plinski amortizeri golf 2
- Bajaga: ako su nemo potrebni zadnji plinski amortizeri nek mi se javi da se dogovorimo napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- Selmir1: koja je cijena i moze neka slika :icon_question: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- Dejan 16v: I mene interesuje? napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- dami2580: [quote='Dejan 16v' pid='1029460' dateline='1323472989']
I mene interesuje?
[/quote]
i mene:icon_wink: napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica - Bajaga: 60KM slikam danas pa stavim... napisano prije 5 mjeseci i 2 sedmica
- Selmir1: Slike :icon_question::icon_question: ili gdje se to moze pogledati :icon_question: napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica
- Bajaga: [quote='Selmir1' pid='1030249' dateline='1323646190']
Slike :icon_question::icon_question: ili gdje se to moze pogledati :icon_question:
[/quote]
ja sam ti drug na vojnickom polju,mozemo se dogovoriti kad hoces pa da ih dodjes vidjeti napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica - Selmir1: i ja sam na aneksu drug eto blizu smo, kad bi ti odgovaralo :icon_question: najvise me brine sto meni orginal odgovaraju od golfa 1 amortizeri zadnji, e sad ne znam kakvo je stanje sa dvicinim i kolko ce se moci spustiti nazad auto... napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica
- Bajaga: [quote='Selmir1' pid='1030257' dateline='1323646425']
i ja sam na aneksu drug eto blizu smo, kad bi ti odgovaralo :icon_question: najvise me brine sto meni orginal odgovaraju od golfa 1 amortizeri zadnji, e sad ne znam kakvo je stanje sa dvicinim i kolko ce se moci spustiti nazad auto...
[/quote]
iskreno kod mene drug ima golfa 1 i pokusali smo da ih postavimo ali nije bilo moguce ne uklapaju se nikako treba dosta izmjena a sad neznam u ovom slucaju napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica - dzinn16v: Da nije ovo trebalo biti u oglasima napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica
- Bajaga: [quote='dzinn16v' pid='1030262' dateline='1323646646']
Da nije ovo trebalo biti u oglasima
[/quote]
jeste moja greska,nisu mi dozvolili moram imati dosta otvorenih tema...
napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica