Koja kutija
- zlajaaa: radi se o Alpine TypeL 250wrms... imam neku BR kutiju 62l i sa 100mm portom... treba mi isključivo za slušanje, šta preporučujete :mrgreen: hvala vam napisano prije 5 mjeseci
- marko_v: šta fali toj koju sad imaš? :mrgreen: napisano prije 5 mjeseci
- zlajaaa: [quote='marko_v' pid='1036353' dateline='1324586742']
šta fali toj koju sad imaš? :mrgreen:
[/quote]
pa pitam šta je bolje.. neki kažu da je možda bolje 48litara SPL :mrgreen: napisano prije 5 mjeseci - marko_v: kakva je tačno ta kutija "48L SPL" ?
ako je port okej ne vidim zašto bi ta koju sad imaš loše svirala... napisano prije 5 mjeseci - zlajaaa: [quote='marko_v' pid='1036365' dateline='1324587615']
kakva je tačno ta kutija "48L SPL" ?
ako je port okej ne vidim zašto bi ta koju sad imaš loše svirala...
[/quote]
ma ne znam, da znam ne bih pitao :mrgreen:
uglavnom ne kažem da loše svira, moram vidjeti dužinu porta, i da li je bolje da oprobam sa fi 70 portom :icon_question: napisano prije 5 mjeseci - marko_v: 10cm port je ok za 12" driver :icon_wink: napisano prije 5 mjeseci
- adi187: Ja mislim da ti treba od medijapana kutija :icon_rolleyes: Al opet pitaj jos nekog mozda moze i od plastelina ...
nemas nikako porta samo rupa izbusena gdje ce svirat kako treba :mrgreen::lol:
Kutija po litrazi odgovara za alpine R radjena samo nadji komad vodovodne cijevi pa stavi, duziniu sijeci stimaj dok ne vidis kak ti odgovara :icon_wink: napisano prije 5 mjeseci - HerrNuki: ako hoces da odradis to kako treba preporucio bih ti da nabavis detaljne parametre za taj woofer ,nabavis program BassBox Pro v6.0.18 (imas torrent) ,googlas malo za rezonantnu frekvenziju tvog auta i na osnovu svega toga sebi dizajniras kutiju po svom ukusu zavisno od muzike koju slusas :icon_cool: napisano prije 3 mjeseci i 1 sedmica