Big ReUnion 15.01. u 14:00
- Dino: Ola svima :icon_cool:
U ovom mjesecu se navrsava 5 godina od prvog okupljanja clanova bhtuning foruma. Tacnije 14.01. se okupilo ono aktivnih clanova koji su mogli da dodju i upoznaju se medjusobno i nastave s sedmicnim okupljanjima :icon_smile:
Eto ide jubilej, hocemo li se okupiti k'o nekad slijedecu nedjelju (15.01.)? napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - IGY: vala moglo se :icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- .nOKe: ja sam apsolutno za..
nedostaju mi prijasnji okupi.. al fkt ! napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - Dino: Eto iduca nedjelja, u 2 na Vrbanji? napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- idosa: Ejs to a ja 20-stog dolazim u BiH :icon_rolleyes: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- IGY: [quote='Dino' pid='1043720' dateline='1326018208']
Eto iduca nedjelja, u 2 na Vrbanji?
[/quote]
ko u dobra stara vremena :icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - Dino: E to :icon_cool: Eto prenesi dalje, posalji pm, stavi temu pod stiki :mrgreen: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- sandy_mo: Mogla bi neka kolona iz Mostara krenut :icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- Dino: Dobro dosli :) napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- s1ck: dobra ideja ali ako bude dosta raje mislim da na vrbanji nema dovoljno mjesta napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- sandy_mo: Ja cu probat ovdje da organiziram raju pa da znamo kolko bi auta odavde doslo do petka najdalje cemo javit :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- DJ_M4rko: Ja sam za brate :) napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- Dino: Sandy javi koliko vas dolazi :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- guster: Dodjem al pjeske :icon_sad: napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- Anais: Kako ce mo na vrbanji kad je zatvoren :)
Ja sam fakat za, red bi bio :) napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - Little Dragon: bolje je interex kad je vec natrkiveno ako bude padalo sta , ja cu doci ako Bog slucajno da neki plus i suho vrijeme :D napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- semir19: zna li se tacno gdje ce biti dosao bi i ja po prvi put da upoznam ove forumase cuo sam da su prava raja.. napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- .nOKe: ej skontajte za tu lokaciju, ako je vrbanja zatvorena, mislim da je glupo tu onda ici, bolja opcija je interex kao to dragon rece, ili eventualno energoinvest dole.. napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica
- LSD: mozda bi se i ja mogao uklopiti tu :D
ako ne upratim temu neka mi neko senda PM vezano za lokaciju napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica - emirEX_sa: moze i garaza tus na stupu, ona je natkrivena a prazna je haman pa cijeli dan napisano prije 4 mjeseci i 2 sedmica