domaci drift :P
- haso: http://www.youtube.com/watch?v=64ujYxGMoNw
italijani u akciji:)
taman mokro da se gume ne deru previse:icon_wink:
neka djeca u prolazu bila i snimise:), pa nam prebacili video napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica - emsho21: :lol::lol: fino fino :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica
- nedim98: :icon_wink: dobar napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica
- ArminM: pa zimske gume poderaste:lol::icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica
- NeverMind: ma samo zaravnat gume i odlicno :123::123: napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica
- rinaldo: jadna auta , pate se , :icon_sad: napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica
- haso: [quote='rinaldo' pid='1048221' dateline='1326663648']
jadna auta , pate se , :icon_sad:
[/quote]
a i mi sa autima:lol: napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica - dellas: Deri deri :) :icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica
- Little Dragon: hahah joj djece sto su se zijanila ko da ken bloka gledaju na parkingu napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica
- Duke_Of_Harlem: [quote='Little Dragon' pid='1048283' dateline='1326667618']
hahah joj djece sto su se zijanila ko da ken bloka gledaju na parkingu
[/quote]
sta kaze malac , joj ovo nikad nisam vidio uzivo :mrgreen: :mrgreen: napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica - haso: [quote='Little Dragon' pid='1048283' dateline='1326667618']
hahah joj djece sto su se zijanila ko da ken bloka gledaju na parkingu
[/quote]
ko da ne gledaju :lol::lol: napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica - ermin_tz: :icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool:
kad ovo bilo ja kak znam u zadnje vrijeme zatvaraju ovaj parking :) napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica - haso: [quote='ermin_tz' pid='1048290' dateline='1326668943']
:icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool:
kad ovo bilo ja kak znam u zadnje vrijeme zatvaraju ovaj parking :)
[/quote]
subota poslijepodne:icon_wink:
edit: tj juce:) napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica - ermin_tz: [quote='haso' pid='1048292' dateline='1326669128']
[quote='ermin_tz' pid='1048290' dateline='1326668943']
:icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool:
kad ovo bilo ja kak znam u zadnje vrijeme zatvaraju ovaj parking :)
[/quote]
subota poslijepodne:icon_wink:
edit: tj juce:)
[/quote]
:icon_cool::icon_cool::icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica - OggyBoy: :lol::lol::lol::lol::lol:
Joooooooooooj, jes' vid'o,..., krugove rade,..., ja ovo nikad nisam vidio,..., 'oću i ja auto,...:lol::lol::lol: napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica - G2_1.6B: [quote='OggyBoy' pid='1048355' dateline='1326704566']
:lol::lol::lol::lol::lol:
Joooooooooooj, jes' vid'o,..., krugove rade,..., ja ovo nikad nisam vidio,..., 'oću i ja auto,...:lol::lol::lol:
[/quote]
Oooj umro sam svega mi :lol: :lol: :lol: :lol: napisano prije 4 mjeseci