DOBROVOLJNO DARIVANJE KRVI
- bmwscaner: E ovako palo mi na pamet posto bolnicama uvijek nedostaje krvi i preradjevina od iste da napravimo neku dobrovoljnu akciju darivanja. Da odradimo zajednicki odlazak na darivanje u svim vecim gradovima i bilo gdje da ima clanova foruma.
Ekipa iz Hercegovine bi se okupila u Mostaru jer kolko znam samo tamo imaju odjel za darivanje krvi.
Ja sam vec nekoliko puta darivao krv i nije nista strasno i nista ne boli :D cak ima keksa i cokolada u velikim kolicinama hahaha a ujedno i prilika za druzenje forumasa izvan automobilskih ''okvira''. A ovim bi ucinili i jedno dobro djelo jer jbg. svi smo mi u autu i na cesti non stop nikad se nezna kad bas nama moze zatrebati.
Ovo da odradimo sad nekad u 2 mjesecu da dogovorimo datum i u jutanje sate da prolijemo malo krvi za pomoc nekome kome ta pomoc najvise treba.
[img]http://ngerumpi.com/images/medium/you-re-invited-for-blood-donor.jpg[/img]
Ako admini budu zainteresirani za ovo da stave pod sticky da bude vidljivo napisano prije 4 mjeseci - ermin_tz: Slazem se sa ovim fino zamisljenjo darujmo krv i druzimo se zajedno :icon_cool::icon_cool: napisano prije 4 mjeseci
- vladica85: Odlicna stvar i sam sam davaoc bio dvaput,planiram opet dati krv jer toga je uvijek u deficitu. napisano prije 4 mjeseci
- mario05: mozete i na mene racunat.. ako kome bude trebalo A+ :icon_smile: napisano prije 4 mjeseci
- pioneer_09: Ja sam to vec odavno planirao pokrenuti.. Cak je i bilo price u jednoj temi o tome.
Tema sticky. Dogovoriti jedan datum u februaru i da idemo. Mozemo napraviti neke fotke po gradovima ili tako nesto.
Da cujemo ostale jesu li za? napisano prije 4 mjeseci - George: može scaneru smo mi javite par dana prije i kad zbog posla! ja sam O i do sad sam davao samo po potrebi napisano prije 4 mjeseci
- CoL3: ja sam za,redovno dajem,sada mi je opet termin nekada,pa mozemo ili tako ili da odem sam napisano prije 4 mjeseci
- Sarajlic: Super prijedlog
Sto se mene tice moze.Eto gdje bude organizirani blizu mene,Zenica ili Tuzla obavjestite pa da se skupimo :icon_cool:
napisano prije 4 mjeseci - bmwscaner: da se napravi neka akcija mozda malo i sa nekim novinarima se kontaktirati da malo proguraju to u tisak i ovo ono. I naravno koja slika zajednicka da se baci ili nesto slicno :D
Mislim da je bi ovo moglo biti jako korisno za zajednicu a i kazu da je zdravo malo krv promjeniti :D kome bude slabo ponijet cu ja domaceg crnog vina :D kazu da koliko vina popijes toliko krvi tijelo proizvede hahaha ako je tako mogu na mene rusku pumpu skopcat :P napisano prije 4 mjeseci - George: [quote='bmwscaner' pid='1049888' dateline='1326924211']
da se napravi neka akcija mozda malo i sa nekim novinarima se kontaktirati da malo proguraju to u tisak i ovo ono. I naravno koja slika zajednicka da se baci ili nesto slicno :D
Mislim da je bi ovo moglo biti jako korisno za zajednicu a i kazu da je zdravo malo krv promjeniti :D kome bude slabo ponijet cu ja domaceg crnog vina :D kazu da koliko vina popijes toliko krvi tijelo proizvede hahaha ako je tako mogu na mene rusku pumpu skopcat :P
[/quote]
meni bi na uši izlazila da je tako :lol: zovite kad se skontate za mostar :lol: mogu i pokupit nekog nije bed
napisano prije 4 mjeseci - mokeBass: nedavno davao na fakultetu... koliko treba cekati do sljedeceg davanja, je li 3 mjeseca napisano prije 4 mjeseci
- Sandro: što se tiče Tuzle računajte na mene, svakako sam planirao darovati krv u skorije vrijeme napisano prije 4 mjeseci
- Porschefan: Ovo je ekstra ideja, ucinit nesto plemenito i korisno za ljude :icon_wink:
Ja bi rado sudjelovao samo da budem slobodan tada, jer radim trenutno u Splitu za tu prigodu bi trebao doc do Mostara. napisano prije 4 mjeseci - Aladin46: Naravno,ako bude u blizini npr. Zenica :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci
- Yellow: Scaneru, svaka čast na ideji, podržajem naravno :icon_wink: napisano prije 4 mjeseci
- pioneer_09: Ostali? napisano prije 4 mjeseci
- Duke_Of_Harlem: imate i moju podrsku :icon_cool: napisano prije 4 mjeseci
- ArminM: i moju takodje, odazivao sam se prije, nije frka napisano prije 4 mjeseci
- bmwscaner: [quote='pioneer_09' pid='1050753' dateline='1327007498']
Ostali?
[/quote]
plasi se ekipa IGLE :D prosli put kad sam darivao bila je neka teta utegnuta zesce cca 30 godina komad i po nije trebalo lopticu stiskati sama krv ide ko fontana :D napisano prije 4 mjeseci - ZELA GTI: Odlična ideja ali osuđena na propast:lol: Ne možemo napaviti meet gdje se roštilj dijeli a ne da netko dođe da ga se bode iglama:icon_biggrin:
Evo da ne budem hejter:mrgreen:, ako se skupi 5 ljudi ja dolazim!
p.s. A skeneru koja budala će uzeti tvoju krv? Mogu je koristiti samo za snimanje akcijskih filmova:lol::lol: napisano prije 4 mjeseci