Nesreca u Klisuri kod Srebrenika
- RS6Avant: Dvije osobe su teško povrijeđene u saobraćajnoj nesreći, koja se danas oko 14:25 sati, dogodila na magistralnom putu Sarajevo – Orašje, na dionici puta poznatom kao Klisura kod Srebrenika. Identitet povrijeđenih, koji su hospitalizovani u UKC Tuzla, nije utvrđen, a saznajemo kako su smješteni u šok sobu.
U saobraćajci su učestvovali teretnjak preduzeća “Sloga S” i automobil “peugeot”. Iz nezvaničnih izvora saznajemo kako je do saobraćajke došlo nakon neuspješnog pokušaja preticanja, a automobil se potom sudario sa teretnjakom.
U MUP-u Tuzlanskog kantona rekli su nam kako se još uvijek utvrđuju okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.
Uviđaj su obavili službenici PS Srebrenik. Istraga je u toku.
[img]http://www.srebrenik.net/wp-content/uploads/2011/12/klisura-1-292x292.jpg[/img]
[img]http://www.srebrenik.net/wp-content/uploads/2011/12/klisura-2-292x292.jpg[/img]
preuzeto sa srebrenik.net napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica - OggyBoy: Jbg, puna je linija, nepregledno, nije čovjek dobro procijenio i nije uspio. Brz oporavak želim. napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica
- RS6Avant: ne znam stvarno kud je kreno pa nije mogao izabrat gore mjesto za preticat , posle te klisure i na jednu i na drugu stranu ima fini pravci , polukrivina mozes kolonu obletit ko nista da je samo malo saceko al et kao ti kazes kriva procjena i belaj napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica
- mirza_mali: [quote='OggyBoy' pid='1032695' dateline='1324031381']
Jbg, puna je linija, nepregledno, nije čovjek dobro procijenio i nije uspio. Brz oporavak želim.
[/quote]
Poginuli oboje
c/p sa Avaza
Četrdesetčetverogodišnji T.Dž. i njegov saputnik dvadesetčetverogodišnji T.N., oba iz Brčkog, preminuli su u Univerzitetsko - kliničkom centru (UKC) Tuzla od posljedica teških tjelesnih povreda koje su zadobili u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u četvrtak oko 14.30 sati na magistralnom putu M-18 Sarajevo-Orašje, u mjestu Klisure kod Srebrenika.
U saobraćajnoj nesreći su učestvovali automobil "peugeot", kojim je upravljao T.Dž. i cisterna u vlasništvu preduzeća “Sloga S”, kojom je upravljao četrdesetdevetogodišnji K.S. iz Žepča.
Vozač T.Dž. i njegov saputnik T.N. iz Brčkog sa teškim tjelesnim povredama su bili prevezeni i hospitalizirani na Odjelu intenzivne njege UKC-a Tuzla.
Uviđaj na mjestu nesreće obavili su službenici Odjeljenja kriminalističke policije iz Srebrenika. napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica - OggyBoy: :icon_sad:
Jbg, nadao sam se da ovo neću pročitati.
R.I.P. napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica - saledoboj: RIP...
Stvarno maksimalno usrano mjesto za preticanje, kako god okrenes najebes, na ovakvim mjestima ne preticat ni za zivu glavu. napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica - edo_benz: R.I.P :icon_sad: zbog gluposti napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica
- raymo: Vozač kamijona je iz žepča firma vidi se da je se skroz sklonijo desno ne znam kako nije uspio izbjeci a i mokro je R.I.P. preminulima:icon_sad: napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica
- AnDel: znaci ovo je mjesto gdje ne smijes preticati ni traktor ni biciklistu, ne znam sta se desilo tacno ali covjek je otisao sam u smrt....
RIP, neka im je lahka zemlja.... napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica - RS6Avant: nazalost , R.I.P :icon_sad: napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica
- adi187: Strasno dvoje mrtvih :icon_sad:
ja ne znam sta je tom narodu pa se usude preticat na ovakvim mjestima da je barem noc vido bi sjetla da mu neko ide u susret po dani znaci pregledosit nema nikakve par ustaopnih krivina, samoubistvo pa ajd :icon_rolleyes: napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica - OggyBoy: [quote='adi187' pid='1033166' dateline='1324077443']
Strasno dvoje mrtvih :icon_sad:
ja ne znam sta je tom narodu pa se usude preticat na ovakvim mjestima da je barem noc vido bi sjetla da mu neko ide u susret po dani znaci pregledosit nema nikakve par ustaopnih krivina, samoubistvo pa ajd :icon_rolleyes:
[/quote]
Prošli vikend ti ja putujem sa familijom, noć, krivine, ali vidiš svjetla pa možeš se i usuditi preteći. Kad odjednom na mene nešto ide, kao fenjerčić svjetlo iz unutrašnjosti, a ono "Tamić" bez svjetala po noći i krivinama. napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica - B.M - Floyd: R.I.P :icon_cry::icon_cry: napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica
- CoL3: neznam kakva je dionica,al kako vidim dobar zavoj,mokro,ovdje nije dzabe puna,kako se uopce usudi....
R.I.P napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica - pioneer_09: na ovom dijelu treba dvije pune staviti, jer je krivina uzasna i kažu nevalja ružno pricati o onima kojih vise nema, ali moras biti tolika budaletina da bi ovdje preticao.
R.I.P. napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica - eMIRnAME: R.I.P
Covjek nije uopste preticao, samo je brzo usao u krivinu i pocelo ga je nosit na kamion, sofer kamiona je udario u stijenu da bi izbjegao sudar al nije uspio i onda je ovaj sa peugeotom udario desnom stranom u kamion. To znam jer mi je kolega naisao odmah posle sudara i tako mu je pricao vozac kamiona. napisano prije 5 mjeseci i 1 sedmica