'+' i '-' direktno na akumulator
- hard2beat: U prosloj temi sam pitao ako pojacam Sony mp3 radio preko 20 gasi se
Pukli su odgovori da je do instalacije slazem se sa tim i prilicno sam siguran da ste upravu
pitanje : Dal smijem plus i minus od radiona spojiti direktno na akumulator i kolike su sanse da se sta sjebe prilikom punjenja akumulatora i rada auta
pozzdrav napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica - IGY: samo plus dovedi sa akku, minus zakaci gdje god hoces na sasiju
obavezno stavi osigurac i to je to :;) napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica - hard2beat: [quote='IGY' pid='1026880' dateline='1322910876']
samo plus dovedi sa akku, minus zakaci gdje god hoces na sasiju
obavezno stavi osigurac i to je to :;)
[/quote]
[b]ukoliko imam osigurac na radiju jel on dovoljan ili trebam jos i na kablove postavit osigurace ???[/b] napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica - IGY: na playeru je osigurac za njega, na kabal moras staviti da zastitis instalaciju, i to odmah naon sto nakacis na akku
nije da moras, ali eto preporucuje se, ne treba nista jako 20-30A napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica - adams: ja bi ipak na + koji ide na aku. blizu kleme stavio osigurac nekih 10A za svaki slucaj :) napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica
- hard2beat: hvala vam momci skontao sam svoj zadatak
ugodan ostatak dana !! napisano prije 5 mjeseci i 3 sedmica