AK ZE-Tuning Registrovan!
- Shelby: Drago mi je sto vas mogu obavijestiti da je 05.12.2012. u Zenici registrovan prvi auto klub sa akcentom na tuning vozila;cilj nam je da animiramo tuning scenu u Zenici i da okupimo ljubitelje tuning-a na jedno mjesto...
Nadamo se da cemo osnivanjem ovog kluba podici tuning scenu u Zenici na jedan veci nivo,te u skorijoj buducnosti,uz saradnju sa ostalim klubovima i prijateljima organizovati i prvi Zenicki tuning event... :icon_biggrin:
[size=large][size=medium][b]AK ZE-Tuning je registrovan 05.12.2011 sa sjedistem u Zenici.[/b][/size][/size]
[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/375271_10150435650169036_657859035_8270990_2042368742_n.jpg[/img]
napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica - dino_ze2: :icon_cool::icon_cool: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- funky: nek je sa srecom u daljem radu.. da sto vise clanova ubrojite :icon_wink: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- Shelby: hvala momci :icon_smile: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- dino_ze2: Nisam neki cuner,niti se trudim,mislim mozda nekad i pocnem da tuniram auto,ali sve sto je dobro i od koristi za moj grad podrzavam,pa tako i ovaj AK ZE-tuning,ako treba sta pomoci tu sam.....Ako nista naljepnicu na auto...hahha :icon_cool: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- Chuza: svaka cast momci,puno srece u radu :icon_wink: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- mokeBass: svaka cast momci, sretno :icon_wink::icon_wink::icon_wink: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- Limpi: :icon_smile:
napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica - mirzy: Svaka cast momci :icon_cool: :icon_cool: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- Shelby: hvala svima na podrsci :icon_smile: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- mirzaa3: Javite mi na pm , kako se regat i sve to :)) napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- Shelby: [quote='mirzaa3' pid='1027674' dateline='1323123305']
Javite mi na pm , kako se regat i sve to :))
[/quote]
et' ga,bacio sam ti pm :mrgreen: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica - Unique_ze: cestitke i od mene...ja sam vec clan :D:icon_cool::icon_cool::icon_cool: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- tvrdoglavi: hajd fino,nek je sa srecom :icon_cool: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- Dottore: Cestitke :icon_wink: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- Schumi: Nek je sa srećom i da vam klub zaživi u punom sjaju napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- edo_benz: odlicno puno srece :icon_cool: :icon_cool: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- mirzaa3: Prijavljujem se za blagajnika :D napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- ArminM: ja i dalje stojim iza onog sto sam napisao na tvoju sliku na facebook-u napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- TuLe: ajde neka vam je sa srecom, da sto vise clanova skupite:icon_wink: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica