Tuzla: Poginuo 22- godišnjak iz Gradačca
- jusuf: Dvadesetdvogodišnji I. Š. iz Gradačca, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 22:45 sati dogodila u tuzlanskom naselju Solana, na zapadnom izlazu iz grada
[img]http://static.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/120107012.1_mn.jpg[/img]
[img]http://static.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/120107012.2_mn.jpg[/img]
[img]http://static.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/120107012.3_mn.jpg[/img]
On je upravljao automobilom Fiat Bravo” (053 – T – 009), a prolazeći raskrsnicu kod bolnice u Kreki, izgubio je kontrolu nad automobilom i udario u ostrvo koje razdvaja saobraćajne trake.
Od siline udara I. Š. je zadobio smrtonosne povrede, a preminuo je na putu do UKC Tuzla. Njegovi saputnici, suvozač N. Č. (26) i E. J. (30), također iz Gradačca, zadobili su povrede zbog kojih su zbrinuti u UKC Tuzla.
Prošle godine na putevima u TK smrtno su stradale 34 osobe, a I. Š. je, nažalost, prva ovogodišnja žrtva. Uviđaj su obavili službenici MUP-a TK, a o nesreći je obavješten dežurni kantonalni tužitelj Fahrudin Šljivić.
izvor: www.sarajevo-x.com napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - almir_gr: Poznavao sam momke, niko ne zasluzuje ovako otici, pogotovo neko tih godina, gdje zivot tek pocinje.. napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- pioneer_09: Samo brzina ljudi. Vozite polako, jos pogotovo sad je klizavo. Sinoc idem kuci kad crni focus proleti kraj mene i kroz crveno, a za njim i neki audi. I najzalosnije u tome je ako ne daj Boze nekog drugog ubiju.
R.I.P. napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - Esmir_crx: nek mu je vjecni rahmet poznavao momka inace ima brata blizanca bili su liga momci napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- deez: zao mi je zaista, mlad zivot je u pitanju... ali ne moze se reci ko zasluzuje a ko ne...
ko izaziva sudbinu neprilagodjenom voznjom neka snosi posledice, sudeci po fotografijama auto je leteo. napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - saleee: R.I.P.:icon_sad: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- daki: [quote='pioneer_09' pid='1043274' dateline='1325926204']
Samo brzina ljudi. Vozite polako, jos pogotovo sad je klizavo. Sinoc idem kuci kad crni focus proleti kraj mene i kroz crveno, a za njim i neki audi. I najzalosnije u tome je ako ne daj Boze nekog drugog ubiju.
R.I.P.
[/quote]
Stari onaj Focus MKI ima neki veliki aspuh nazad viri iz branika. Ako je taj i pored mene je proletio kod mejdana. napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - sub3r: strasno... usporite ljudi.
R.i.P napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - pioneer_09: [quote='daki' pid='1043295' dateline='1325930155']
[quote='pioneer_09' pid='1043274' dateline='1325926204']
Samo brzina ljudi. Vozite polako, jos pogotovo sad je klizavo. Sinoc idem kuci kad crni focus proleti kraj mene i kroz crveno, a za njim i neki audi. I najzalosnije u tome je ako ne daj Boze nekog drugog ubiju.
R.I.P.
[/quote]
Stari onaj Focus MKI ima neki veliki aspuh nazad viri iz branika. Ako je taj i pored mene je proletio kod mejdana.
[/quote]
jest stari MK1 al' nisam primijetio auspuh, samo sam vidio da proleti i kroz crveno kod crvenih 7 oko 22:30 napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - akka: R.I.P :icon_sad: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- tibor987: PA auto uopce nije toliko slupano... :icon_eek: Pa jel ov oispao iz auta ili sta ?
RIP napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - trizex: [quote='tibor987' pid='1043307' dateline='1325931893']
PA auto uopce nije toliko slupano... :icon_eek: Pa jel ov oispao iz auta ili sta ?
RIP
[/quote]
jbg, splet okolnosti, mozda nije bio vezan itd....
RIP napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - Liga: R.I.P......... napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- RS6Avant: R.I.P :icon_sad: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- Sahman_Turbe: jos jedan mladi zivot :icon_cry: R.I.P :icon_cry: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- edo_benz: zalosno R.I.P :icon_sad: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- CoL3: R.I.P
jos jedan mlad zivot:icon_sad: auto ne izgleda toliko zgruvano,mislio sam da je netko iza vozaca smrtno stradao,mislim da bi njega i mnogo drugih pojas spasio u nekim slucajevima napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - pioneer_09: [quote='CoL3' pid='1043381' dateline='1325944538']
R.I.P
jos jedan mlad zivot:icon_sad: auto ne izgleda toliko zgruvano,mislio sam da je netko iza vozaca smrtno stradao,[b]mislim da bi njega i mnogo drugih pojas spasio u nekim slucajevima[/b]
[/quote]
Nije on džaba napravljen. Nek priča ko šta hoće napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - jaha: R.I.P.......:icon_sad: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- Sarajlic: R.I.P. :icon_cry: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica