prave tablice uvijek se nadje mjesta napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica
- c0d14c: http://www.facebook.com/profile.php?id=1463933421
gift shop taj na carsiji sto spomenuste napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica - Little Dragon: najbolje jos i na celo da zaljepite ko ste i onda nema sta svi cete se prepoznati , sta vam je narode hocete da vas ljudi uprate da vam otudje sve sto imate , previse se igrate , po netu stavljate slike , broj telefona jos i imena nickove , ljudi ce hladno znati ko ste gdje ste i gdje ostavljate auto , ja nisam ZA ni za one brojeve clanova a kamoli sta vise , te tablice i te stvari to je sve pozersko ko da je bitno ko hoce da se druzi dog ce se i sjet na kafu a ne ko je koga vidio gdje sta kako , mislim da vam je losa ideja napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica
- tibor987: [quote='Little Dragon' pid='1017912' dateline='1321456946']
najbolje jos i na celo da zaljepite ko ste i onda nema sta svi cete se prepoznati , sta vam je narode hocete da vas ljudi uprate da vam otudje sve sto imate , previse se igrate , po netu stavljate slike , broj telefona jos i imena nickove , ljudi ce hladno znati ko ste gdje ste i gdje ostavljate auto , ja nisam ZA ni za one brojeve clanova a kamoli sta vise , te tablice i te stvari to je sve pozersko ko da je bitno ko hoce da se druzi dog ce se i sjet na kafu a ne ko je koga vidio gdje sta kako , mislim da vam je losa ideja
[/quote]
Moram se sloziti sa ovim, odavno ne stavljam vise ni nove radove na autu... Ipak ne zaboravimo da je forum dostupan svakome, a da nosam natpis sa svojim nickom cijele godine da bi mi 3-4 covjeka sa foruma svirnula ili blicnula, ne bih hvala...a ako vec me neko interesira i hocu da ga upoznam lako je poslati PM "ej braco dolazim sutra u rajvosa, moj broj je 063 xxx xxx" i sjednemo i ispricamo se :icon_wink: napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica - Little Dragon: naravno , a ove nekulturne clanove prvo treba pobrisati s foruma , ja fin savjet dam da nebi neko stao bez felgi , muzike i auta a doticni se pravi pametan i to bas on nasao da pise koji vozio Audi-a auta koja najvise "nestaju" napisano prije 6 mjeseci i 1 sedmica