F1
- tarik_91: Nesto nabrzinu radjeno na fax-u, neka F1 u buducnosti, bit ce jos skica dok razradim malo :D...malo je losa slika, slikano mob-om, inace format 70x50cm
[img]http://www.deviantpics.com/images/FB4Xr.jpg[/img] napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica - edo_benz: bemti ovakvu buducnost :lol: napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica
- GTI FAN: [quote='edo_benz' pid='1048628' dateline='1326735906']
bemti ovakvu buducnost :lol:
[/quote]
:lol::icon_wink: Potpis ko kuca.
Tarik bez ljutnje druze i poz :) napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica - OggyBoy: [quote='edo_benz' pid='1048628' dateline='1326735906']
bemti ovakvu buducnost :lol:
[/quote]
:lol::lol::lol:
:icon_cool:
Odlično zboriš!:icon_cool: napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica - SašaCRX: gdje su mu tockovi? :mrgreen: ili leti? :icon_biggrin: napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica
- GTI FAN: [quote='SašaCRX' pid='1048737' dateline='1326747977']
gdje su mu tockovi? :mrgreen: ili leti? :icon_biggrin:
[/quote]
Ima warp pogon :icon_biggrin: napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica - tvrdoglavi: svaka cast tarik,onaj ko zna sta ovdje treba gledat znat ce i ocjenit rad :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica
- Franki: [quote='tvrdoglavi' pid='1048869' dateline='1326757645']
svaka cast tarik,onaj ko zna sta ovdje treba gledat znat ce i ocjenit rad :icon_wink:
[/quote]
napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica - emsho21: [quote='tvrdoglavi' pid='1048869' dateline='1326757645']
svaka cast tarik,onaj ko zna sta ovdje treba gledat znat ce i ocjenit rad :icon_wink:
[/quote]
:icon_wink: napisano prije 4 mjeseci i 1 sedmica - tarik_91: [quote='tvrdoglavi' pid='1048869' dateline='1326757645']
[/quote]
upravo...nisam ja kriv sto neki ne vide dalje od nosa :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci - C.Norris: momak je napravio nesto iz svoje glave, drugo je sto se vama ne svidja. i svaka mu cast na ovome, iskreno ni meni se ne svidja sam izgled ali malo sam upoznat u ovo i svaka cast na ideji i umjecu :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci
- sandy_mo: Dizajn i stil ko i uvjek prepoznatljivo i extra, svaka cast :D Ovakvo nesto se i ocekuje od tebe :D
Btw. ti kako si na fax otiso nigdje te neznas se javit staroj raji :lol: :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci - tarik_91: [quote='sandy_mo' pid='1049157' dateline='1326816928']
Dizajn i stil ko i uvjek prepoznatljivo i extra, svaka cast :D Ovakvo nesto se i ocekuje od tebe :D
Btw. ti kako si na fax otiso nigdje te neznas se javit staroj raji :lol: :icon_wink:
[/quote]
a nema se vremena radi se, bit ce uskoro nesto strasno :D :icon_smile: napisano prije 4 mjeseci - AnDel: odlicna vizija, vjerovatno da ce nesto tako i da bude, u tom smjeru...ali u dalllekoj buducnosti, kad budemo dzedovi mozda :icon_cool: napisano prije 4 mjeseci
- hamo_pipa: Bravo, bravo decko ... Fina simetrija ostrih i blagih linija ...
Ovi sto se ibrete komentarima: gdje su točkovi, ebo buducnost i sl. vjerovatno su ograniceni na Golfa serije 3, eventualno 4 .. napisano prije 4 mjeseci - tarik_91: [quote='AnDel' pid='1049255' dateline='1326831635']
odlicna vizija, vjerovatno da ce nesto tako i da bude, u tom smjeru...ali u dalllekoj buducnosti, kad budemo dzedovi mozda :icon_cool:
[/quote]
pa kako ce da bude ne zna se :D zna se samo da je za narednih 10-15 godina sve izmisljeno i pripremljeno, tako da nema smisla praviti nesto za blisku buducnost napisano prije 4 mjeseci - GTI FAN: Ovo je Tarikova lijepa futuristicka vizija ali nadam se da se nece ostvariti jer ovaj bolid ruuuzan ko lopov. :lol:
Usporedite tu kreaturu i ovog ljepotana npr.
http://i295.photobucket.com/albums/mm142/inoutoo/spain-f1-wallpaper-2008-1.jpg napisano prije 4 mjeseci - Franki: [quote='GTI FAN' pid='1049378' dateline='1326845068']
Ovo je Tarikova lijepa futuristicka vizija ali nadam se da se nece ostvariti jer ovaj bolid ruuuzan ko lopov. :lol:
Usporedite tu kreaturu i ovog ljepotana npr.
http://i295.photobucket.com/albums/mm142/inoutoo/spain-f1-wallpaper-2008-1.jpg
[/quote]
Kralju nisi ti skonto sekunde sta je on nacrto i sta govori zato tako i govoris.
Ovo je samo iz svoje glave crtano kao na likovnom, znaci svoja vizija necega, a ti njemu tu stavljas sliku slikanu APARATOM. :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci - GTI FAN: [quote='Franki' pid='1049379' dateline='1326845199']
Kralju nisi ti skonto sekunde sta je on nacrto i sta govori zato tako i govoris.
Ovo je samo iz svoje glave crtano kao na likovnom, znaci svoja vizija necega, a ti njemu tu stavljas sliku slikanu APARATOM. :icon_wink:
[/quote]
Ti opet ne kontas da ja ne govorim da je vizija losa nego je meni bolid jednostavno ruzan :icon_wink: pa se nadam da u stvarnoj buducnosti bas nece biti takve rugobe :lol:
napisano prije 4 mjeseci - emir_89: [quote='GTI FAN' pid='1049383' dateline='1326845661']
[quote='Franki' pid='1049379' dateline='1326845199']
Ovo je samo iz svoje glave crtano kao na likovnom, znaci svoja vizija necega, a ti njemu tu stavljas sliku slikanu APARATOM. :icon_wink:
[/quote]
Ti opet ne kontas da ja ne govorim da je vizija losa nego je meni bolid jednostavno ruzan :icon_wink: pa se nadam da u [b]stvarnoj buducnosti[/b] bas nece biti takve rugobe :lol:
[/quote]
valjda mozes napraviti razliku izmedju realnosti i neceg fiktivnog (zamisljenog). ovo je upravo nesto takvo (citaj: fiktivno)... nhf :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci