AMK CARBON i prijatelji - podjela paketica Djeciji dom "Bjelave"
- nismo: I ove godine, kao i dvije predhodne, Auto Moto Klub CARBON je uspjesno organizovao i realizovao zajedno sa prijateljima,
jos jednu HUMANITARNU AKCIJU, PAKETICI ZA NEZBRINUTU DJECU DOMA BJELAVE …
Cijela orgznizacija krece sredinom novembra mijeseca kada se biraju artikli za paketice, jer se isti (paketici) ne kupuju gotovi,
nego ih mi kao svaki put do sada sami pakujemo. Kada izaberemo slatkise, onda trazimo igracke i odgovarajuce kese,
pa cim se sve lijepo pokupuje, organizujemo malo druzenje gdje svi po malo ucestvujemo u finaliziranju samog paketica.
Koliko ih bude godisnje ne bi da navodimo, al obicno se ranije informisemo kod uprave doma Bjelave da nikoga ne bi zaboravili…
Sredstva za realizaciju akcije izdvajamo sami uz pomoc prijatelja koji su voljni pomoci, tako da smo ove godine imali
i par doniranih artikala od prijatelja kluba, koji ce dobiti odgovarajuce zahvalnice. Sam cilj ove akcije jeste da dokazemo
koliko malo treba volje i truda da se pomogne nekome kome je to stvarno neophodno. Nama je dodjela paketica
vec presla u tradiciju jer se trudimo da svake godine obradijemo malisane u domu Bjelave…
foto by Igy napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica - edo_16v: Svaka cast :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica
- .nOKe: RESPECT MOMCI
nadam se da cu u buducnosti biti u prilici da Vam koliko toliko pomognem u realizaciji istih i slicnih akcija..
Sve pohvale !! napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica - M_iKy: :icon_wink::icon_wink: napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica
- ArminM: pisao sam to vec kao komentar na slikama, a ponovit cu opet MAX RESPECT sto se ovoga tice, gledao sam kod Lige u kancelariji neki dan ove paketice, i stvarno ste se potrudili, valjalo je to sve spakovat
ali svaka cast momci, to je pravi klub,uljepsali ste naredne dane toj djecici, dali im povoda da sanjaju o boljem sutra, da se osjete bitnim
stvarno svaka cast, kapa do poda! napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica - enesss: svaka cast ljudi , kako je ovo fino vidjeti , to se ne moze zamisliti koliko ovoj dječici znači :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica
- mokeBass: svaka cast, lijepo je vidjeti da ima jos dobrih ljudi:icon_wink: napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica
- ADO MOSTAR: Da Vam dragi prijatelji AMK Carbon cestitam na odrađenoj akciji u ime članova Humanitarne organizacije "Bolje sutra" Blagaj i da Vam se zahvalim sto ste ovim dječacima i djevojčicama uljepšali praznike.....također po ko zna koji put čestitke drugu Igy-u na odlično odrađenom fotografskom poslu....momci samo puuuuunn sezona sve bliže..... napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica
- sub3r: svaka vam cast :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica
- ado_d: Kapa dole:icon_wink: napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica
- normala: SVAKA VAM CAST !!! napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica
- funky: svala cast, samo pokazujete koliko ste veliki :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica
- alfa147 T.S.: SVAKA ČAST MOMCI !!!!! napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica
- raymo: Respect:icon_wink: napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica
- Liga: HVALA momci... al vjerujte da su oni ti (malisani) koji nama uljepsaju dan, kad nam poklone svoj osmijeh... ovo je nesto najmanje sto se moze uraditi za njih... :icon_cool:
Cilj je bio usreciti one kojima je to najpotrebnije, prve godine kad smo radili akciju, bili smo jedini koji su se sjetili malisana, al da me ne shvatite pogresno... nije nam bio cilj da budemo "jedini", nego da se cuje za tu djecu i da se jos neko sjeti da oni postoje...
Vec ove godine je dosta bolje stanje, jer dok smo bili gore, bilo je jos par ekipa koji su donijeli neke stvari koje su takodje potrebne za taj dom... A vidjeli smo da je organizovana jos jedna slicna akcija i ovom prilikom je pozdravljamo... :icon_cool:
Znaci cilj je prvenstveno da se probudi svijest kod ljudi da u nasem gradu, u nasem komsiluku postoje ljudi, djeca, cijele porodice,
kojima je potrebna pomoc, bitno je NE okrenuti glavu na to... A kad se svi udruzimo nista nije NEdostizno... :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica - soova: Svaka cast na ovome... i samo nastavite :) napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica
- Liga: Slike...
foto by Igy
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151108013810714.787061.889300713&type=1
foto by amk Carbon
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2818760543548.2140161.1094921896&type=1
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150489845179303.386864.845619302&type=1
reportaza by Automotoportal
http://www.automotoportal.ba/index.php/amk-carbon-obradovao-malisane-u-domu-za-nezbrinutu-djecu-bjelave-galerija.html napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica - Bravo 16v: Svaka cast!!!!! :icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica
- IGY: jos jednom da kazem, svaka Vam cast
juce vidjeti onu djecicu kako ne sebicno lete tebi u zagrljaj a poklone ostave sa strane je neprocjenjivo
drago mi je sto sam makar fotografijama bio dio ove akcije......
tesko je bilo pregledati ove fotke a pogotovo obraditi ih, svaka ima pricu svaka ima dusu....... napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica - pioneer_09: :icon_cool::icon_cool::icon_cool:
Svaka cast momci :) To se cijeni:icon_wink::icon_wink: napisano prije 4 mjeseci i 3 sedmica