Ukraden Golf II - Tuzla
- tribal.xxl: Nocas 26. na 27. 12. na podrucju Dragodola u Tuzli ukraden Golf II crvene boje 4 vrata, ima naljepnicu Memphis. Ima siroke lajsne na vratima i obrve na blatobranima, siber.
Policija ja rekla da svaku dvicu nadju, jer to kao kradu djeca da bi se odvezla do diskoteke.
U svakom ako neko vidi negdje ostavljenog ili napustenog neka javi.
lp napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica - tribal.xxl: [quote='tribal.xxl' pid='1038797' dateline='1325010015']
Nocas 26. na 27. 12. na podrucju Dragodola u Tuzli ukraden Golf II crvene boje 4 vrata, ima naljepnicu Memphis. Ima siroke lajsne na vratima i obrve na blatobranima, siber.
Policija ja rekla da svaku dvicu nadju, jer to kao kradu djeca da bi se odvezla do diskoteke.
U svakom ako neko vidi negdje ostavljenog ili napustenog neka javi.
lp
[/quote]
danas pronadjen u Bijeljini :)
napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - ado_d: Kako ga nadje? napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- deez: daj detalje molim te, bas me zanima sta se desilo... da mahalamo malo :mrgreen: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- tribal.xxl: [quote='ado_d' pid='1042503' dateline='1325781885']
Kako ga nadje?
[/quote]
Policija ga nasla na nekom sporednom putu oko Bijeljine... razvaljena brava na vratima i kontakt brava, pocupani brisaci, izvadjen cd,....ostalo sve na mjestu napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - addo: Neke pozitivne vijesti u ovom dijelu podforuma! Drago mi je! :icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- ZELA GTI: Dvicu više ni lopovi neće :lol::lol: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- sub3r: [quote='ZELA GTI' pid='1042636' dateline='1325796978']
Dvicu više ni lopovi neće :lol::lol:
[/quote]
:lol::lol: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - emsho21: [quote='ZELA GTI' pid='1042636' dateline='1325796978']
[/quote]
e nek si se ti naso reci sta lopovi nece
jedna od rijetkih pozitivnih vijesti :D napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - trizex: Mashala, bas lijepe vijesti da neko i nadje nesto u ovoj nasoj drzavi :icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- edo_16v: :icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- raymo: Ma za djelova:icon_biggrin: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- idosa: :lol::lol::lol::lol: ej sto se ismija, al bas mi drago sto ti je nadeno auto i ispade kako policija i rece da je neko ukrao samo radi prevoza. Ja mislim da je dvicu naj lakse otvorit i upalit od svih auta na svijetu pa zato ona jadnica i fasuje kad treba neki prevoz nekoj budali. napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- ZELA GTI: [quote='emsho21' pid='1042858' dateline='1325845094']
[quote='ZELA GTI' pid='1042636' dateline='1325796978']
[/quote]
e nek si se ti naso reci sta lopovi nece
jedna od rijetkih pozitivnih vijesti :D
[/quote]
A? Šta to treba da znači? Skoncentriraj se, yebanje u mozak je u pitanju:mrgreen: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - emsho21: ma hele nejse al mi je to zasmetalo pa nisam mogo da ne quotam napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- ZELA GTI: [quote='emsho21' pid='1042986' dateline='1325862593']
[b]ma hele nejse [/b]al mi je to zasmetalo pa nisam mogo da ne quotam
[/quote]
:icon_eek: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica