Najjaci drifter svijeta definitivno
- BlackPrince86: Ovo je tacno bolesno.Nije nagazio liniju ni jednom:icon_eek:
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=szbjZjtoHsU&lc=BGo-cIzEvlYX5BxMysYYI68y4Pk4UTqZjVZ0kzYYq9Q&feature=inbox[/video] napisano prije 4 mjeseci - B.M - Floyd: :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek: :icon_wink::icon_wink: napisano prije 4 mjeseci
- Grga: :123: cuda su moguca ;D napisano prije 4 mjeseci
- ado_d: A kod njih drift nacionalni sport i svaka im cast za ovo sto rade :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci
- bmwscaner: oni nemaju šahtove ko mi da im felgu otkinu dok su u boku :D napisano prije 4 mjeseci
- SoundLunatic: hebo te led kakva je ovo cesta :icon_eek::icon_eek: al lik vozi svaka mu cast, nema greske. :icon_cool: Mogu misliti koliko je puta ovuda prosao pa ovako zna svaku krivinu. :icon_biggrin: napisano prije 4 mjeseci
- mokeBass: fenomenalno nema sta, nego gledao sam jednom prilikom kroz grad kad driftaju, nisu normalni majke mi..... ludilo:icon_wink: napisano prije 4 mjeseci
- Little Dragon: Isto kad mi kazemo ajmo krug oko carsije tako i oni kazu ajmo se spustiti niz planinu ukoso :lol: napisano prije 4 mjeseci
- BlackPrince86: Mozda je covjek zurio,da raznese tofu,a ovaj ga pratio i snimio.Zna se to desit kod njih,takvi likovi :lol: napisano prije 4 mjeseci
- 0g1: mogu mislit meraka vozit se ko suvozac
:lol: napisano prije 4 mjeseci - VR6Boki: Usrat se ko suvozac haha :mrgreen:
Fakat predobro voze s obzirom kako je uzak ovaj put i od bankine do bankine skroz malo prostora :icon_biggrin: napisano prije 4 mjeseci - ado_d: [quote='BlackPrince86' pid='1049279' dateline='1326833600']
Mozda je covjek zurio,da raznese tofu,a ovaj ga pratio i snimio.Zna se to desit kod njih,takvi likovi :lol:
[/quote]
Jesi to gledao inital d? napisano prije 4 mjeseci - BlackPrince86: [quote='ado_d' pid='1049305' dateline='1326835980']
[quote='BlackPrince86' pid='1049279' dateline='1326833600']
Mozda je covjek zurio,da raznese tofu,a ovaj ga pratio i snimio.Zna se to desit kod njih,takvi likovi :lol:
[/quote]
Jesi to gledao inital d?
[/quote]
Of skroz.Koji drifter nije? :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci - duurma: ovaj bi znao i sa golf 2 driftati:mrgreen: napisano prije 4 mjeseci
- dellas: A jbt svaka mu cast:icon_eek: Odoh odmah na sneg :)) napisano prije 4 mjeseci
- nermin suljagic: jedna je istina...Ko drifta ne treba adaptivna svjetla u krivini! :mrgreen: napisano prije 4 mjeseci
- GaRGa: Svjetski prvak u driftanju drifta uz usku rampu u parking garazi
drifta 4 sprata...
http://www.youtube.com/watch?v=jUs1GxomlZQ&feature=related napisano prije 4 mjeseci - BlackPrince86: Garga gledo sam to,ne moze on papuce okrenut ovom japancu,Jedno je Speed drifting,a drugo Show drifting. napisano prije 4 mjeseci
- GaRGa: Japanac je Togue vozio milion puta i zna cestu na pamet, drugo asfalt je uglacan i puno je lakse driftat nego na ovom hrapavom u garazi..
a fakat ne kontam sta si htjeo reci sa tim show drift i speed drift jer ovo na Togue je cisti show drift a svabo je svijetski prvak u internation drift series
interesuje me gdje se ovaj japanac do sad takmicio i koje je titule osvojio...
napisano prije 4 mjeseci - koki+: Svaka mu cast , spusti se jednom i hajd vulkanizeru
Za nije holandjan prvak ?? onaj iz Falken team napisano prije 4 mjeseci