ukraden akumulator
- edoode: Obili mi duju na ircu u krecanskoj ulici ukrali akumulator Starter Ciak 75 ampera ako ko sta cuje nek javi castim napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica
- Selmir1: Cudi me da nisu i permant izvukli mamu im lopovsku :icon_mad: napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica
- ArminM: mamicu im jebem, stvarno je to nisko da nize ne moze bit:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad: napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica
- edoze: ma meni su iz Pola ukrali akku i 4 ratkape i to one fabricke iz 80-tih
gamad...nije to bas neka steta koliko je ruzan osjecaj da ti je neko otvarao auto napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica - edoode: [quote='edoze' pid='1026742' dateline='1322864933']
ma meni su iz Pola ukrali akku i 4 ratkape i to one fabricke iz 80-tih
gamad...nije to bas neka steta koliko je ruzan osjecaj da ti je neko otvarao auto
[/quote]
meni vec evo drugi put prvi put cd sad aku sto je najgore aku nov bio placen 140 KM napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica - raymo: Neko je se namirijo na auto ti nece ni oni krasti stare akumulatore znalo se desiti ljudim stari ukradu ljudi kupe novi onda i taj klape a ako ti je sad ukralo pazi malo pa ih sacekaj to ti je netko iz susjedstva se ponovijo akumulatorom.a dokazat mozes jedino ako imas garanciju.:icon_wink: napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica
- duurma: prvi put cujem da je neko klepio aku:icon_confused: napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica
- edo_benz: jbt nista nemozes imat novo cak ni aku :icon_mad: gamad sve sto stigne krade napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica
- GTI FAN: [quote='Selmir1' pid='1026734' dateline='1322864054']
Cudi me da nisu i permant izvukli mamu im lopovsku :icon_mad:
[/quote]
:lol: napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica - emsho21: i mojoj staroj su prije pola godine u Buca potoku ukrali aku,vjerovatno su bili cigani neki jer ih ondje ima bas dosta :icon_mad::icon_mad: napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica
- NeleX: [quote='GTI FAN' pid='1027015' dateline='1322930796']
[quote='Selmir1' pid='1026734' dateline='1322864054']
Cudi me da nisu i permant izvukli mamu im lopovsku :icon_mad:
[/quote]
:lol:
[/quote]
:lol::lol: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica