Gewinde FK Version AK-Street
- sanjinho89: Sve vam pise u naslovu Gewinde FK Version AK-Street za mog puga 206cc... 97 € (rasprodaja u FK-u bile 174 €) Sta misliste?
[img]http://www.fk-automotive.de/$WS/fk-automotive/websale7_shop-fk-automotive/produkte/medien/bilder/gross/smpt9001.jpg[/img] napisano prije 5 mjeseci i 4 sedmica - edoze: dzaba:icon_wink: napisano prije 5 mjeseci i 4 sedmica
- cTERZAr: nema sta,isplati se :icon_cool: napisano prije 5 mjeseci i 4 sedmica
- tibor987: za te pare nema dalje, sto se tice gewinda ko gewinda, FK ti je u tome jednako dobar, kao i ja u pravljenju shapa :lol: napisano prije 5 mjeseci i 4 sedmica
- .nOKe: zar ih nisi vec uzeo
sta cekas ? napisano prije 5 mjeseci i 4 sedmica - tito_i_partija: dobar je FK uzimaj to ba...pusti ljude sto seru...razlike izmedju njih i skupih gewindi sto se tice drzanja ceste su takve da to mozda 5% vozaca moze primjetit..vecina ni njih ne moze do kraja iskoristit...ako ce ti bit lakse da ti kazem da ti ih ja ni polovne za te pare ne bi nabavio....:mrgreen: zato uzimaj odma... napisano prije 5 mjeseci i 4 sedmica
- sanjinho89: poslao starom sms poruku. napisao naruci kako znas i umijes :D eto napisano prije 5 mjeseci i 4 sedmica
- gaga: ne znam za koje je auto, ali su 5x jeftiniji od zamjenskih... ne valjaju garant... napisano prije 5 mjeseci i 4 sedmica
- .nOKe: [quote='gaga' pid='1023563' dateline='1322253441']
ne znam za koje je auto, ali su 5x jeftiniji od zamjenskih... ne valjaju garant...
[/quote]
apsolutno ne mora da znaci..
pogotovo za tu namjenu, gdje gewinda sluzi da se zakuca auto, ovo je sasvim ok.. napisano prije 5 mjeseci i 4 sedmica - cTERZAr: nema veze cijena,kum mi kupio na ebay 250 eura gewinde za e46 bmw,vec godin u i pol traju,sve super,a ime nezna ni rec,sve ovisi od srece,he sta fali isplati se napisano prije 5 mjeseci i 4 sedmica
- .nOKe: cim imaju TUV, nisu smece sigurno.. nebi to svabo pustio u prodaju..
te zamjenske mogu bit i kineske, koji tuva nisu ocima vidjeli.. napisano prije 5 mjeseci i 4 sedmica - sanjinho89: pa ovo i ja kontam cim ga svabo prodaje, i cim ima znakic od tuv-a mora bit dure sve... napisano prije 5 mjeseci i 4 sedmica
- gaga: [quote='.nOKe' pid='1023569' dateline='1322254242']
[b]cim imaju TUV, nisu smece sigurno.. nebi to svabo pustio u prodaju..[/b]
te zamjenske mogu bit i kineske, koji tuva nisu ocima vidjeli..
[/quote]
znas li uopce sta je TÜV?
i znas li zasto je npr. isti kw gewindefahrwerk, preko 600€?
zamjenski amortizeri iz servisa, ili amortizeri nekog boljeg proizvodjaca + opruge su sigurno bolji od ovog shita za 100€ :icon_wink:
napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica