Pet godina rada BHTUNING.COM foruma
- pioneer_09: BHTUNING.COM je nastao početkom 2007 godine sa ciljem da ujedini ljubitelje automobila i tuninga sa exYU podrucja.
Trenutno broji preko [b]24.000[/b] registrovanih članova, oko [b]60 000[/b] otvorenih tema, preko [b]800 000[/b] postova i preko [b]200 000[/b] posjeta svakog mjeseca i svrstava se u sami vrh auto tuning scene.
Pa nek je sretno i da dugo još potraje i svim članovima hvala na povjerenju.
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/854/formula5.jpg/][IMG]http://img854.imageshack.us/img854/867/formula5.jpg[/IMG][/URL]
napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - jusuf: Sretan rodjendan :icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- edoze: da i nastavi sa uspjesnim radom :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- tvrdoglavi: sretan rodjendan :smajli44: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- Death_beat: a rodjendanski party? :icon_biggrin: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- OmO: Sretan rodjeendaan :smajli44: :123: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- IGY: kao da je juce bilo, a vec 5 godina spamam ovde :lol: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- zlajaaa: [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9ofkq7Z6b7o[/video] :icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- sub3r: sretan rodjendan :icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- edoze: ojj hakala :lol: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- George: [quote='IGY' pid='1041416' dateline='1325585097']
kao da je juce bilo, a vec 5 godina spamam ovde :lol:
[/quote]
me tu :lol: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - GolFanatiCars: :icon_cool: sretan rockas :icon_biggrin:
da nije foruma kuca me nebi vidila :lol::lol::lol: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - pioneer_09: [quote='IGY' pid='1041416' dateline='1325585097']
[/quote]
Nije ni čudo što imaš toliko postova, samo gledaš gdje ćeš napisati sljedeći.
:lol::lol::lol:
Na ovom profilu sam 3 godine tačno, a imao sam i drugi profil koji sam koristio prije ovog nešto manje od godine(naravno kao posmatrač) i vrijeme je baš proletilo:123::123: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - .nOKe: ponosno, od samog pocetka :icon_cool::icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- niksa: Pa šta mi bi :mrgreen: U zdravlju i veselju da ga koristimo :icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- TuLe: u jbt zar ima vec toliko :lol: ajde nek je sretno i da jos koju godinu ovdje dozivimo :mrgreen::icon_cool::icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- ArminM: sretan rodjendan, jos puno puno godina skupa:icon_cool::icon_cool::icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- 0g1: gdje nama ove torte :icon_rolleyes: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- hamo_pipa: Sretan rodjendan .... napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- enesss: [quote='IGY' pid='1041416' dateline='1325585097']
[/quote]
:icon_cool::icon_cool::icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica